Search:

Type: Posts; User: cu_; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    17
    Views
    11,926

    Re: No Machine 3.5.x black screen on 13.10

    Same problem occurs with x2go client also. Google search tells me that it has to do with some change made to how xstartup is done and change of name of gnome-session-fallback to...
  2. Replies
    33
    Views
    48,505

    [SOLVED] Re: Install Citrix Receiver on Ubuntu 13.10?

    Thank you. This worked like a charm. Even prior to 13.10, 64 bit install was not really clean anyway. I appreciate you posting this. Wish I saw this before I wasted couple of hours trying to get...
  3. Replies
    255
    Views
    171,350

    Sticky: [SOLVED] Re: Sound troubleshooting

    Gurus. Does anyone here has a reliable script to mute/unmute microphone?
    I found one at http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1977064, but it does not mute my usb logitech micrphone.
  4. [ubuntu] Re: Citrix XenApp Server and Ubuntu 12.04 Precise 64 bit

    The link does not seem to work anymore. Can you please paste the instructions here.
  5. Replies
    25
    Views
    39,280

    [ubuntu] Re: NX Client Authentication failed

    After spending almost a day on this, I gave up and went back to Nomachine nx 3.5 (this problem occurred exact the same way as OP described for preview 4). Hope NoMachine gets a chance to iron out...
  6. Replies
    6
    Views
    6,346

    [ubuntu] Re: Nomachine NX server no longer working on 12.10

    I spent an entire day trying to resolve this issue. I followed every suggestion on this thread and links in this thread. Finally gave up and went back to NoMachine 3.5. Preview 4 simply does not...
  7. Replies
    5
    Views
    1,102

    [ubuntu] Re: CAN NOT tether blackberry via 12.04

    Same problem here. Little more details. It works with blackberry bold, but not torch. On Torch, Bluetooth tethering works, but not USB tethering. The error I see is about USB Bulk Read.

    It...
  8. [all variants] Re: New program for tethering(use as a modem) a Blackberry on Linux

    It is not working with "torch" under verizon-us. Both Berry4All and barry give bulk_read time outs.
    Any ideas?
  9. [SOLVED] Re: HOW TO get Citrix ICA client working with Google Chrome browser in Linux

    Thanks for posting this. This got me over the last bump in running citrix client from ubuntu. So thankful.
  10. Replies
    9
    Views
    7,295

    [ubuntu] Re: Logitech Webcam Auto Zoom?

    bump. same problem. will post if I find solution else where. Any gurus watching this, please respond if you found a solution.
  11. Replies
    5
    Views
    2,107

    [ubuntu] Re: Webcam in Skype messes up after about 30 seconds

    Anyone found a solution for it. This problem is happening on my laptop too.
  12. Replies
    16
    Views
    6,681

    [ubuntu] Re: Touchpad not responding after Suspend/Hibernate

    I am having the same problem. It started after upgrading to 11.10. If anyone solved this before, please post what worked for you.
  13. [SOLVED] Re: Wireless / WiFi stopped working after Ubuntu 11.10 upgrade

    Thanks OP. This definitely helped me. On my averatec N1200, it first gave me a warning that the "driver does not meet ubuntu standards" which I ignored. After reboot, it "forgot" my wpa-2...
  14. Replies
    42
    Views
    8,016

    [ubuntu] Re: Ubuntu 11.04 Auto Logoff and Hanging Issue

    +1. Same issue here. I have found that whenever this happened, Google Chrome was running. Couple of times, I was able to SSH into the box from a different machine and kill google chrome and it...
  15. Replies
    636
    Views
    1,221,576

    Re: HOWTO: Set up VNC server with resumable sessions

    Hi... I am trying to set this up on Natty. I get a blank x windows screen instead of XDMCP. Any ideas? I mean, can you please share your set up to have this working in Natty.
  16. Replies
    3
    Views
    1,991

    [other] Re: Ubuntu 11.04 upgrade when using Macbuntu

    It effected my desktop significantly. The AWN launcher is gone. The netbook like menu shows up on the left instead of bottom. Although it did remember all my launchers, it has a significantly...
  17. Replies
    3
    Views
    634

    [ubuntu] Re: Advent 4211 suspend problem

    Bump. Same issue here on a different netbook (averatec 1231).
  18. Re: Eclipse Menus Not Appearing in Ubuntu 10.10 Netbook Edition

    I have the same problem. It is quite frustrating really. I thought it was because I "upgraded" from 10.04. I spent the whole afternoon installing 10.10 fresh and still no menus in eclipse.

    OP,...
  19. Replies
    3
    Views
    1,184

    [ubuntu] Re: Support for Verizon AD3700 by ZTE

    It was an afterthought. I originally posted in the USB 760 thread and realized, I might need a new thread for this model hardware.
  20. Replies
    70
    Views
    55,518

    [ubuntu] Re: [SOLVED] Verizon Wireless USB760

    Why didn't I think about searching by id. Great job. I will try and post if it works.
  21. Replies
    3
    Views
    1,184

    [ubuntu] Re: Support for Verizon AD3700 by ZTE

    Here is the output of my lsusb and uname -r.
    I am pretty sure the first one (ONDA Corp...) is the one.



    ~$ uname -r
    2.6.31-17-generic
    ~$ lsusb
    Bus 001 Device 009: ID 19d2:fff2 ONDA...
  22. Replies
    70
    Views
    55,518

    [ubuntu] Re: [SOLVED] Verizon Wireless USB760

    Here is the output of my lsusb and uname -r.
    I am pretty sure the first one (ONDA Corp...) is the one.
    I tried the trick of using this ID with the instructions from the first post. No dice.


    ...
  23. Replies
    3
    Views
    1,184

    [ubuntu] Support for Verizon AD3700 by ZTE

    I have been using Ubuntu for a while, but never became an expert at it. :-(

    I used to use Verizon USB760 and this thread (http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=8729020#post8729020) helped me...
  24. Replies
    70
    Views
    55,518

    [ubuntu] Any ideas about their new AD3700

    First of all this thread helped me great in being able to use USB760.

    But recently they "upgraded" my USB760 to AD3700 which they said has global support. But using the same trick as in the...
  25. Replies
    3
    Views
    757

    [ubuntu] Re: Gnome Scheduled Tasks doesn't run in 9.10

    bump.
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2