Search:

Type: Posts; User: skelooth; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    1,125

    [ubuntu] Re: How to raise a window while dragging an icon

    Awesome, everything I've read so far on Google (ie http://askubuntu.com/questions/tagged/drag-and-drop) leads me to believe it's an anti-pattern built right into Unity.

    My willingness to learn...
  2. Replies
    12
    Views
    1,125

    [ubuntu] Re: How to raise a window while dragging an icon

    Right.
  3. Replies
    12
    Views
    1,125

    [ubuntu] Re: How to raise a window while dragging an icon

    Really fast forum, bump. Really need help with this, it's pretty important to me.
  4. Replies
    12
    Views
    1,125

    [ubuntu] How to raise a window while dragging an icon

    I'm forcing myself to learn unity hoping it won't be "so bad" once I learn its flow but I keep running into a very frustrating issue:


    While I'm working I frequently need to drag and drop files...
  5. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    That did it, thank you so much!
  6. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    Here it is:
    http://pastebin.com/820JFhsN
  7. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    I went into Synaptic and uninstalled anything with the word NVIDIA in it.

    Then I changed my xorg.conf to the intel driver instead of nvidia

    Still no go on the 3d acceleration.

    Anyone else...
  8. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    I think I'm going backwards here :3

    Is there a way to get Ubuntu to just use the Intel card portion of the system to use compiz then? Compiz has a few usability features/shortcuts that I'm really...
  9. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    Thank you much.

    For posterity: I installed the proprietary NVIDIA driver from the NVIDIA website, and my pc slowed to a crawl and ultimately crashed until I put my xorg.conf back.

    Going to...
  10. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    Question about the bumblebee thing. It says I need to use "optirun" to make things use the nvidia card... but that sucks, how can I get compiz et al working with bumble bee?

    I might try the...
  11. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Re: Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    pavella@patrick:~$ lspci -nn | grep -i vga
    00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0102] (rev 09)...
  12. Replies
    14
    Views
    9,388

    [SOLVED] Ubuntu refuses to see/use my Nvidia 540m

    I'm running an ASUS all in one computer right now, and Ubuntu doesn't seem to want to recognize the graphic's card.

    Here's the output of glxinfo:



    pavella@patrick:~$ glxinfo
    name of...
  13. Replies
    0
    Views
    1,586

    [SOLVED] 12.04 Won't Eject CD tray

    I ran into an issue where 12.04 didn't want to eject my cd tray.

    Turns out ubuntu wanted to target /dev/cdrom but my drive is actually /dev/cdrom1

    Here's my workaround, but a more permanent...
  14. Replies
    4
    Views
    715

    [ubuntu] Re: How to get gnome-session back in 12.04?

    oh thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. Replies
    4
    Views
    715

    [ubuntu] How to get gnome-session back in 12.04?

    I personally dislike Unity (and am yet to find someone in person that does like it).

    All I want is a normal Gnome desktop. The instructions for the 11.x version don't seem to apply. Please help.
  16. [SOLVED] Re: Sendmail ignores MX records, tries to send to local user, refuses to send to g-ap

    After a lot of searching I finally figured it out. I had to change my hostname to something else, if your hostname and your google apps domain are the same, sendmail tries to send locally.
  17. [SOLVED] Sendmail ignores MX records, tries to send to local user, refuses to send to g-apps

    I've been banging my head against my desk for a week trying to figure this out. I'm not even sure where to begin. This seems to be a moderately common problem as posted on message boards, but there...
  18. [ubuntu] Re: onboard lan, grub can't see mapped devices. Turned off, windows can't see hard dr

    Nope I haven't seen that one. Thank you so much I'll try that later this evening.
  19. [ubuntu] onboard raid, grub can't see mapped devices. Turned off, windows can't see hard drive

    Hi, this is a frustrating, and I guess complicated, problem. I have not been able to find this exact situation posted anywhere in my google searches.

    I have a prefab'd gateway fx computer. The...
  20. [ubuntu] Re: fstab not mounting my cifs, I have to manually call mount -a

    Guyz, come on :)

    If you care enough to post: care enough to file a bug report.
  21. [ubuntu] Re: fstab not mounting my cifs, I have to manually call mount -a

    Exactly.

    Fellows: Please register your problem with launchpad! This is, in my opinion, a significant system administration problem.
  22. [ubuntu] Re: fstab not mounting my cifs, I have to manually call mount -a

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/util-linux/+bug/508186

    I didn't start the thread, but apparently this is where we can go to provide information. I've never had to file a bug before so I...
  23. [ubuntu] It randomly stopped booting unless I manually choose HD in boot menu

    Very strange problem, when I try to start my computer it goes to a black screen with a flashing cursor in the top left (as if there's no OS installed).

    It's been working fine for weeks. I...
  24. [ubuntu] Re: fstab not mounting my cifs, I have to manually call mount -a

    Can this be listed as a real "bug" to be fixed? I don't care about 10 second boot times if I have to babysit things. I've been using linux for.... geez, 10 years now already? And I've never run into...
  25. [ubuntu] Re: fstab not mounting my cifs, I have to manually call mount -a

    Now I'm really curious.... it seems to randomly connect on boot. IE, maybe 4 out of 5 times I have to manually sudo mount -a, but that once in a while it will come up just fine.
Results 1 to 25 of 150
Page 1 of 6 1 2 3 4