Search:

Type: Posts; User: snaga; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    828

    [ubuntu] Can connect to OpenSwan once but not twice

    Using:
    Ubuntu Server 10.0.4
    OpenSwan 2.26.24 (compiled from source)
    l2tpd 1.2.5+dfsg-1

    I have set up OpenSwan so that I can have a VPN to my home, mostly for family iPhones and iPads. Its...
  2. Replies
    1
    Views
    1,064

    [ubuntu] [Solved] Dell D820, dual head, xorg problem

    A little experimentation with the xorg.conf file did the trick. nVidia xconfig did not create the file quite right, it would seem. Here is the pertinent section that changed from above:



    ...
  3. Replies
    1
    Views
    1,064

    [ubuntu] Dell D820, dual head, xorg problem

    I have an issue that is at least in part my own making. Not sure what is going on.

    I recently re-installed Ubuntu 10.10 on a Dell D820 that has before had 8.04 - 10.04 on it and ran well. I had...
  4. Replies
    32
    Views
    40,395

    [all variants] Re: Empathy with Office Communicator 2007

    Could I get some pointers on where to find the root cert on a windows 7 machine?
  5. Replies
    4
    Views
    518

    [ubuntu] Re: Sorting out an Ubunto PC as a media center?

    I am using Boxee on an Ubuntu box attached to my TV. I have had great success with that. I have all of my movies, music, and photos shared from my Mac, and the Boxee box does fine with them. The...
  6. Replies
    32
    Views
    40,395

    [all variants] Re: Empathy with Office Communicator 2007

    If you install the pidgin-sipe package, you should be able to connect to Comm 2007.
  7. Replies
    32
    Views
    40,395

    [all variants] Empathy with Office Communicator 2007

    I have recently been able to get Pidgin to use my MS Office Communicator 2007 account. It seems to do IM well enough, but no audio/video. No huge loss for me.

    I would like to get Empathy to work...
  8. Replies
    1
    Views
    489

    [all variants] Re: Flash not working in Chromium for me

    I think I've managed to solve this. I located the file called dosdevices_c^3A_windows_system32_Macromed_Flash_NPSWF32.dll.so , which was located in ~/.cxoffice/winxp/desktopdata/cxnsplugin/linux . I...
  9. Replies
    1
    Views
    489

    [all variants] Flash not working in Chromium for me

    I don't seem to be able to get flash to work in chromium. I installed chromium from the chromium-daily repo on launchpad. I'm currently using: 4.0.204.0 (Ubuntu build 24734). Using Jaunty.

    I have...
  10. Replies
    12
    Views
    5,697

    [ubuntu] Re: ubuntu 9.04 internet and usb problems

    The first thing I do when I have problems like this is tail /var/log/messages and see if what I am plugging in is getting assigned a device. Unplug the device, tail -f /var/log/messages , then plug...
  11. Replies
    12
    Views
    5,697

    [ubuntu] Re: ubuntu 9.04 internet and usb problems

    Once again the Ubuntu forums solve a maddening issue for me. Thanks!
  12. Replies
    6
    Views
    1,080

    [ubuntu] Re: Sbackup nor NSSbackup wil not start

    Thanks. I discovered, to some embarrassment, that I was having some permissions issues on the new network drive I was trying to write to.
  13. Replies
    6
    Views
    1,080

    [ubuntu] Re: Sbackup nor NSSbackup wil not start

    Bumping this. I am having the same problem. Simple Backup was working fine until a couple of weeks ago, but now it will do no auto backups and I get the same defunct status on the pid when I try a...
  14. Replies
    156
    Views
    11,573

    Re: Embarrassed to say this to a fellow linux user ...

    A guy at work is a hardcore Fedora user. He sometimes makes disparaging remarks about Ubuntu, to the effect that its a noobie distro. I then remind him that I started using Linux in 1994. I've been...
  15. Replies
    0
    Views
    511

    [ubuntu] Kino aspect ratio problem

    I am trying to edit files from an Everio HD camcorder on Intrepid with Kino. I change the name from .mod to .mpg and then Kino is willing to import them. The videos are shot in 16:9.

    What results...
  16. Replies
    6
    Views
    913

    Re: Gentoo user with some questions:

    I used Gentoo for a couple of years, and then switched to Ubuntu about 18 months or so ago.

    I really liked Gentoo, and still have nothing bad to say about it. Its a great distro, IMO.

    I decided...
  17. Re: Create your own udev rules to control removable devices

    This has been a very useful how-to, thanks.

    I am having a bit of difficulty with something I'm trying to do, so I'm hoping to get a little more help.

    I used this how-to to get a Sandisk 1GB...
  18. Replies
    69
    Views
    3,744

    Re: Are Ubuntu users pet lovers too?

    The animals outnumber the humans at our house-

    Two cats, who hate each other.

    Two dogs, who love each other. The cats hate the dogs too, but the dogs are still trying to figure out what the...
  19. Replies
    190
    Views
    377,429

    Re: Howto: setup a mail server in Ubuntu

    I have a better email server now than I've ever had...thanks.

    I do have some other things that I want to do, that I'm wondering if I can get some pointers for.

    1. I am passing the spam through...
  20. Replies
    190
    Views
    377,429

    Re: Howto: setup a mail server in Ubuntu

    Not exactly sure, but my suggestion would be to


    tail -f /var/spool/mail.info
    then watch the log as you restart all three courier scripts in /etc/init.d. If that doesn't show any errors, watch...
  21. Replies
    190
    Views
    377,429

    Re: Howto: setup a mail server in Ubuntu

    I managed to figure it out.

    I edited the master.cf file in /etc/postfix/. I changed:

    ::1:smtp inet n - - - - smtpd
    to

    smtp inet n - - - ...
  22. Replies
    190
    Views
    377,429

    Re: Howto: setup a mail server in Ubuntu

    I think I am having the same issue. I can send mail fine if I am on the mail server, using telnet or squirrelmail. But if I try to send mail to the mail server from another machine, it never arrives....
  23. Replies
    12
    Views
    5,966

    Re: Toshiba Satelite A70 information

    Wireless works fine on my A70. I don't recall doing anything out of the ordinary to get it going.
  24. Replies
    12
    Views
    5,966

    Re: Toshiba Satelite A70 information

    I'm using an A75. I have this same problem, except its with restart. It powers off fine, but won't restart. I tried the fedora solution above, but unfortunately it didn't work.

    Any more ideas to...
  25. Replies
    14
    Views
    2,626

    Re: ok, I give, how do you get new software?

    Having come from Gentoo, with its rolling release, I can understand a little of the disappointment. However, I have found that the more stable, less often updated environment to be better for me. In...
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2