Search:

Type: Posts; User: Precipitous; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    712

    [ubuntu] Re: OpenVPN Setup Question/Issue

    @ahallubuntu: Thank you for the information. I did not realize the Network Manager was so buggy...

    I got around the issue by doing the following: First I ran the following command in the...
  2. Replies
    2
    Views
    712

    [ubuntu] OpenVPN Setup Question/Issue

    I am running Ubuntu 12.10 and recently started using the Private Internet Access VPN service. They have an install/setup script for OpenVPN that installs OpenVPN and configures all of thier...
  3. Replies
    2
    Views
    1,203

    Re: Pulseaudio Not Loading On Startup

    In case anybody else has experienced this problem, I was able to resolve it by entering autospawn = yes in ~/.pulse/client.conf
  4. Replies
    2
    Views
    1,203

    Pulseaudio Not Loading On Startup

    Recently Pulseaudio has stopped loading at system startup. Once I get booted to a desktop I can launch it via a command window and it runs fine. In looking at the startup applications in...
  5. Replies
    12
    Views
    1,715

    Re: Sound volume control not working

    @ubername - I just started experiencing the exact same problem. Running lspci and alsactl init produce identical results to your as well... This is obviously not an isolated issue.
  6. Replies
    10
    Views
    5,484

    [ubuntu_studio] Re: Ubuntu studio 12.10 + kxstudio repos?

    @bumBumBUM: I have had great success mixing the KX Studio repos and Ubuntu Studio. What I normally do is start with a clean vanilla install of Ubuntu, then I install Synaptic (I find it a lot easier...
  7. [SOLVED] Re: Can Not Start Jack After Upgrade To 12.04

    @tontis: More than likely the problem is that your user account is not a member of the audio group in Ubuntu, which is necessary to use the realtime mode in jack. To add your user account to the...
  8. Replies
    11
    Views
    9,814

    [SOLVED] Re: Jack wont start.

    @sgx: Thank you for your concern and suggestions! Fortunately, I was able to resolve the issue and am now back up and running as per normal... I am a little embarrassed as to the source of the...
  9. Replies
    11
    Views
    9,814

    [SOLVED] Re: Jack wont start.

    I would like to know how this was solved as well. I had to purchase a new hard drive, so I now have a fresh install of 12.10 and am having the same problems with jack/qjackctl. I need to get up and...
  10. Replies
    8
    Views
    2,614

    [ubuntu] Re: Audacity & Rakarrack

    @sgx - Thank you for listening to my material, and for your incredibly kind words!
  11. Replies
    8
    Views
    2,614

    [ubuntu] Re: Audacity & Rakarrack

    @sgx - Excellent ideas! Being a huge fan of textures and slowly evolving modulations I am anxious to experiment with them...

    In a similar vein - One of my favorite Audacity tricks that works...
  12. Replies
    8
    Views
    2,614

    [ubuntu] Re: Audacity & Rakarrack

    @sgx: Excellent tutorial! I am sure that a lot of people will find it to be extremely useful.

    @tnob: I do most of my recording and editing in Audacity, and have had very good results running...
  13. Replies
    8
    Views
    5,174

    [SOLVED] Re: Jack No Longer Sees Wineasio

    These are the steps I used to get WINE to use ALSA:

    Open a terminal and type: wine regedit
    Navigate to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Wine\Drivers
    Open the Audio key and type Alsa

    Hope this...
  14. [ubuntu] indicator-cpufreq not showing in top panel

    I am running Ubuntu 12.04 and using the Low Latency kernel. I just installed indicator-cpufreq, then rebooted. It was automatically added to the list of startup applications, and If I look at the...
  15. Replies
    1
    Views
    1,021

    [ubuntu] No Equalizer In Banshee

    I am running a fresh install of Banshee 2.4.1 in a fresh install of Ubuntu 12.04, and have all of the community extensions installed. When I go to the View menu the Equalizer selection is greyed...
  16. [ubuntu] Re: Adobe Audition 1.5 (wine) awful awful noise on playback

    My bad. I was thinking of version 3.0, not 1.5... To that end, though, if anyone knows how to get version 3.0 to run in Wine I would LOVE to know how to do it. Version 1.5 runs OK for me, but there...
  17. [ubuntu] Re: Adobe Audition 1.5 (wine) awful awful noise on playback

    I am sorry, I do not have an answer to your issue... I was just wondering how you were able to get Audition 1.5 to run properly in Wine. I have never been able to do so and had always heard it was...
  18. [SOLVED] Re: Can Not Start Jack After Upgrade To 12.04

    I normally install Ubuntu 12.04, then install all of the UbuntuStudio packages. The following assumes that you are doing the same...

    There are two ways to go about this. The first one is the...
  19. [SOLVED] Re: Can Not Start Jack After Upgrade To 12.04

    I resolved this issue by running Jackd and qjackctl from the KXStudio repositories.
  20. Replies
    4
    Views
    824

    [SOLVED] Re: Random Internet Connection Problem

    This was resolved by wiping my hard drive and re-installing Ubuntu 12.04 from scratch...
  21. [SOLVED] Re: I Have To Reboot Several Times To Get Internet Access

    This was resolved by wiping my hard drive and re-installing Ubuntu 12.04 from scratch...
  22. Replies
    8
    Views
    3,507

    [ubuntu_studio] Re: windows vst ubuntu studio 11.10

    I am sorry but I do not have any first-hand experience with FST...
  23. Replies
    8
    Views
    3,507

    [ubuntu_studio] Re: windows vst ubuntu studio 11.10

    I am sorry, but I do not have any first-hand experience with FST...
  24. Replies
    8
    Views
    3,507

    [ubuntu_studio] Re: windows vst ubuntu studio 11.10

    I run a few Windows vst plugins (synths, effects, etc) in Ubuntu by running SAVIHost in Wine/Wineasio. It is a simple vst host with a very small footprint and best of all it works with Jack.

    The...
  25. [SOLVED] I Have To Reboot Several Times To Get Internet Access

    I am running a fresh install of Ubuntu 12.04 and am using an Arris cable modem and a Belkin router (I am plugging into it, not using wireless). When I have Internet access it works very well....
Results 1 to 25 of 143
Page 1 of 6 1 2 3 4