Search:

Type: Posts; User: rodercot; Keyword(s):

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Sticky: [all variants] Re: Graphics Resolution- Upgrade /Blank Screen after reboot

    That line added to the conf file seems to work with the packaged drivers and x-swats 290.10 driver but it does not seem to work with the binary's 295.17 driver. If I install it and reboot again it...
  2. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    Well I have been at this since 7 this morning and finally got a working x-server and nvidia-current driver. I followed along with that link (which I suggest you do as well from the start for the...
  3. Sticky: [all variants] Re: Graphics Resolution- Upgrade /Blank Screen after reboot

    so I have been playing with a few distro's and new kernels. I started installing 11.10 at 7am this morning and just got a working X server after trying all your post. after exahusting everything I...
  4. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    LTS = Long Term Support from ubuntu.

    I have been researching and I came across this thread which may help I am loading up a 2nd partition on my test machine right now with 11.10 to try as well....
  5. Re: Need some suggestion please lucid+3.3rc1+lirc

    All fixed it was a bug that jarod had already created a patch for and is upstream for placement into the 3.3 kernel. if you are running the 3.3rc2 kernel then I created a new imon.ko driver and you...
  6. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    I am not sure on that error. my suggestion

    Take that dmesg report and post it on the nvidia linux forums.

    As an option activate the x-swat ppa and upgrade to the 290.10 driver and try it...
  7. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    OK, we have to figure out why you have no valid id's. The wiki for hdaudio pass through shows 520gt card working with kernels 2.635+ and alsa 1.0.24. it seems weird that eld is not reporting a...
  8. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    the issue with the nvidia-settings command is exactly why I mentioned lm-sensors that you could run across a ssh terminal even if X is not running knowing your issues I wanted you to be able to...
  9. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    IF you do not get the card working in linux FIRST it will not work in any other application.

    IN the hdmi audio link from nvidia it says exactly what I am saying to you; here is a line from that...
  10. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    if you open nvidia settings in the gui or X as you called it later there is a thermal page for the gpu which gives it current temp. you can also google lm-sensors and read up on it. That is the...
  11. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    ok the card is now seen - now go into (type) alsamixer and unmute (press M) the card if you have not already and then issue the grep eld from my previous post after a reboot. That is why I mentioned...
  12. Re: Need some suggestion please lucid+3.3rc1+lirc

    ok, removed the daily kernel I was testing and installed 3.3rc2 from the mainline (debs). I purged everything lirc, ir-keytable etc... did a clean install of lirc, ir-keytable. compiled and made lirc...
  13. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    yes memtest should be on bootloader. Are you sure that it was the nvidia-current driver that loaded and not the nouveau driver.

    here are a link to another thread I posted to have a gander at the...
  14. Need some suggestion please lucid+3.3rc1+lirc

    Hey All,

    I have a test machine with a fresh lucid installed and I upgraded the kernel to 3.3rc1 to try and get the suspend/resume issues fixed but it made lirc stop working.

    So I know with...
  15. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    if you have no cards displayed on aplay for the NVIDIA Card then mythfrontend is just gonna error out because the card is not being seen by alsa. I think you should disable the onboard audio because...
  16. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    That is correct, I would run memtest and see what up with your ram. You should be able to do a CLEAN INSTALL off the live cd back to a nouveau driver installed desktop at full scale.

    Regards,

    ...
  17. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    So your aplay -l with the card installed and the 290.10 is showing nothing?

    have you looked at the HDaudio file on the nview forums.

    ...
  18. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    before all this and after the clean install you should have a fully scaled X screen (GUI) working and your /var/log/Xorg.0.log should be showing that it using the nouveau driver; (you can google...
  19. Re: Can't get audio working; HDMI audio or Onboard

    you aplay -l is not even listing the nvidia card. Do you have a /etc/modprobe.d/sound.conf file from an old install by chance or an /etc/asound.conf?

    Install the Nvidia Card, disable on-board...
  20. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    Grub - Boot menu is not shown by default. you have to hold down your shift key after post to get it unless you have done something the system like repair a grub boot config from a livecd or the like....
  21. Re: After installing NVIDIA drivers, boots directly to blank screen

    HI,

    I just went through this on the weekend and I was completely ready to throw out the the setup and go back to 10.04. I have an P8H61-i and i3 2120 chip. Clean install of 11.10 and believe me I...
  22. Re: Why does .22 depend on nvidia-xxx-libvdpau and not just libvdpau1

    Well thats pretty straight-foward - LOL. OK! I am trying to install the frontend only from element Xubuntu 2.6.31.20.

    Ok so enable auto-builds, update and then install myth-frontend,...
  23. Why does .22 depend on nvidia-xxx-libvdpau and not just libvdpau1

    Hey All,

    If you install nvidia drivers from the NVIDIA ppa site it does not require 185-190-195 libvdpau it uses libvdapau1 and libvdpau1-dev instead.

    Why can't the dependency in mythtv be...
  24. Replies
    2
    Views
    1,853

    Re: mce remote power button to standby laptop

    You need to check and mae sure your usb ports are awake so you can resume with the power button.

    so you need to drop to root.

    sudo su

    cat /proc/acpi/wakeup

    check and see if your usb...
  25. Replies
    52
    Views
    5,029

    Re: mythlcdserver does not run after startup

    Neon Dusk,

    Thanks for that tid_bit, and to you and Ian for the assistance along the way. That worked and it shows no adverse affect by looking at the log files. the lcd log shows everything...
Results 1 to 25 of 218
Page 1 of 9 1 2 3 4