Search:

Type: Posts; User: barna; Keyword(s):

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    5,273

    [ubuntu] Re: Random freezes with 13.04

    The random freezes started again, they occur once in every 2-3 days if not more often. It produces coloured squares on the screen. I will never buy a notebook with AMD graphics card again. If anybody...
  2. Replies
    4
    Views
    2,137

    [kubuntu] Re: wireless does not work on HP 630

    I removed hp_wmi (sudo rmmod hp_wmi)
    did this echo "options hp_wmi wireless=1" | sudo tee -a /etc/modprobe.d/hp_wmi.conf trick, and then loaded hp_wmi again
    sudo modprobe hp_wmi


    ERROR: could...
  3. Replies
    4
    Views
    2,137

    [kubuntu] Re: wireless does not work on HP 630

    I removed /etc/modprobe.d/hp_wmi.conf, and restarted. Now rfkill list all gives this:


    rfkill list all
    0: hp-wifi: Wireless LAN
    Soft blocked: yes
    Hard blocked: no
    1:...
  4. Replies
    4
    Views
    2,137

    [kubuntu] Re: wireless does not work on HP 630

    ****, I upgraded to 13.04. It did not work again, and I was happy I discovered the solution I described above. I issued that command, and the wireless card disappeared


    rfkill list all
    0: hci0:...
  5. Replies
    6
    Views
    5,273

    [ubuntu] Re: Random freezes with 13.04

    There were no more freezes after this intervention, although I am using my notebook 10 hours a day non-stop. A very big THANK YOU to Tomasz Makarewicz.
  6. Replies
    6
    Views
    5,273

    [ubuntu] Re: Random freezes with 13.04

    I have just done this:
    https://launchpad.net/~makson96/+archive/fglrx
    It went flawlessly, I have fglrx-legacy installed, and now desktop effects are working as well - let's hope the random freezes...
  7. Replies
    6
    Views
    5,273

    [ubuntu] Re: Random freezes with 13.04

    It is a fresh install. I did not play around with any config files.

    Is it possible to *easily* downgrade the X server to that used in 11.10 (the last release that worked on my notebook)? If not,...
  8. Replies
    6
    Views
    5,273

    [ubuntu] Random freezes with 13.04

    Hi, I have a Dell Inspiron 1564, with this graphics card: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550].
    I have upgraded to 13.04 some weeks ago - I do it very...
  9. [ubuntu] Re: xserver-xorg-video-radeon freezes for ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330]

    Hi, nothing as far as I know, but who know what kind of background services are started by these overcomplicated desktop systems. I was probably looking at a local pdf file, maybe editing some C++...
  10. [ubuntu] Re: xserver-xorg-video-radeon freezes for ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330]

    I checked it right after a freeze (which now happens about every half an hour). /var/log/syslog and /var/log/Xorg.0.log do not contain anything suspicious. .xsession-errors might, I don't know (see...
  11. [ubuntu] Re: xserver-xorg-video-radeon freezes for ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330]

    Well, life is not so nice as I thought. Every now and then some programs freeze, they do not respond anymore to mouse or keyboard events. But otherwise the system is running. Newly started programs...
  12. Replies
    0
    Views
    419

    [kubuntu] several programs are hanging

    I have installed 13.04. I have an ATI card


    02:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]

    I had to remove the package...
  13. [ubuntu] Re: xserver-xorg-video-radeon freezes for ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330]

    Hi, Thanks for the responses. I have now 13.04 running without any problem, after I have removed the xserver-xorg-video-radeon driver. I will live without the fancy effects, and not try to downgrade...
  14. Replies
    2
    Views
    804

    [ubuntu] Re: emacs does not start in X mode

    Removing ~/.config/gtk-2.0 ~/.config/gtk-3.0 and ~/.config/oxygen-gtk solved the problem (they remained from a previous ubuntu version, probably)
  15. Replies
    2
    Views
    804

    [ubuntu] Re: emacs does not start in X mode

    Checking it with strace, this is the end of the output, up to the point where it hangs:


    close(9) = 0
    eventfd2(0, O_NONBLOCK|O_CLOEXEC) = 7
    write(7,...
  16. Replies
    2
    Views
    804

    [ubuntu] emacs does not start in X mode

    Hi,
    I have recently installed 13.04, and emacs24. While emacs starts in konsole mode with the -nw option, nothing happens if I start in X mode, without this option. Any ideas?
    Thank you
  17. [ubuntu] xserver-xorg-video-radeon freezes for ATI RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330]

    Hi,
    Ubuntu 11.10 was the last release that I could install on my Dell Inspiron 1564, with this graphics card:


    02:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV710/M92...
  18. [kubuntu] can not unmount removable media, nepomuk is using it

    Hi,
    I want to detach an external usb disk, but the system said it can not do so:


    Could not unmount the following device: /media/home-backup
    One or more files on this device are open in an...
  19. Replies
    4
    Views
    2,137

    [kubuntu] Re: wireless does not work on HP 630

    This was the solution:



    echo "options hp_wmi wireless=1" | sudo tee -a /etc/modprobe.d/hp_wmi.conf


    Credit goes to:
    ...
  20. Replies
    4
    Views
    2,137

    [kubuntu] wireless does not work on HP 630

    Hi
    I have recently installed kubuntu 12.10 on a HP 630. I can not make the wireless card (Atheros AR9285).



    lspci:
    02:00.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR9285 Wireless...
  21. [ubuntu] Re: mobile broadband does not work anymore on 12.10

    I am experiencing this problem with 12.10 from the very same place, and (almost) very same time, and it always works with 11.10 and never works with 12.10 so I am pretty sure it's the OS and not the...
  22. [ubuntu] Re: mobile broadband does not work anymore on 12.10

    oh yes, I am quite pessimistic with linux: I always install the new distro on another partition, because more often than not the new one just doesn't work (on my notebook with 12.10 I have a problem...
  23. [ubuntu] Re: mobile broadband does not work anymore on 12.10

    Tried on another (freshly installed) notebook with kubuntu 12.10 - exactly the same things happen. The device is very quickly recognized, after setting up the connection in NetworkManager it is...
  24. [ubuntu] mobile broadband does not work anymore on 12.10

    Hi,
    I have been using a mobile broadband connection on my kubuntu 11.10 (T-Mobile Hungary, Huawei dongle, lsusb output: Bus 002 Device 016: ID 12d1:1001 Huawei Technologies Co., Ltd. E620 USB...
  25. [kde] gwenview: failed to upload photo into picasaweb

    Hello,
    when I try to upload pictures to picasaweb from gwenview, I get the error message "failed to upload photo into picasaweb: failed to upload photo. Do you want to continue?"
    This issue seems...
Results 1 to 25 of 181
Page 1 of 8 1 2 3 4