Search:

Type: Posts; User: neltnerb; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Evolution Email Client Hanging both itself and the whole desktop.

    I'm not quite sure how to report this as a bug since the behavior is varied, but searching the archives shows lots of sort of similar but not quite the same problems.

    For several years now, when I...
  2. Re: Webcam not interacting properly with pulseaudio

    That may well be the case in general, but I think that in this instance it is the interface between alsa and pulseaudio where the problem lay.

    Pulseaudio doesn't register any signal level...
  3. Webcam not interacting properly with pulseaudio

    I am using a Logitech Quickcam 3000 for Business, and trying to get the mic to work with skype on Ubuntu 15.04. I am able to get video to work, but not audio. However, the webcam mic itself appears...
  4. Replies
    3
    Views
    941

    [SOLVED] Re: HP Printer Plugin Download Issues?

    Okay, thanks for the sanity check.

    The linked page just does what I did (I suppose I did apt-get purge and then apt-get install instead), except they didn't fail because when it tries to download...
  5. Replies
    3
    Views
    941

    [SOLVED] HP Printer Plugin Download Issues?

    I have a HP LaserJet P1102w which worked great in Ubuntu of all versions for a long time. On my latest system, running Ubuntu 15.04, I removed the printer (unnecessarily) from the printer list, and...
  6. Replies
    13
    Views
    6,071

    [SOLVED] Re: m4a gstreamer audio in clementine in 15.04

    Glad to hear, I didn't see any indication of gstreamer 1.0 support in clementine. I think for now it's working well enough, but glad to know I won't have to find yet another amarok clone for 15.10!
  7. Replies
    13
    Views
    6,071

    [SOLVED] Re: m4a gstreamer audio in clementine in 15.04

    Okay, I've confirmed that the issue is that Clementine 1.2.3 uses gstreamer0.10, and that Ubuntu removed the gstreamer0.10-ffmpeg package from the distribution in the last few releases (which is the...
  8. Replies
    13
    Views
    6,071

    [SOLVED] Re: m4a gstreamer audio in clementine in 15.04

    Curious. With gst-launch-0.10, it fails to play.



    Setting pipeline to PAUSED ...
    Pipeline is PREROLLING ...
    ** Message: don't know how to handle audio/x-alac,...
  9. Replies
    13
    Views
    6,071

    [SOLVED] m4a gstreamer audio in clementine in 15.04

    I recently installed Ubuntu 15.04 on a new computer with Clementine. It plays mp3 and flac fine, but complains that gstreamer is missing for some m4a audio files. In previous versions I could fix...
  10. [SOLVED] Re: Poor Ubuntu 15.04 Performance on Intel NUC5i7RYH

    Thanks for the thoughts and advice. I have a few questions/comments based on this that would help me figure it out a bit better.

    I've actually been using full disk encryption for many years with...
  11. [SOLVED] Poor Ubuntu 15.04 Performance on Intel NUC5i7RYH

    I have been using Ubuntu for many many years, and recently purchased a new computer, the NUC5i7RYH mini-PC from Intel. It uses one of the latest 5th generation core i7 mobile processors with Iris...
  12. Replies
    4
    Views
    2,568

    Re: iptables returning modprobe error.

    No, I gave up and stopped trying to do anything useful with the server.
  13. Replies
    4
    Views
    2,568

    Re: iptables returning modprobe error.

    Thanks for the question SeijiSensei, I appreciate the reply!

    I did some digging, and have found that my rackspace virtual server is a bit funny. It actually loads the kernel from the host server...
  14. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    I think at this point I'm going to try to switch things over to just using the google apps toolkit. Alas, this is just taking too much attention and I've got too many other things to take care of.
    ...
  15. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Thanks nerdtron, that looks like a great solution... I've already got apache2 running several sites though, so it's not really a fresh server. It's actually been upgraded from 10.04 over the years....
  16. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Thanks TheFu for your suggestion!

    I am tracking down the possibility that the iptables issue is due to rackspace not having a current kernel running on the virtual server. It seems they...
  17. Replies
    4
    Views
    2,568

    iptables returning modprobe error.

    iptables worked fine on 12.04, but upgraded to 14.04 and now running any command gives me:


    sudo iptables --list
    modprobe: ERROR: ../libkmod/libkmod-index.c:821 index_mm_open() magic check fail:...
  18. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    I should further note that with this configuration, I am able to send mail through the telnet prompt.


    telnet navolta.com 25
    Trying 184.106.238.45...
    Connected to saikoled.
    Escape character is...
  19. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    I'm going to try setting this up again according to the tutorial to see at what step functionality breaks. Here is my report:

    Before starting, I apt-get purge dovecot-core and postfix.

    Install...
  20. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Hello Doug, thanks for the idea, I was wondering how to do that.


    sudo netstat -tlpn
    Active Internet connections (only servers)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address ...
  21. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Thanks for the ideas!

    exim was installed, but I had previously disabled it. I purged all of the exim packages to be safe, but the problem with the telnet connection disconnecting after connecting...
  22. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Nothing whatsoever in the logs. The last message is from yesterday.


    Aug 22 03:47:32 auth: Warning: Killed with signal 15 (by pid=1 uid=0 code=kill)
    Aug 22 03:47:32 master: Warning: Killed with...
  23. Re: Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Thanks so much for taking a look!

    I'm afraid I don't know what an email gateway is... this is my first time setting up a mail server that's not exclusively used locally. Is that intended to be a...
  24. Mail Server tutorial for 14.04 isn't quite right, not sure what to do.

    Sorry if this is super easy, I'm not very experienced with running a server.

    I'm trying to get a mailserver running on my virtual server, but nothing is quite fitting together right. I have Ubuntu...
  25. [ubuntu] Gstreamer failing to play some mp3s playable by mpg123 and mplayer.

    I have a strange new problem (I think) in Ubuntu 13.10. For several mp3s I have been using for many years, they no longer play in clementine (using gstreamer). However, they play perfectly fine in...
Results 1 to 25 of 53
Page 1 of 3 1 2 3