Search:

Type: Posts; User: bluetomgold; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    402

    [ubuntu] Re: New install language issues

    Quite surprised to have had no response to this... happy to admit that I'm a bit of a noob but I have searched the forums and haven't found anything... anyone?
  2. Replies
    4
    Views
    402

    [ubuntu] Re: New install language issues

    Still having problems with this. The "Idiomas" section of system settings should be called Language Support, but its in Spanish. This is weird, because it's set to "Ingles (Reino Unido)" or UK...
  3. Replies
    4
    Views
    402

    [ubuntu] Re: New install language issues

    Bttt
  4. Replies
    4
    Views
    402

    [ubuntu] Re: New install language issues

    Any ideas?
  5. Replies
    4
    Views
    402

    [ubuntu] New install language issues

    Just performed a clean install of 12.04.01 LTS. All seems OK apart from partial language issues. Mostly it's in English as specified but some of it is in Spanish - including the subfolders within my...
  6. Replies
    47
    Views
    6,812

    [ubuntu] Re: Mouse stuck in a strange mode

    That's it! Thanks!
  7. Replies
    4
    Views
    839

    [ubuntu] Re: MythTV and EMU USB soundcard

    Nice idea...

    I got this answer:


    tom@tom-shuttle:~$ aplay -l
    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    card 0: I82801DBICH4 [Intel 82801DB-ICH4], device 0: Intel ICH [Intel 82801DB-ICH4]
    ...
  8. Replies
    4
    Views
    1,337

    [ubuntu] Re: Setting MythTV to use external drive

    The drive is visible on the desktop and from nautilus etc. No idea what Thunar is I'm afraid!
  9. Replies
    4
    Views
    1,337

    [ubuntu] Re: Setting MythTV to use external drive

    Any ideas where I might be going wrong here?
  10. Replies
    4
    Views
    839

    [ubuntu] Re: MythTV and EMU USB soundcard

    Any ideas?
  11. Replies
    47
    Views
    6,812

    [ubuntu] Re: Mouse stuck in a strange mode

    Creating a new user and logging in as that user has cleared it, yes. Thanks, that's better if not a total fix.
  12. Replies
    6
    Views
    1,418

    [ubuntu] Re: Problem Installing from 10.04.1 USB

    No issues installing from DVD.
  13. Replies
    4
    Views
    839

    [ubuntu] MythTV and EMU USB soundcard

    I can't get MythTV to work with my EMU Tracker Pre. The card works for everything else and is set as the default device under system>preferences>sound.

    Myth is set to ALSA-default. I've tried all...
  14. Replies
    4
    Views
    1,337

    [ubuntu] Setting MythTV to use external drive

    Possibly a very silly question...

    I'd like to use my external USB drive with MythTV. This is an NTFS (windows) volume. Ubuntu mounts it automatically as /dev/sdb1

    I've created a folder on it...
  15. Replies
    47
    Views
    6,812

    [ubuntu] Re: Mouse stuck in a strange mode

    I have the same issue, following Sugar install and uninstall, with either the mouse or the touchpad. I wonder if anyone has actually installed Sugar with 10.04 and NOT had this problem...

    I...
  16. Replies
    6
    Views
    1,418

    [ubuntu] Re: Problem Installing from 10.04.1 USB

    I'm having the exact same problem. 10.04.1 install on Medion Akoya E1210 (MSI Wind) hangs at step 3 having set keyboard. I'd already tried a fresh format before coming across this thread.

    Have...
  17. Replies
    2
    Views
    516

    [ubuntu] Re: OpenGL issues 10.04

    Decided to go for a clean install of Ubuntu in the end. Did the trick.
  18. Replies
    2
    Views
    516

    [ubuntu] Re: OpenGL issues 10.04

    Bump
  19. Replies
    2
    Views
    516

    [ubuntu] OpenGL issues 10.04

    Hi all.

    I'd really appreciate some advice!

    Following fantastic results with Lucid on my laptop, I decided to install it on my main living-room PC. I've had lots of issues, but have eventually...
  20. [ubuntu] Re: Intel 845 / Nvidia / 10.04 installation nightmare

    Following a reboot, "Desktop effects could not be enabled".

    Not so good.
  21. [ubuntu] Re: Intel 845 / Nvidia / 10.04 installation nightmare

    I've just made some progress. Followed this information http://www.ubuntugeek.com/howto-install-nvidia-drivers-manually-on-ubuntu-10-04-lucid-lynx.html but using the -x86-256.44 driver and installed...
  22. [ubuntu] Intel 845 / Nvidia / 10.04 installation nightmare

    I've been trying to install drivers for a PNY NVIDIA Geforce 6200 AGP card all day and am now pulling my hair out and in low graphics mode. The card worked out of the box, but video performance was...
  23. Replies
    44
    Views
    25,903

    [ubuntu] Re: 10.04 install hangs on splash screen

    OK!!! Believe it or not I've solved this issue, which it turns out was caused by...my wireless card.

    Cut a long story short following an update which hung just like all the other aborted attempts...
  24. Replies
    44
    Views
    25,903

    [ubuntu] Re: 10.04 install hangs on splash screen

    Ok. Hardy Heron installed fine! Great news. Any tips on how to get my wireless card working so I can get online and update it?
  25. Replies
    44
    Views
    25,903

    [ubuntu] Re: 10.04 install hangs on splash screen

    Tried Mint 9, same deal, CD boot hangs at splash screen.

    Have downloaded Ubuntu 8.04 and will give it a try when I get a chance.
Results 1 to 25 of 52
Page 1 of 3 1 2 3