Search:

Type: Posts; User: bachtobach; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: 320kbpsMP3=>192kbpsMP3 vs 320kbpsMP3=>192kbpsOGG

    You shouldn't ever convert from lossy to lossy. MP3 to anything is always going to result is worse quality, no matter what settings/bitrates you choose for the target format. If you want to convert...
  2. [SOLVED] Re: Confusion about FLAC compression options in Sound Converter

    The less and better are not referring to sound quality, they refer to the compression itself. Less compression is faster because the program has to do less work, and Better is slow because it is...
  3. Re: Looking to Replace Ubuntu 13.10 with other Distros

    I'm looking at Manjaro as well, looks to be stable and a solid distro with great support. I've asked a few things on the forum and IRC and everyone seems very friendly and willing to help. Only tried...
  4. [xfce] Re: Taskbar icons are huge when opening an application

    It happens with the default version that is installed with Xubuntu 12.04 as well, I only updated in hope that it might fix this issue.

    No, I haven't tried there yet, I will do, thanks.
  5. [xfce] Re: Taskbar icons are huge when opening an application

    I'll give this one last bump
  6. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    Yeah that's what I've done - sudo '/home/alex/Downloads/amd-driver-installer-catalyst-13.1-legacy-linux-x86.x86_64.run' - but still the same thing.
  7. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    Weird, I tried that using sudo with and without the ' at the beginning and end but it says command not found for all combinations.




    Thanks for the information, not what I wanted to hear but...
  8. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    The permission of the file is set to root and all the options are greyed out. I tried dragging it in to the terminal but it said permission denied.
  9. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    Well I was trying to install the driver, I have it downloaded and it is a .run file but when I run it it says I need to be a super user, I don't know how to run it as sudo/root.
  10. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    The reason I was concerned about installing the AMD driver is that the fan on my laptop seems to be running high a lot of the time, I googled around a bit and I read that it could be fixed by...
  11. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    Oh that's not good news. Was it the kernel update that caused that?
  12. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    That only shows the broadcom wireless driver (which is inactive and disables wifi if I try to enable it), no graphics driver shows in there.
  13. [xubuntu] Re: Lost my Radeon driver and now can't install it

    heir4c I don't understand your post.

    "Look via Systemsettings to Details"
    I don't know where this is, there isn't a systemsettings option as far as I can see, anywhere.

    "Open via the Dash"...
  14. [xubuntu] Lost my Radeon driver and now can't install it

    I installed the KXstudio repos and during all the updates it installed I somehow lost my proprietary drivers, both the AMD graphics driver and my Broadcom wifi driver. I've managed to get the wifi...
  15. [xfce] Re: Taskbar icons are huge when opening an application

    Does no one have any idea? It can't be just me that experiences this?
  16. [xfce] Taskbar icons are huge when opening an application

    I have this odd problem when I open certain programs which have a taskbar icon, some of them open with the icons too big for the taskbar. I do have the taskbar set quite thin but I don't think they...
  17. Replies
    0
    Views
    682

    Wine for audio use - Ableton, Foobar

    I'm trying to use Ableton Live in Wine (using play on linux) and it is working ok but the audio side of things isn't the best. The sound sometimes gets pops and breaks up. I don't seem to be able to...
  18. Replies
    3
    Views
    611

    [xubuntu] Re: Gapless audio playback

    Temüjin I don't have a link to the bug, this is just what I've gathered from searching this forum for hours trying to find a solution. I did have a full install of 13.10 and it was doing the same...
  19. Replies
    3
    Views
    611

    [xubuntu] Gapless audio playback

    I don't understand this. I'm a new xubuntu user and this is one thing that is driving me crazy. I've learned that there is or was a bug in gstreamer that prevents gapless playback with audio files....
  20. [xubuntu] Re: Can log in as Guest, Root and new Testing user but can't log in with main user

    I seem to have fixed it. I found some instructions which detailed creating a password for root and logging in with that and then moving all the .* files and folders in to a backup folder and then...
  21. [xubuntu] Re: Can log in as Guest, Root and new Testing user but can't log in with main user

    I just tried that but it didn't fix it. This time I saw the Checking Battery State message just before it flashed back to the login screen.
  22. [xubuntu] Can log in as Guest, Root and new Testing user but can't log in with main user

    I rebooted my machine and couldn't get past a screen saying Checking Battery State. I googled around and managed to create a new user (Testing) and I am currently logged in with that and everything...
  23. [SOLVED] Re: Thinking about downgrading but need some advice

    That one didn't work either so I just installed 12.04 and started again. Everything seems to be good so far after upgrading Thunar through the PPA. One thing I have noticed is that the fan in the...
  24. [SOLVED] Re: Thinking about downgrading but need some advice

    Ok, tried the nomodset trick but still does the same thing. I did notice that on the list that comes up before this blank screen it the last entry says LXDE Display so I wonder if this is what is...
  25. [SOLVED] Re: Thinking about downgrading but need some advice

    I did install lxde so I think perhaps that is causing an issue. I tried to uninstall it by going control alt F1 but it hasn´t helped.
    I just followed the steps in the link and mounted but what do I...
Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2