Search:

Type: Posts; User: alket; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

 1. Replies
  10
  Views
  10,244

  Sticky: Re: Ndihme per Aprovim

  Tung Betim/Bastri , Shkoni tek System > Preferences > Keyboard

  dhe aty shtoni Albanian , do te ju paraqitet nje applet (aty afer ores) USA dhe ALB ju e zgjedhni ALB sigurisht.

  pikėpresja ; do...
 2. Replies
  10
  Views
  10,244

  Sticky: Re: Ndihme per Aprovim

  Jam duke u munduar njeher me i mbledh te gjitha ngjarjet tona
  http://albloco.blogspot.com/
Results 1 to 2 of 2