Search:

Type: Posts; User: pikoli; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: ubuntu server 15.10 + kodi + pulseaudio => no sound over HDMI

    Hey, I managed to fix the problem. Kind of.

    I think it was caused by a bug in pulseaudio or something.

    The thing is, that pulseaudio module "MODULE-UDEV-DETECT" should detect both, hdmi and...
  2. Re: ubuntu server 15.10 + kodi + pulseaudio => no sound over HDMI

    I realised, if I try to play sound with aplay on analog, it works:

    aplay -D hw:0,0 /a.wav <- sound is coming out

    if I try to play it from hdmi speakers:

    aplay -D hw:0,3 a.wav ...
  3. ubuntu server 15.10 + kodi + pulseaudio => no sound over HDMI [fixed]

    hey guys!

    I installed kodi following this: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=231955

    And sound was working fine. I could choose HDMI or analog, and there was sound on both outputs.

    But...
  4. Replies
    6
    Views
    765

    [ubuntu] Re: Canon MP500 scanner access

    both commands return the same resault:

    No scanners were identified. If you were expecting something different,
    check that the scanner is plugged in, turned on and detected by the...
  5. Replies
    6
    Views
    765

    [ubuntu] Re: Canon MP500 scanner access

    I appreciate your help, but this line was actually already in the file.

    got anything else? :D
  6. Replies
    6
    Views
    765

    [ubuntu] Re: Ubuntu server 12.10 - SANE

    bump, nobody had similar problem?
  7. Replies
    6
    Views
    765

    [ubuntu] Ubuntu server 12.10 - SANE

    Hello guys,

    I have a problem regarding SANE. We have Canon MP500 multifunctional machine and I was able to configure printer corectly using CUPS, but scanner is not working.

    I have installed...
Results 1 to 7 of 7