Search:

Type: Forum Threads; User: a-web; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. CD/DVD not recognized in 17.10

    Started by a-web, November 21st, 2017 01:32 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 0
    Last Post: 3 Weeks Ago 10:07 PM
    by a-web  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [SOLVED] 15.10 Slow Boot (and slow shutdown)

    Started by a-web, January 6th, 2016 06:45 PM
    2 Pages
    1 2
    15.10, slow boot
    • Replies: 10
    • Views: 7,053
    Last Post: April 29th, 2016 10:28 AM
    by a-web  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [SOLVED] Typing Break in 14.04?

    Started by a-web, April 25th, 2014 11:04 PM
    2 Pages
    1 2
    typing break, ubuntu 14.04
    • Replies: 14
    • Views: 2,403
    Last Post: July 13th, 2014 12:41 PM
    by sudodus  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] Cheese WebCam Booth - No Menu Bar

    Started by a-web, September 26th, 2013 05:54 PM
    cheese, preferences, webcam 3 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 2,092
    Last Post: September 28th, 2013 11:45 PM
    by Caboose885  Go to last post
  5. 13.04 shutdown/restart menu

    Started by a-web, May 7th, 2013 02:25 PM
    13.04, grub, reboot, shut down 1 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 3,381
    Last Post: May 11th, 2013 07:05 PM
    by a-web  Go to last post
  6. Freeze after long hibernation

    Started by a-web, January 20th, 2012 08:25 PM
    2 Pages
    1 2
    black screen, hibernate
    • Replies: 15
    • Views: 1,353
    Last Post: March 21st, 2012 03:28 PM
    by varunendra  Go to last post
  7. [SOLVED] New Hibernation Problem

    Started by a-web, April 15th, 2011 03:13 PM
    freeze at boot, hibernate 1 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 424
    Last Post: September 13th, 2011 11:11 PM
    by a-web  Go to last post
  8. [SOLVED] Hibernation Issues - after "tweaking"

    Started by a-web, December 16th, 2009 04:22 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,136
    Last Post: March 9th, 2010 03:05 PM
    by a-web  Go to last post
  9. [SOLVED] Wireless Card not Recognized

    Started by a-web, January 26th, 2010 01:26 AM
    wireless card, xubuntu 9.10
    • Replies: 8
    • Views: 968
    Last Post: January 30th, 2010 12:26 PM
    by a-web  Go to last post
  10. [SOLVED] external hard drive not seen by ubuntu....

    Started by a-web, January 2nd, 2010 07:18 AM
    • Replies: 4
    • Views: 527
    Last Post: January 2nd, 2010 05:26 PM
    by a-web  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [SOLVED] WPA2 in 9.10 using renice

    Started by a-web, December 16th, 2009 04:28 PM
    • Replies: 2
    • Views: 674
    Last Post: December 17th, 2009 02:48 PM
    by a-web  Go to last post
  12. [SOLVED] WPA connectivity in 9.04

    Started by a-web, October 28th, 2009 03:21 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ubuntu, wireless, wpa
    • Replies: 29
    • Views: 3,058
    Last Post: December 9th, 2009 03:45 PM
    by a-web  Go to last post
  13. [SOLVED] Wireless Nightmare....

    Started by a-web, November 30th, 2009 08:50 PM
    • Replies: 9
    • Views: 643
    Last Post: December 2nd, 2009 02:33 AM
    by a-web  Go to last post
  14. [SOLVED] Black screen with cursor after logging in...

    Started by a-web, October 5th, 2009 03:51 PM
    black screen after login, login blank screen
    • Replies: 7
    • Views: 1,382
    Last Post: October 10th, 2009 05:04 AM
    by Portable_Jim  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 14 of 14