Search:

Type: Posts; User: uopjohnson; Keyword(s):

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    3,278

    [ubuntu] Re: Create user with encrypted home folder

    You need ecryptfs-utils.
  2. Replies
    3
    Views
    1,787

    [ubuntu] Re: sudo rmmod at startup?

    For others who find this thread it looks like this file is now:


    /etc/modprobe.d/blacklist.conf
  3. Replies
    12
    Views
    15,719

    [ubuntu] Re: Wipe Clean External Hard Drive

    /dev/random is very slow because it has to wait for the system to make random data. /dev/urandom is going to be WAY faster. There is a difference, but I personally don't think it matters for this...
  4. Replies
    12
    Views
    4,329

    [ubuntu] Re: Bridging with kvm and libvirt in 9.10

    Bump... if anyone has setup bridging with a 9.10 Karmic host please let me know. Just knowing it is possible would be nice.
  5. Replies
    12
    Views
    4,329

    [ubuntu] Re: Bridging with kvm and libvirt in 9.10

    Ok built a new guest and the udev rules are correct. The previous problem was a result of me messing with the mac address.
    I'm still stymied here and looking for some validation that someone is...
  6. Replies
    12
    Views
    4,329

    [ubuntu] Re: Bridging with kvm and libvirt in 9.10

    So you have successfully done bridging with 9.10?




    brctl showmacs br0
    2 52:54:00:c1:46:23 no 7.04 <- the guest
    2 d2:bb:50:9f:2e:31 yes 0.00 <- vnet0

    I assume that vnet0 is...
  7. Replies
    12
    Views
    4,329

    [ubuntu] Re: Bridging with kvm and libvirt in 9.10

    I'm not, I just mistyped that. Hard to copy from virt-viewer. Should have been
    guest /etc/network/interfaces

    auto eth0
    iface eth0 inet static
    address 10.10.1.52
    netmask 255.255.255.0
    ...
  8. Replies
    12
    Views
    4,329

    [ubuntu] Re: Bridging with kvm and libvirt in 9.10

    Have you gotten this working? Because I don't think it is a configuration problem unless something has changed that was not reflected in the server guide or the wiki. But I hope I'm wrong because...
  9. Replies
    12
    Views
    4,329

    [ubuntu] Bridging with kvm and libvirt in 9.10

    I've been messing with bridging for a couple of days now and I'm not getting any results.
    The host is 9.10 following the instructions at https://help.ubuntu.com/community/KVM/ on a clean upgraded...
  10. Replies
    3
    Views
    2,341

    [ubuntu] Re: KVM / Libvirtd -> bridge does not work

    Did you ever solve this? I had bridged networking going just fine with 8.04 a fresh install using 9.10 however and the guests can no longer ping out. I'm getting zero error messages or usefull...
  11. Replies
    1
    Views
    2,934

    [ubuntu] Re: boot device priority in kvm libvirt

    Damn, found it as soon as I asked.
    In the xml file there is:

    I just changed it to cdrom and all was well.
  12. Replies
    1
    Views
    2,934

    [ubuntu] boot device priority in kvm libvirt

    I would like to boot an existing working vm from an iso file. I can add the iso to the xml file and import without a problem, but I have no idea how to set the boot device priority for the VM bios...
  13. Replies
    1
    Views
    645

    [ubuntu] Re: cant connect to guest console

    I feel like I tried everything to get this running until finally I started tryign things again and this time virt-viewer worked. I don't know what I was doing wrong the first time. Here is the...
  14. Replies
    1
    Views
    645

    [ubuntu] cant connect to guest console

    I hosed up the network on one of my kvm guests so I can no longer connect to it via ssh. Both the host and the guest are headless.
    ssh to the host and do:

    virsh console guestname
    unable to...
  15. Replies
    1
    Views
    590

    [ubuntu] Re: configuration disapeared on restart

    Of course 20 seconds later I realized that the paths in the domain xml configurations in ~/.libvirt/qemu/ should probably be absolute paths so I edited those and now everything works. I guess...
  16. Replies
    1
    Views
    590

    [ubuntu] configuration disapeared on restart

    I used virt-install and virt-clone to create a few windows XP instances and then I used virt-manager to connect to them, start them, stop them, etc several times. All was good for a couple of days. ...
  17. Replies
    5
    Views
    851

    [ubuntu] Re: SLOW Updates

    I think we (as in the community) as ddosing the repos. I'm getting a really slow connection in San Francisco, since yesterday, bout when I downloaded hardy. Probably lots of folks doing...
  18. Replies
    7
    Views
    8,771

    Re: 8.04 kvm sound with virt-maanger

    Using 8.04 final now and still no sound. I guess this just isn't possible right now with KVM?
    If you have sound in your guests can you let me know, if I know it is possible I will figure out how to...
  19. Replies
    7
    Views
    8,771

    8.04 kvm sound with virt-maanger

    I am using hardy beta and virt-manager to create a kvm virtual machine. Everything works great except that with the virtual machine there is no sound card. Anyone know how I can get sounds working...
  20. Replies
    5
    Views
    303

    Re: Google for programmers.

    oh good another search engine... talk about reinventing the wheel. Is it going to be open source?
  21. Replies
    9
    Views
    1,432

    Re: PLF repository verification question?

    Does anyone know where to find the public key for the plf repo?
  22. Replies
    227
    Views
    54,741

    Re: HOW-TO: Building amaroK from SVN source

    same here. libgpod built just fine and amarok reported Building with Ipod support when I built it...
    but I still get: no supported media device.
    Other than that thanks for the SVN guilde it...
Results 1 to 22 of 178
Page 1 of 8 1 2 3 4