Search:

User: etienoo; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [kubuntu] iBus not working on non-KDE environment

    Started by etienoo, May 6th, 2013 08:41 AM
    ibus, kde, kubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 2,304
    Last Post: May 11th, 2013 10:15 AM
    by etienoo  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [kubuntu] No proper switch off since upgrade to 13.04

    Started by etienoo, May 6th, 2013 08:33 AM
    64bits, kubuntu, macbook, switchoff
    • Replies: 0
    • Views: 474
    Last Post: May 6th, 2013 08:33 AM
    by etienoo  Go to last post
  3. [xubuntu] Frequent black screen on MacBook with XUbuntu

    Started by etienoo, October 17th, 2012 09:43 AM
    • Replies: 2
    • Views: 838
    Last Post: November 2nd, 2012 06:15 AM
    by moschops  Go to last post
  4. [all variants] Electrical (?) problem on a Dell Latitude 5420

    Started by etienoo, September 3rd, 2012 10:23 AM
    2 Pages
    1 2
    dell, power, problem
    • Replies: 11
    • Views: 1,096
    Last Post: October 25th, 2012 08:19 AM
    by etienoo  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. [SOLVED] No window decorations nor task bar

    Started by etienoo, July 2nd, 2012 06:47 PM
    macbook, window decoration, xubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 687
    Last Post: July 11th, 2012 07:28 AM
    by tulipán  Go to last post
  6. [SOLVED] No menu for Kate and Kile in XUbuntu

    Started by etienoo, June 4th, 2012 04:10 PM
    kde, kile, window, xubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 1,456
    Last Post: June 5th, 2012 08:37 AM
    by etienoo  Go to last post
  7. [SOLVED] Installing Flash under KUbuntu 11.04, problem with nspluginwrapper

    Started by etienoo, June 28th, 2011 01:47 PM
    dependencies, flash, kubuntu, macbook
    • Replies: 7
    • Views: 4,137
    Last Post: June 28th, 2011 03:11 PM
    by lovinglinux  Go to last post
Results 1 to 7 of 7