Search:

Type: Posts; User: tomdkat; Keyword(s):

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: During upgrade from 18.04.5 to 20.04.1, a grub-efi-amd64-signed package error rec

    So, I have more information. I noticed Ubuntu 20.04 wasn't updating itself, so I manually performed an update and found the following:



    Unpacking gir1.2-mutter-6:amd64...
  2. [ubuntu] During upgrade from 18.04.5 to 20.04.1, a grub-efi-amd64-signed package error recv'd

    During the upgrade from 18.04.5 to 20.04.1, this error was received:


    installed grub-efi-amd64-signed package post-installation script subprocess returned error exit status 255

    I proceeded...
  3. [SOLVED] Re: Linux Driver for the RealTek RTL8812BU and RTL8822BU Chipsets

    Thanks for splitting the post out, but I'm not seeking any help with the adapters I mentioned on Mint. I mentioned that as background for information I was about to supply, when I found the thread...
  4. [SOLVED] Re: Linux Driver for the RealTek RTL8812BU and RTL8822BU Chipsets

    Hi! I'm running Linux Mint 18.3 on a Lenovo laptop with an Intel wireless adapter built-in. I believe I saw this driver update get installed, the other day. What's weird is after that driver...
  5. [ubuntu] Re: Slow WiFi Connection with Centrino Wireless-N 1000 and Ubuntu 18.04.4 LTS

    Well, I booted Ubuntu 20.04 on my Lenovo laptop and the wireless connection was stable. The bit rate stayed at 65 Mbps, but I was able to achieve download speeds around 80Mbps.

    Peace...
  6. [ubuntu] Re: Slow WiFi Connection with Centrino Wireless-N 1000 and Ubuntu 18.04.4 LTS

    I'm encountering a similar issue on Linux Mint 18.3. The bit rate never goes above 65 Mbps *but* my download speeds are actually good. I'm using the iwlwifi driver and the only change I made was to...
  7. Replies
    2
    Views
    3

    [SOLVED] Re: Firefox upgraded itself to version 75

    Sounds good. Thanks for the info!

    Peace...
  8. Replies
    2
    Views
    3

    [SOLVED] Firefox upgraded itself to version 75

    Hi! While I was using Firefox 74.0.1 on Ubuntu 19.10 (64-bit), Firefox indicated it encountered a problem and needed to restart. So, I clicked the button to have it restart. After a few minutes,...
  9. [SOLVED] Re: Question about GIMP 2.10 snap package and updates

    Great! Thanks for the additional info! :)

    Peace...
  10. [SOLVED] Re: Question about GIMP 2.10 snap package and updates

    Great! Thanks for the information! It's greatly appreciated! :)

    Peace...
  11. [SOLVED] Question about GIMP 2.10 snap package and updates

    Hi! I'm running Ubuntu 19.10 and installed GIMP 2.10.12 via the snap package in the Ubuntu Software application. I see GIMP 2.10.14 is now out. I haven't installed many snap packages, so I'm not...
  12. Replies
    0
    Views
    1

    [ubuntu] Question about audio

    Hi! I just upgraded from Ubuntu 19.04 to 19.10. The upgrade went mostly smoothly, with the main issue being a problem switching Chromium to the snap package version. Anyway, after rebooting, I...
  13. Re: What antivirus for Linux protects against ransomware and infected web sites?

    Which ones have you tried? I'm currently in the process of evaluating some browser add-ons and so far, the two I'm using (Ad Blocker Ultimate and Malwarebytes browser extension) are working very...
  14. [SOLVED] Re: Help needed removing Mono and MonoDevelop

    Well, this situation has worked itself out. Apparently, some Mono updates were released such that running "sudo apt --fix-broken install" corrected the issue I was having and now I'm able to run...
  15. [SOLVED] Re: Help needed removing Mono and MonoDevelop

    Thanks! The output is quite long, so I'll post links to pastebin posts.

    Here's the output from the "sudo apt install -f" command: https://pastebin.com/AgFr8jpb

    Here's the output from the...
  16. [SOLVED] Re: Help needed removing Mono and MonoDevelop

    Thanks for the reply! The output from both commands is pretty long, so what's the best way to post it?

    Peace...
  17. [SOLVED] Help needed removing Mono and MonoDevelop

    So, a while ago, I installed MonoDevelop with the intent of experimenting with C# on Linux. The installation went pretty smoothly but I never got around to doing any C# work. lol Anyway, I...
  18. [SOLVED] Re: Help needed with possible DNS related issue with Comcast mail servers

    Sorry for that. Thanks for the correction and for the clarification. :)

    Peace...
  19. [SOLVED] Re: Help needed with possible DNS related issue with Comcast mail servers

    If anyone else experiencing this issue has a Launchpad account, please update the bug report I filed to let the developers know how widespread the possible underlying issue is.

    Thanks!

    Peace...
  20. [SOLVED] Re: Help needed with possible DNS related issue with Comcast mail servers

    I submitted a bug report on this issue:

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/systemd/+bug/1805027

    Peace...
  21. [SOLVED] Re: Help needed with possible DNS related issue with Comcast mail servers

    Thanks for the info!

    UPDATE: I just switched to Unbound and everything is working fine for me as well. Thanks again!

    Peace...
  22. Replies
    4
    Views
    5

    Re: plymouthd crash at startup

    I'm experiencing this crash on Ubuntu 18.10. I just ran the dpkg-reconfigure command so we'll see what happens. :)

    Thanks!

    Peace...
  23. [SOLVED] Re: Help needed with possible DNS related issue with Comcast mail servers

    Thanks for the replies and for the discussion. :) What is it about Comcast's DNS configuration for "mail.comcast.net" and "pop3.comcast.net" that seem to confuse systemd-resolved? Thunderbird...
  24. [SOLVED] Help needed with possible DNS related issue with Comcast mail servers

    Hi! Starting on Monday, November 19, 2018, Thunderbird on two Ubuntu systems I use can't connect to Comcast's POP3 mail servers. One system is running Ubuntu 18.04 and the other Ubuntu 18.10. Both...
  25. [SOLVED] Re: Help needed with KY-BT100 Bluetooth Adapter

    I ended up getting the adapter working. I had to plug it into a powered USB port. Once I did that, I was able to see my phone from my computer. :)

    Peace...
Results 1 to 25 of 156
Page 1 of 7 1 2 3 4