Search:

Type: Posts; User: rhp; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    379

    [ubuntu] 'Dead' external usb harddrive

    Hi all,

    For a while now, I've had an external usb drive attached to my computer. When I am stressing this drive (e.g. playing movie, copying files, and doing a build at the same time) the drive...
  2. Replies
    1
    Views
    484

    [SOLVED] Re: mythfrontend crashes in mytharchive

    Turns out the MePo theme was causing problems.
    Using another theme it runs fine.
  3. Replies
    1
    Views
    484

    mythfrontend crashes in mytharchive

    Hi all, when using mytharchive mythfrontend crashes when I select the step "Create DVD".
    I tried the same on another machine (installing mytharchive freshly) with the same result.
    Running in gdb...
  4. Re: Problems with VIA XvMC (unichrome/openchrome) in mythbuntu

    When I first started out, I had the via driver that comes as default. Later I replaced this with the openchrome driver (I did not try unichrome). Both drivers exhibit the same problems.

    Ronald
  5. Re: Problems with VIA XvMC (unichrome/openchrome) in mythbuntu

    Thanks for the suggestion, but I suspect I'm faced with different problems.
    My video size gets detected fine:

    <dmesg> fb0: VIA VT8623 on 0000:01:00.0, 64 MB RAM
    <Xorg> (--) VIA(0): Probed...
  6. Replies
    4
    Views
    1,788

    Re: Mythbuntu on EPIA SP1300

    I've set the display resolution to 720x576Noscale for use on a PAL TV. I can't believe that would be too high (and it was ok in mythdora before).
  7. Problems with VIA XvMC (unichrome/openchrome) in mythbuntu

    Hi all,

    I've installed mythbuntu on three systems that have been running mythtv for a couple of years now. First of all: I love mythbuntu!
    Unfortunately, I have a problem with the main frontend,...
  8. Replies
    4
    Views
    1,788

    Re: Mythbuntu on EPIA SP1300

    After installing mythbuntu on an EPIA M1000, I've run into problems with XvMC as well :-( ... It would be great if this would work, since I had mythdora running fine before.
  9. Replies
    1
    Views
    1,087

    mythtv user/group id problem

    Hi all,

    I just finished installing ubuntu 7.10 on a backend system and subsequently installed the mythbuntu as "add-on".
    Also I installed mythbuntu directly onto a combined frontend/secondary...
Results 1 to 9 of 9