Search:

Type: Posts; User: Linux_noob616; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] 12.10 HP g6 disabled wireless cant re-enable

    pretty much the title, installed Ubuntu on my machine, wireless worked (but was really wonky) then i updated it, and wireless stoped working.. the wifi light is orange so it's disabled, But i can't...
  2. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] Re: poor wifi performance kubuntu 12.10

    Correct me if i am wrong, but wouldn't that just troubleshoot my connection? Because it is clearly Kubuntu, if i use Ubuntu on the same machine i get Wifi that doesn't suck. It also works fine on...
  3. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] Re: poor wifi performance kubuntu 12.10

    Yes, works great on all my other PC's in the house, and even when my laptop is plugged into the router directly. It's just wifi

    And yes i have tried the update and upgrade
  4. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] Re: poor wifi performance kubuntu 12.10

    Yes, in Ubuntu it worked just fine, Then i decided i didn't want Unity and wanted KDE instead. So i switched to Kubuntu at the time of the upgrade, i even tried a fresh install to solve it and it...
  5. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] Re: poor wifi performance kubuntu 12.10

    Panel at the bottom of the screen, But sadly my issue isn't fixed with wcid..
  6. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] Re: poor wifi performance kubuntu 12.10

    trying wcid, still getting rather high pings(200ms) compared to when wired (120ms) but i'm not having random jolts of 4000+ms anymore.

    How do i remove my old wireless manager from the panel?
    ...
  7. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] Re: poor wifi performance kubuntu 12.10

    Anyone have any input?
  8. Replies
    14
    Views
    1,477

    [kubuntu] poor wifi performance kubuntu 12.10

    i am experiencing terrible ping times (4000ms plus) in large clumps when on wifi on Kubuntu 12.10. I had Ubuntu installed, But i much favor the KDE interface. so i decided to switch to Kubuntu.
    ...
  9. [kubuntu] cannot connect remotely using krfb with dyndns

    I am trying to set up remote viewing of a desktop here at work with one from home (home PC windows, PC here linux)
    I can connect to it locally. But if i try to connect with my dyndns, I get a cannot...
  10. [all variants] phpmyadmin remote access through dyndns

    I am trying to set up a server for a client and they want remote access to the phpmyadmin program on the server with a dyndns

    I've spent the past 2 hours on google with sadly no luck

    So how can...
  11. Replies
    2
    Views
    499

    [ubuntu] Re: Server 10.04 software RAID1 issue.

    okay fixed it! well for 10.10

    How i did it was i booted into a live CD with Ubuntu 9.04 and deleted the partitions. then i rebooted into a 10.10 live CD and installed the Disk Utility program, and...
  12. Replies
    2
    Views
    499

    [ubuntu] Re: Server 10.04 software RAID1 issue.

    edit..

    Anyone...? I know none of you are my personal tech support.. But i am running out of time..

    EDIT: 10.10 refuses to let me set a partition to bootable.. so thats out.
  13. Replies
    2
    Views
    499

    [ubuntu] Server 10.04 software RAID1 issue. [solved]

    I'm building a Linux server for a client of mine with RAID1 and i can't seem to install ubuntu 10.04 server

    All goes perfect without a hitch, and everything installs great.

    When it first boots...
  14. Replies
    6
    Views
    2,156

    [all variants] Re: FakeRAID on ubuntu 10.10

    nvidia_cbfdcbae
    nvidia_cbfdcbae1
    nvidia_cbfdcbae2

    After i tried the install i got

    nvidia_cbfdcbae5
    nvidia_cbfdcbae6

    Added as well. i don't believe either became anything however.
  15. Replies
    6
    Views
    2,156

    [all variants] Re: FakeRAID on ubuntu 10.10

    Not sure what you mean by that or how i get it. When i enable dmraid (which is already enabled it tells me) i get the name of my array "nvidia_cbfdcbae"

    Which is located in /dev/mapper/

    If...
  16. Replies
    6
    Views
    2,156

    [all variants] Re: FakeRAID on ubuntu 10.10

    anyone?
  17. Replies
    6
    Views
    2,156

    [all variants] [solved] FakeRAID on ubuntu 10.10

    I downloaded kubuntu 10.10 x64 and it only sees my 2tb hard drive over my 3 RAID 0 drives.

    In 10.04 i could at least see my RAID array, It would only mess up when installing Grub.

    If anyone...
  18. Replies
    679
    Views
    228,192

    [ubuntu] Re: How-To: Creative X-Fi

    Hi all, i'm having an issue creating the make file i get the following

    sudo make
    make -C /lib/modules/2.6.32-24-generic/build M=/home/mitch/Documents/XFiDrv_Linux_Public_US_1.00
    make[1]:...
  19. [kubuntu] Re: install on RAID array will not boot. (x64)

    Got it to install and boot finally. still no grub, So i will be applying your method above when i reboot.

    Am i still pointing to /dev/sda even though i have a RAID?

    EDIT:
    I get the following...
  20. [kubuntu] install on RAID array will not boot. (x64)

    I am using the 10.04.1 x64 Kubuntu live CD to install Kubuntu on my FakeRAID 0 array, I tell it not to install grub as i know it is still currently broken.

    the install goes flawlessly. However on...
  21. [ubuntu] 10.04 Remote desktop only allows local.

    I have Ubuntu 10.04 (fresh install) and it is my work computer/Server and i'd like access to this PC from my home. But with Remote Desktop it only says i can do local.

    I've look around and opened...
  22. Replies
    5
    Views
    1,248

    [all variants] Re: Replacement for MS exchange Server

    I'm new to the whole exchange server thing, would i need activesync? All of us have outlook and wmdc/activesync on our PC's.

    Also, could i connect my outlook at home to the server? or not?
  23. Replies
    5
    Views
    1,248

    [all variants] Replacement for MS exchange Server

    I work in a small business (my boss and then 3 techs) and we would like to keep our business contacts, appointments, and other information like files synced up on our mobile phones from outlook.
    ...
  24. Replies
    6
    Views
    419

    [all variants] Re: Can't get it to run in virtualbox

    Alright i installed VMware server. And now i dunno how to get it working, I can't even open a GUI.

    Any ideas?
  25. Replies
    6
    Views
    419

    [all variants] Re: Can't get it to run in virtualbox

    I dunno about now, But with 8.04 it felt bloated, and 8.10 hated my motherboard, Had no sound.

    VMware hates Win7, well it hated the beta atleast
Results 1 to 25 of 132
Page 1 of 6 1 2 3 4