Search:

Type: Posts; User: VideoRoy; Keyword(s):

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    620

    [ubuntu] Re: Ubuntu Mate 16.04

    I have been using Mate for while after many other distros and the indicators are the same as others. I think I am having the same problem after my recent update to 16.04. The wifi indicator does...
  2. [SOLVED] Re: Video Resolution Missing after Xorg update Ubuntu Gnome 14.04

    Ok, finally solved this one. For some reason my monitor EDID could no longer be read reliably through my KVM switch worked sometimes but not always. It has been working for years but something went...
  3. [SOLVED] Re: Video Resolution Missing after Xorg update Ubuntu Gnome 14.04

    Ok, I figured out it is no longer detecting my monitor type. I was able to setup a different cable config and got it recognize the monitor and show all the correct resolutions now and I can set them...
  4. [SOLVED] Video Resolution Missing after Xorg update Ubuntu Gnome 14.04

    I have an Nvidia 9800GT have been using on this computer for many years with various versions of Ubuntu. My current flavor is Ubuntu Gnome 14.04 and will probably use this LTS for a couple of years....
  5. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    Finally resolved but I am not quite sure what the fix was. It was one of these 3 things.

    1. My monitor was set to 59Hz and I changed to 60Hz - Not likely the fix but it fixed another problem I...
  6. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    No fix for me. I have tried the latest upstream 3.12 kernel and it does not work either.

    I really do not want to drop back to 13.04 at this point so I just shutdown if I am going to be away from...
  7. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    Thanks but I did a complete fresh install to start with. I can run any 13.04 version of Ubuntu, Xubuntu, Gnome Ubuntu from a Live USB key and it will suspend / resume perfectly. If I run any 13.10...
  8. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    No progress at all for me. My older laptop that I tested does work fine but my desktop just will not work.

    I believe my old laptop is using Intel graphics instead of Nvidia though.
  9. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    Update on 2 more tests.

    Loaded updated Nvidia 319.60 driver in Ubuntu 13.10 but suspend / resume still fails

    Run live version of Gnome Ubuntu 13.04 Raring and suspend / resume works normally.
    ...
  10. [ubuntu] Re: Which UBUNTU would be the best for my hardware?(Including Lubuntu,Xububuntu,etc.)

    I started with 11.x Ubuntu on my little Netbook but 12.x versions just killed it. I ran the Gnome classic shell for a while which was a little better. Finally I went with Xubuntu 13.04 and now...
  11. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    Spent a few more hours troubleshooting and I have spent way too much time on this problem already. I will wait to see if it is resolved in a later update. I am really enjoying Gnome Ubuntu 13.10...
  12. [ubuntu] Re: What's an Nvidia graphics card that works easily with Ubuntu 13.04/10?

    Not the newest card around but I have been using this one for years. The only problem I am having right now is no version of Ubuntu 13.10 will resume from suspend but I am not convinced it has...
  13. [SOLVED] Re: Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    Update on my testing

    Desktop Computer with Nvidia GT9800 video card with Nouveau or Prorietary Nvidia Driver

    Ubuntu Gnome 13.10 x64 & 32bit = Fail to Resume
    Ubuntu 13.10 = Fail to Resume...
  14. [SOLVED] Gnome 13.10 Blank Screen when resume from suspend

    I have been searching for a few days and and even thought my problem was related to a reported bug but it seems different.

    I apologized if this is reported already and I missed it.

    When I...
  15. Replies
    9
    Views
    3,473

    [xubuntu] Re: Xubuntu 13.04 loses default browser setting

    I just wanted to follow up on this that my system has been working fine now for a week once I made the tweaks I listed in my post. Also out of curiosity I loaded Alternatives Configurator and when I...
  16. Replies
    9
    Views
    3,473

    [xubuntu] Re: Xubuntu 13.04 loses default browser setting

    Thank you. If this last work around does not help I will give a shot too.

    BTW, I completed uninstalled Firefox at one point and it made no difference at all. The problem I see is that in Xubuntu...
  17. Replies
    9
    Views
    3,473

    [xubuntu] Re: Xubuntu 13.04 loses default browser setting

    You are right I messed up my path and it was ~/.local/share/xfce4/helpers

    Thanks I will give that a try if I have more trouble but here is how I finally solved it.

    1. Edited...
  18. Replies
    9
    Views
    3,473

    [xubuntu] Re: Xubuntu 13.04 loses default browser setting

    Now I have completely messed it up.

    The problem does stem from the Web Browser Helper or whatever it is called. I launched it and set Chrome as default in that application box. Then when Chrome...
  19. Replies
    9
    Views
    3,473

    [xubuntu] Re: Xubuntu 13.04 loses default browser setting

    Thanks for the reply.

    No, I do not think I have even seen that particular message. I am fairly confident it actually has nothing to do with the browser settings at this point but something within...
  20. Replies
    3
    Views
    838

    [all variants] Re: NTFS mounting - errors options

    I am not sure I understand your problem completely but I was having similar corruption problems due to NTFS partitions getting auto-mounted a few years back. I spent a lot of time trying to learn /...
  21. Replies
    9
    Views
    3,473

    [xubuntu] Xubuntu 13.04 loses default browser setting

    I just switched to Xubuntu 13.04 and really like the experience on my older HP Mini Netbook.

    One annoying problem I am having is that every once in a while Xubuntu will forget it has a default...
  22. Replies
    17
    Views
    13,875

    Re: Evolution Calendar crash in 12.10

    Here is a link to the binary package .deb file but there are way too many dependencies to try to fix this manually by removing and installing individual .deb files.

    Evo Data Server 3.6.2

    I...
  23. Replies
    17
    Views
    13,875

    Re: Evolution Calendar crash in 12.10

    I think this is the bug fix release for the many problems

    Evolution Data Server Crash

    But as usual I have a very hard time following the progress in Launchpad. It is never clear when a patch...
  24. [ubuntu] Re: Decided to Roll back to 9.10 - What are my options?

    That sounds like the video driver problem I had on my desktop with 12.10. My netbook does not have any video driver options but my desktop did and when I switched to the proprietary nVidia driver...
  25. Replies
    64
    Views
    5,658

    [gnome] Re: Recent UGR build for Raring?

    Another convert here! I have been using the Quantal version on my desktop since I ran across the build. I made just a few tweaks but this will probably become my standard distro for all but my...
Results 1 to 25 of 192
Page 1 of 8 1 2 3 4