Search:

Type: Posts; User: Donny Bahama; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: Reducing electric bill? (Media server on 24/7/365)

    Thanks for the response, Bucky Ball! It probably would have helped if I'd given some system details.
    There are 13 drives (8 x 3.5" and 5 x 2.5") plus a Blu-ray drive. Too late to buy WD Greens so I...
  2. Reducing electric bill? (Media server on 24/7/365)

    Does anyone have suggestions for minimizing power consumption for a (media) server that's on 24/7/365? In addition to being the backend for my audio and video libraries, I hope to get Plex setup so...
  3. Going from JBOD to RAID 5 - input/advice, please?

    My media server has been up and running for quite a while now. Current JBOD configuration is:
    2 x 3TB HDD
    4 x 1TB HDD
    1 x 1.5TB HDD
    1 x 500GB HDD
    1 x 320GB HDD (system drive)

    I've recently...
  4. [server] Re: Setting up dedicated deluge torrent box - need help with proxy/VPN

    dudumomo, you've been totally awesome and SOOOO helpful! THANK YOU!!! But I need just a little more help (please?)...

    When I got home tonight, I went to try the tutorial you so kindly suggested...
  5. [server] Re: Setting up dedicated deluge torrent box - need help with proxy/VPN

    That makes perfect sense. Sorry, I should have figured that out!
    I did all that, and yes, it seemed to work -- but I'm not sure how to test it without going to a whatsmyip site.
    that looks like...
  6. [server] Re: Setting up dedicated deluge torrent box - need help with proxy/VPN

    Thanks very much for the response, dudumomo! :)
    That's correct. At least, it's not the issue YET. (I haven't actually gotten that far yet - at the moment I'm more concerned about getting the proxy...
  7. [server] Setting up dedicated deluge torrent box - need help with proxy/VPN

    I'm trying to setup a dedicated deluge torrent box on a Precise server using instructions found here. Problem is, that article doesn't discuss the use of a proxy or OpenVPN. I have an account with...
  8. Replies
    0
    Views
    252

    Email integrated into desktop?

    I'm looking for a widget (desklet/whatever) that displays a list of recent emails on my desktop. Does anyone know of anything like this?
  9. [ubuntu] Re: Soooo CLOSE - Broadcom 4313 connects to unsecured router - but not to mine

    Well, I kept digging and found a post somewhere that talked about a bug in the 3.2.x kernel that applied to this card. So I upgraded and now it's working... sort of.

    Still, whenever I reboot, b43,...
  10. [ubuntu] Soooo CLOSE - Broadcom 4313 connects to unsecured router - but not to mine

    Save yourself some time - skip to the 2nd post. :)

    This has been a bloody freaking NIGHTMARE. I don't normally offer to install Linux for someone unless I boot a live distro and verify that...
  11. [SOLVED] Re: Screen brightness defaults to zero (black) at startup

    That worked! And it was display-setup-script. I hope this fix is permanent!

    Thank you very much for the help, Matt & Toz!
  12. [SOLVED] Re: Screen brightness defaults to zero (black) at startup

    Sort of... it doesn't work with (or without) sudo, but if I su first, then it does.



    There's nothing else (other than comments) in rc.local...

    #!/bin/sh -e
    #
    # rc.local
    #
  13. Re: shortcut overlay (arrow) emblem will not go away!

    Thanks for the help, stinkeye! I understand where the files are located, and I went ahead and renamed them...


    /usr/share/icons $ find -name 'emblem-symbolic*'...
  14. [SOLVED] Re: Screen brightness defaults to zero (black) at startup

    Thanks so much for the help, Toz! The laptop is a g7-1310us.


    ~ $ cat /proc/cmdline
    BOOT_IMAGE=/vmlinuz-3.2.0-23-generic root=UUID=c254b4b8-5b7e-4e53-9424-c513669fe3b5 ro quiet splash...
  15. [SOLVED] Screen brightness defaults to zero (black) at startup

    On an HP laptop running Mint 13 Cinnamon, the screen brightness is turned all the way down to zero at startup. It's really annoying. I tried the solution posted here, and it worked initially - but it...
  16. shortcut overlay (arrow) emblem will not go away!

    I've replaced every single emblem-symbolic-link emblem on my computer with a blank/transparent image. I used gimp to edit/overwrite all occurrences of emblem-symbolic-link.png, and inkscape to...
  17. [other] unable to move/drag/resize windows after logitech wireless mouse plugged in

    On Mint 13 Cinnamon, when I connect a Logitech wireless mouse (M305), all of a sudden, I'm no longer able to drag windows around via their title bar. Nor am I able to size them. I can click on...
  18. Replies
    9
    Views
    2,787

    [ubuntu] Re: CD Ripping incredibly slow on Linux

    I hope this thread isn't too old to revive.

    I'm having the same problem as the OP. I'm ripping audiobooks on CD and I can't believe how long they're taking compared to my Windows rips. :(
    ...
  19. Replies
    2
    Views
    753

    Help accessing Apple system drive?

    I'm trying to help a friend (who dropped his MacBook Pro) recover his data files. (The drive will no longer boot OS X.) I got the MacBook opened up and pulled out the drive. I have it connected via...
  20. [ubuntu] Compiz key bindings mysteriously broken

    In the CompizConfig Settings, General Options, Commands tab, Key bindings section, I set up numerous bindings using the Super (aka Windows) key... Super+D = Desktop, Super+T = Terminal, etc. I've...
  21. Replies
    3
    Views
    490

    [other] Re: USB sound card problems

    GOT IT!!! http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=442512&postcount=3
  22. Replies
    3
    Views
    490

    [other] Re: USB sound card problems

    I must be very close...

    speaker-test -D plughw:1,0 -c2
    gives me pink noise alternating between left and right front speakers.
  23. Replies
    3
    Views
    490

    [other] Re: USB sound card problems

    I've made a bit of progress. Using the suggestions here, I got the card to show up properly when I execute aplay -l. But I still have no sound, and alsamixer returns:

    alsamixer: function...
  24. Replies
    0
    Views
    865

    [ubuntu] Bitstream HD audio with Radeon 5450?

    The Windows drivers make this possible (via HDMI). Anyone know if/when it might be supported in Ubuntu?
  25. Replies
    3
    Views
    490

    [other] USB sound card problems

    I'm running XBMC (Ubuntu Karmic) on my HTPC which is using an M-Audio Transit USB as its soundcard.

    lsusb returns:

    Bus 005 Device 003: ID 0763:2806 Midiman M-Audio Transit DFU
    so it's being...
Results 1 to 25 of 147
Page 1 of 6 1 2 3 4