Search:

Type: Posts; User: brohan76; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    The actual file doesn't have an END in it, the konsole that pops up after the error message does have END but no tilde. When I was able to run my system, I could update the system just fine (except...
  2. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    I tried commenting out the line, with both one and two hashes, and I also ran boot-repair from LiveUSB as root. Not sure if that mattered. I received the same result, posted here:
    ...
  3. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    When I run Boot-Repair, I get the following error message:
    Please enable a repository containing the [grub-efi-amd64-signed] packages in the software sources of Ubuntu 15.04 (sda6). Then try again....
  4. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    Will do. I am trying to find help on uninstalling BURG, the threads I am finding all assume that you can boot into your existing system to do so, and some even recommend doing so via Boot-Repair. I...
  5. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    What do you recommend as my next step?
  6. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    Correct, Once I removed the rescatux, I wanted to rerun the summary to verify that the iso on windows was the reason that it was showing, without making any changes.
  7. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    I removed the rescatux.iso instances from the windows partition, and reran the summary, which can be found here:
    http://paste.ubuntu.com/11983089/

    I didn't see how to remove GRUB from the...
  8. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    Thank you for your patience and help.

    I didn't realize there is a difference with UEFI and Secure boot. In trying to be preemptive here is what I get when I run efibootmgr, again while running in...
  9. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    I need to clarify:

    My BIOs allows for "Legacy mode" which turns Secure Boot off, and then allows me to specify what boot order for legacy and secure boot. If I disable legacy, then Secure Boot is...
  10. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    I have disable the fast start-up. The Rescatux iso was on my windows partition to try and use it, however I was never able to get it to work as a bootable usb. I don't know how, or even if it's...
  11. Replies
    21
    Views
    816

    Re: Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    Thank you oldfred for the help.

    I am very unfamiliar with the booting / grub etc. Do you have any place you can point me for removing burg and the rescatux? I will turn off Windows fast start...
  12. Replies
    21
    Views
    816

    Kubuntu 15.04 / Win 8.1 GRUB2 repair help

    Hello, and thank you for taking a look at this post. I have an HP ENVY dv7, from my recollection this is one of the earlier systems with UEFI. I have had dual boot with the original Windows 8 and...
  13. Replies
    4
    Views
    1,214

    [kubuntu] Re: Font selection failure in 2.8 w/Ubuntu

    Thank you for the responses. I checked out the referenced bug, I don't see anything regarding the text tool issues. I am no that techie, so I very well my have missed what you were trying to point...
  14. Replies
    4
    Views
    1,214

    [kubuntu] Re: Font selection failure in 2.8 w/Ubuntu

    I started GIMP from a terminal here is what I received:

    (gimp:5544): Pango-WARNING **: failed to create cairo scaled font, expect ugly output. the offending font is 'Script MT Bold, Bold 16'
    ...
  15. Replies
    4
    Views
    1,214

    [kubuntu] Font selection failure in 2.8 w/Ubuntu

    Hi there, and thank you for looking at my post. I have many programs on my Ubuntu 12 machine that use text, LibreOffice, Scribus, etc. Each of those works quite well. In GIMP 2.8, the entire program...
  16. Replies
    1
    Views
    782

    [ubuntu] Grub2 Screen Flicker

    Hello everyone, thank you for taking the time to look at my questions. I am running a laptop with dual boot (win & 11.10) In the Grub menu screen, the screen will flicker constantly. Not horribly...
  17. Replies
    1
    Views
    217

    [SOLVED] Repartition Mistake

    Hello, I am a Ubuntu and Linux newbie. I apparently know just enough to get myself in trouble. A few weeks ago I shrank my Vista partition in Vista, and then installed Ubuntu 11.10. Today I removed...
  18. [SOLVED] Re: Slow wireless in 11.10 with Broadcom 4401

    I regret to say that after the internet worked for me so well, after a few hours, it degraded back to where it was. I stopped the network using $ sudo /etc/init.d/networking stop When I did this,...
  19. [SOLVED] Re: Slow wireless in 11.10 with Broadcom 4401

    I did as you suggested, my speed test is now 6 MBPS :-) much better than before, thank you.
  20. [SOLVED] Re: Slow wireless in 11.10 with Broadcom 4401

    Here is what I get, although not all of it (as you will be able to see)

    dmesg | grep iwl:


    [85062.620056] iwl3945 0000:0b:00.0: Queue 4 stuck for 2000 ms.
    [85062.620087] iwl3945 0000:0b:00.0:...
  21. [SOLVED] Slow wireless in 11.10 with Broadcom 4401

    First of all, thank you for taking a look, and helping with my problem. I am new to Ubuntu, and this is my first post on these forums. I installed Ubuntu 11.10 on my Dell Inspiron 6400. The install...
Results 1 to 21 of 21