Search:

User: pluMmet; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Java not working right at all

    Started by pluMmet, July 22nd, 2011 02:51 PM
    • Replies: 2
    • Views: 274
    Last Post: July 24th, 2011 06:55 PM
    by pluMmet  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Superuser mount

    Started by pluMmet, March 4th, 2011 01:55 PM
    • Replies: 1
    • Views: 288
    Last Post: March 4th, 2011 02:07 PM
    by pluMmet  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] Stopping reinstall madness?

    Started by pluMmet, March 3rd, 2011 06:03 PM
    • Replies: 5
    • Views: 278
    Last Post: March 3rd, 2011 06:15 PM
    by howefield  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu_studio] cpu throttling

    Started by pluMmet, May 2nd, 2009 03:14 PM
    • Replies: 4
    • Views: 718
    Last Post: November 15th, 2010 10:02 AM
    by afrodeity  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. [ubuntu] tzdata

    Started by pluMmet, October 22nd, 2009 11:57 PM
    • Replies: 4
    • Views: 804
    Last Post: October 24th, 2009 01:00 AM
    by markbuntu  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] xorg.conf and nvidia

    Started by pluMmet, June 7th, 2009 10:40 PM
    • Replies: 7
    • Views: 2,261
    Last Post: June 8th, 2009 07:50 PM
    by Ezg3ta  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. [ubuntu] grub error

    Started by pluMmet, May 16th, 2009 06:46 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 1,096
    Last Post: May 26th, 2009 02:36 AM
    by Brandon Williams  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [all variants] Virtualization multi core guest

    Started by pluMmet, May 3rd, 2009 01:24 PM
    • Replies: 5
    • Views: 490
    Last Post: May 3rd, 2009 03:55 PM
    by HavocXphere  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [ubuntu_studio] Mount -a failing (after many steps to get mount working)

    Started by pluMmet, May 2nd, 2009 02:52 PM
    • Replies: 4
    • Views: 927
    Last Post: May 3rd, 2009 11:46 AM
    by pluMmet  Go to last post
  10. [ubuntu_studio] Only 1 lan port working

    Started by pluMmet, May 2nd, 2009 02:02 PM
    • Replies: 2
    • Views: 310
    Last Post: May 2nd, 2009 02:44 PM
    by pluMmet  Go to last post
  11. [ubuntu_studio] gedit opens files as blank

    Started by pluMmet, May 2nd, 2009 01:16 PM
    • Replies: 3
    • Views: 816
    Last Post: May 2nd, 2009 01:41 PM
    by geirha  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. Ubuntu's Usefullness

    Started by pluMmet, March 4th, 2009 09:40 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 1,078
    Last Post: March 6th, 2009 08:37 PM
    by sloggerkhan  Go to last post
Results 1 to 12 of 12