Search:

User: Mark_in_Hollywood; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.31 seconds.

  1. [SOLVED] Bandwidth monitoring by device

    Started by Mark_in_Hollywood, June 17th, 2016 05:53 PM
    bandwidth, device, internet, usage
    • Replies: 1
    • Views: 172
    Last Post: June 17th, 2016 06:07 PM
    by runrickus  Go to last post
  2. [ubuntu] [Failed] to start Load Kernel Modules

    Started by Mark_in_Hollywood, May 10th, 2016 05:32 PM
    kernel modules, modules-load, systemctl, systemd
    • Replies: 1
    • Views: 324
    Last Post: June 17th, 2016 10:58 AM
    by hans12345  Go to last post
  3. Diablo 3 splash screen and play screen problem

    Started by Mark_in_Hollywood, June 6th, 2016 07:29 PM
    intermittent, playonlinux, raster, screen
    • Replies: 0
    • Views: 345
    Last Post: June 6th, 2016 07:29 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    Wine

  4. [SOLVED] g-io-error-guark Ubuntu's "Backup" fail

    Started by Mark_in_Hollywood, June 3rd, 2016 11:50 PM
    backup, difftar, rsync 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 256
    Last Post: June 3rd, 2016 11:50 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [SOLVED] Screen resolution blown into smithereens

    Started by Mark_in_Hollywood, May 31st, 2016 09:48 PM
    bumblebee, diablo iii
    • Replies: 4
    • Views: 606
    Last Post: June 2nd, 2016 08:32 PM
    by runrickus  Go to last post
  6. [ubuntu] var/tmp has unusual messages

    Started by Mark_in_Hollywood, May 28th, 2016 07:17 PM
    colord, private, rtkit, systemd
    • Replies: 0
    • Views: 168
    Last Post: May 28th, 2016 07:17 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. [ubuntu] File Associations - both contextual and absolute

    Started by Mark_in_Hollywood, April 15th, 2016 07:50 PM
    file name, libreoffice, mime types, openoffice
    • Replies: 1
    • Views: 226
    Last Post: April 15th, 2016 08:05 PM
    by papibe  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] Watching TV from my Raspberry PI?

    Started by Mark_in_Hollywood, March 9th, 2016 06:53 PM
    dlna, ethernet, raspberry pi, server
    • Replies: 7
    • Views: 492
    Last Post: March 11th, 2016 06:31 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post
  9. [SOLVED] The volume "Filesystem Root" has only XXX MB disk space available.

    Started by Mark_in_Hollywood, February 16th, 2016 02:04 AM
    2 Pages
    1 2
    disk space, filesystem, remaining, root 1 Attachment(s)
    • Replies: 15
    • Views: 951
    Last Post: February 17th, 2016 06:34 PM
    by dragonfly41  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. LibreOffice, OpenOffice and Gnome

    Started by Mark_in_Hollywood, February 11th, 2016 12:38 AM
    envelopes, gnome, libreoffice, openoffice
    • Replies: 2
    • Views: 478
    Last Post: February 11th, 2016 05:17 PM
    by kurt18947  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [SOLVED] apt-get autoremove removed gnome*

    Started by Mark_in_Hollywood, February 10th, 2016 09:40 PM
    autoremove, gnome, libreoffice, openoffice
    • Replies: 2
    • Views: 458
    Last Post: February 10th, 2016 11:55 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [SOLVED] Xorg Problem Reported at Power Up Today

    Started by Mark_in_Hollywood, September 12th, 2015 09:31 PM
    freezing, stalling, stopping, xorg 1 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 461
    Last Post: September 15th, 2015 05:31 AM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [SOLVED] Install Printer Dell V313w

    Started by Mark_in_Hollywood, August 10th, 2015 09:12 PM
    dell v313w, driver, inkjet printers, printer
    • Replies: 1
    • Views: 890
    Last Post: August 10th, 2015 10:41 PM
    by PaulW2U  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [SOLVED] Restoring files from NTFS to Ext4?

    Started by Mark_in_Hollywood, August 4th, 2015 04:57 PM
    ext4, ntfs backup, restore files, zip files
    • Replies: 2
    • Views: 324
    Last Post: August 4th, 2015 05:09 PM
    by howefield  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [xubuntu] Restoring Windows Vista backup files to Xubuntu 14.04

    Started by Mark_in_Hollywood, July 27th, 2015 07:17 PM
    backup & restore, vista, xubuntu, zip files
    • Replies: 4
    • Views: 654
    Last Post: July 28th, 2015 06:59 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [SOLVED] Asus Bluetooth Device - shows up where?

    Started by Mark_in_Hollywood, June 6th, 2015 07:04 PM
    asus, bluetooth, driver, usb-400bt 1 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 1,065
    Last Post: June 11th, 2015 07:55 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post
  17. [SOLVED] Heartbleed OpenSSL bug and do I have a problem?

    Started by Mark_in_Hollywood, May 30th, 2015 12:15 AM
    compromised, heartbleed, openssl, website 1 Attachment(s)
    • Replies: 4
    • Views: 529
    Last Post: June 1st, 2015 12:39 AM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] Google Chrome CPUs High Usage versus Firefox Low Usage

    Started by Mark_in_Hollywood, May 6th, 2015 07:49 PM
    chrome browser, high cpu load, mouse behavior
    • Replies: 0
    • Views: 422
    Last Post: May 6th, 2015 07:49 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [ubuntu] Google Chrome (not Linux Chromium) errors

    Started by Mark_in_Hollywood, May 5th, 2015 03:02 PM
    crash, freeze, google chrome, javascript
    • Replies: 2
    • Views: 1,641
    Last Post: May 6th, 2015 07:33 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [SOLVED] Log File Viewer missing?

    Started by Mark_in_Hollywood, May 4th, 2015 06:14 PM
    log file viewer
    • Replies: 1
    • Views: 377
    Last Post: May 4th, 2015 08:33 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [SOLVED] Latest kernel makes a mess

    Started by Mark_in_Hollywood, May 1st, 2015 04:53 PM
    bios, kernel, mouse, x xideo
    • Replies: 3
    • Views: 647
    Last Post: May 2nd, 2015 06:40 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [SOLVED] POST beep but no login or even BIOS

    Started by Mark_in_Hollywood, May 2nd, 2015 03:25 PM
    beep, bios, post, raster
    • Replies: 2
    • Views: 430
    Last Post: May 2nd, 2015 05:11 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [SOLVED] Restoring a directory or all files within a directory using Ubuntu default "Backups"

    Started by Mark_in_Hollywood, April 16th, 2015 12:52 AM
    "backups", directory, restore, rsync backups
    • Replies: 1
    • Views: 416
    Last Post: April 16th, 2015 02:16 AM
    by pmi2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [SOLVED] "Backups" not recognizing my password protected external storage backup

    Started by Mark_in_Hollywood, April 10th, 2015 04:55 PM
    backups, déjà dup deja-dup, duplicity backup, password
    • Replies: 6
    • Views: 594
    Last Post: April 10th, 2015 06:55 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [SOLVED] External SATA not mounting?

    Started by Mark_in_Hollywood, March 12th, 2015 07:42 PM
    backup, esata, kernel, log errors
    • Replies: 0
    • Views: 569
    Last Post: March 12th, 2015 07:42 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4