Search:

Type: Posts; User: mixersoft; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Network Bridge (Amazon EC2 and OpenVPN setup)

    My goal is to be able to let a few people have accounts to access this vpn from different desktops/iPhones and to make it relatively simple. And I only need to provide internet access (via IP...
  2. [ubuntu] Re: Network Bridge (Amazon EC2 and OpenVPN setup)

    I'm using the same guide, but running into an EC2 problem --
    I configure the bridge using this guide (https://help.ubuntu.com/10.04/serverguide/C/network-configuration.html#bridging) and the...
  3. [all variants] Re: Plextor ConvertX PX-TV402U-NA - causes kernel oops

    Jelle,

    You are fantastic. The problem was simple, using ntsc-bcast I get video but no sound. change it to ntsc-cable and it works.

    many thanks
  4. [all variants] Re: Plextor ConvertX PX-TV402U-NA - causes kernel oops

    I'm using 2.6.27-11 and followed the instructions using the jelle tarball. USB loads fine, and I get video but still no audio -- or the audio is VERY faint.

    Here is what I see from my dmesg:

    ...
  5. [all variants] Re: Plextor ConvertX PX-TV402U-NA - causes kernel oops

    yes.
  6. [all variants] Re: Plextor ConvertX PX-TV402U-NA - causes kernel oops

    Good point. The volume of the audio is a problem both in gorecord AND mplayer.
  7. [all variants] Re: Plextor ConvertX PX-TV402U-NA - causes kernel oops

    Done that. everything is at 100%, but still no volume. I seem to recall a post on modifying the wis Go7007 driver by writing new register values -- this was for an earlier version of ubuntu. But I...
  8. [all variants] Re: LOW VOLUME with ConvertX

    It turns out, there is audio, but the volume is just real low.

    To recap, mythbuntu works with the ConvertX on Intrepid 8.10, but the volume is just real low on all the ConvertX recorded videos. I...
  9. [all variants] Video working with Intrepid 8.10, but not audio

    I followed the instructions here, http://nikosapi.org/wiki/index.php/WIS_Go7007_Linux_driver
    and built the G07007 driver after applying all the patches found here,...
  10. Replies
    9
    Views
    972

    [ubuntu] Re: 8.04 LTSP performance suggestions

    Thanks! this is the type of insight I was looking for on RAID.
  11. Replies
    9
    Views
    972

    [ubuntu] Ouch

    In hopes of testing out ltsp LocalApp, I updated my chroot (to Ibex) and now the usb mouse/keyboard won't work on the client. Before I reinstall everything, can you offer me a guess as to which...
  12. Replies
    9
    Views
    972

    [ubuntu] Re: 8.04 LTSP performance suggestions

    http://wiki.ltsp.org/twiki/bin/view/Ltsp/LocalApps

    Hey, I just discovered the whole concept of LocalApps. This was not an obvious option -- I would have thought LocalApps would be the default.
    ...
  13. Replies
    9
    Views
    972

    [ubuntu] Re: 8.04 LTSP performance suggestions

    top and iftop are neat utils. thanks for pointing them out. However, I don't see anything called 'wa' for looking at harddisk contention.

    I'm running a test and it looks like there is more cpu...
  14. Replies
    9
    Views
    972

    [ubuntu] 8.04 LTSP performance suggestions

    Hello,

    I'm playing with LTSP and would like suggestions how to best configure a multi-user configuration for high performance.

    The application is for photo-sorting with the following...
  15. Replies
    5
    Views
    2,399

    [ubuntu] Re: LTSP boot problem, cannot boot from image

    The good people at IRC #ltsp helped me solve the problem

    here's what I did to get PXE boot to work with the marvell/sky2 driver

    sudo nano /opt/ltsp/i386/etc/initramfs-tools/modules and add...
  16. Replies
    2
    Views
    606

    [ubuntu] Help Cant get widescreen resolutions

    I'm trying to get widescreen resolutions to display on my TV connected via RGB to my KPC K45 (Intel GMA950, Ubuntu 8.04.1). My default xorg.conf lets me see as high as 1024x768, but I cannot choose...
  17. Replies
    5
    Views
    2,399

    [ubuntu] Re: LTSP boot problem, cannot boot from image

    Here's an interesting twist.

    I put in a 2nd PCI ethernet controller in the client which uses the Realtek chip/drivers. This is in addition to the onboard Marvell/sky2 ethernet controller.

    Then...
  18. Replies
    1
    Views
    1,231

    [all variants] cant boot from ltsp server image

    problem booting from ltsp server. please help. (I posted this on networking, but now I realize that this might be the right forum)

    This is the error message I get on the client midway through...
  19. Replies
    5
    Views
    2,399

    [ubuntu] Re: LTSP boot problem, cannot boot from image

    Still having the same problem.

    Here's what I've tried so far:


    my ltsp server and client box have identical configs
    using Hardy 8.04.1 alternate, with ltsp server installed from the CD

    ...
  20. [all variants] Can't get Intel GMA 950 (KPC K48) to work on DVI

    I have mythbuntu 8.04.1 installed on my KPC K48. Works fine on the analog/VGA connection, but not on the DVI connection.

    On power-up using DVI, I can see the GRUB loader and Mythbuntu splash...
  21. Replies
    5
    Views
    2,399

    [ubuntu] LTSP boot problem, cannot boot from image

    I installed the ltsp server from the 8.04.1 alternate CD. PXE boot works fine over dhcp, but i'm getting this error when the client tries to actually boot from the ltsp image:

    ipconfig: eth0:...
  22. [ubuntu] LTSP Server problem, cannot boot from ltsp image

    I'm using the 8.04 LTSP Server from the QuickInstall howto. I get the pxe boot image from dhcp just fine, but it hangs on boot. This is the error message:

    [] NET: Registered protocol family 17...
  23. [all variants] Re: what's wrong with my apache2 proxy config?

    I think you have it backwards. I want to let a browser access thisissafe.com through the proxy server, not from thisissafe.com.

    The whole story is that one of my servers on a dynamic IP address is...
  24. [all variants] what's wrong with my apache2 proxy config?

    I want to set up a proxy server to pass urls from only 1 domain. Here is what I have in my virtual hosts file:

    <VirtualHost *>
    ProxyRequests on

    <Proxy "http://thisissafe.com/*">
    order...
  25. Replies
    1
    Views
    380

    [all variants] Recommend a PCI video card with TV out

    Hi,

    I'm setting up a Mythbuntu box on a Shuttle KPC that only has 1 PCI slot (NOT PCI-E). I need a 8.04 Ubuntu-friendly, cheap PCI video card that can support dual outputs:

    1) VGA-analog and ...
Results 1 to 25 of 54
Page 1 of 3 1 2 3