Search:

Type: Posts; User: mteppo; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    322

    [ubuntu] Digital audio stopped working in 12.04

    I have automatical updates on my livingroom ubuntu-box so cannot know exactly when this happened...

    Now the sound is going just click-click-click roughly with 0.5second interval.
    If I mute the...
  2. Replies
    26
    Views
    79,606

    [SOLVED] Re: ALT-TAB not working in gnome classic?

    Same problem.
    Then unchecked Application Switcher and checked "Static Application Switcher" and now Alt-Tab works the way I'd expect.
  3. Replies
    13
    Views
    57,175

    [ubuntu] Re: Flash video crashes on 12.04

    Yes - does not crash but there is smurf invasion on Youtube. Got that resolved with the help of this thread http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1974037.
    Now I think this should be ok.
  4. Replies
    7
    Views
    6,256

    [ubuntu] Re: Flash Player settings freezes in 12.04

    I was also experiencing "smurfs" in youtube - having NVidia 8500 GPU I was not able to turn on HW acceleration to get rid of this as this caused frequent crashes with other sites, namely and...
  5. Replies
    13
    Views
    57,175

    [ubuntu] Re: Flash video crashes on 12.04

    Had plenty of crashing of Flash-plugin, some sites were completely unusable.
    This article helped me out - now my mms.cfg says:
    "
    EnableLinuxHWVideoDecode=0
    OverrideGPUValidation=true
    "
    And...
  6. Replies
    0
    Views
    1,134

    [SOLVED] Weird Mysql issue on Ubuntu 10.04 (errno: -9)

    Just stumbled onto something which may (or may not) be useful if someone else is as stupid as me.
    Took me 2 hours to figure out.

    Symptoms: I was getting errors like this to one Mysql client log
    ...
  7. Replies
    21
    Views
    8,027

    Re: Upgraded to 9.10 and mythweb fails

    For me - the password was already set during the installation but this kept on coming. (Clean installation of 9.04LTS)
    There is also Reconfigure option in the list (Mythbuntu Control Center -...
  8. [ubuntu] Re: Ubuntu 10.4 fails to ask password on gdm login screen

    Ok - replying to my earlier question.

    The thing which I had done was to merge (manually) /etc/passwd and /etc/group files from earlier installation.
    In this merge I happened to mess with some...
  9. [ubuntu] Ubuntu 10.4 fails to ask password on gdm login screen

    Hi

    I have been tinkering with my 10.4 LTS 64bit installation that I use for all-purpose whole family machine. I did the installation from scratch few days ago and initially there was no issue with...
  10. [gnome] Discovering currently active user -- is there easier way

    I wanted to implement a simple logging utility on usage time.
    There may be one already - if so please direct me to it.

    The current solution - however - was cooked on top of dbus.



    #Check...
  11. Thread: HOWTO: TwinView

    by mteppo
    Replies
    222
    Views
    104,884

    Re: HOWTO: TwinView

    I have similar issue.
    I'm using LG vga-LCD as primary (1280x1024) and Sanyo PLZ5 (1280x720) as secondary (hdmi) - secondary mainly used for tv & movies.
    My mobo (Asus M2N-VM hdmi) has Nvidia 7050...
Results 1 to 11 of 11