Search:

Type: Posts; User: Cuppa-Chino; Keyword(s):

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    25
    Views
    85,608

    [xubuntu] Re: Bluetooth Audio Sink: Stream Setup Failed

    Anybody have any luck ?
  2. Thread: Dvb-t2

    by Cuppa-Chino
    Replies
    26
    Views
    5,192

    [ubuntu] Re: Dvb-t2

    Wrapperband I am confused I thought the 290e drivers were included in kernel 3.0 is your device not started in the boot up (please excuse if you think I am pulling your leg I am not I am just trying...
  3. Replies
    7
    Views
    1,740

    [ubuntu] Re: ar9285 wireless problems on maverick

    hmm I have the same card in sony, one odd question: did you boot into windows and was the card disabled there? on mine when I disable it in windows I cannot restart it in ubuntu

    took me forever to...
  4. Replies
    1
    Views
    763

    [ubuntu] Re: Messed up MySQL // cannot get it to start anymore!!

    Similar to where codeking is:

    I installed mythtv backend yesterday and all appeared to be fine, although it took me forever to log into the mysql server, finally reset passwords, rebuilt the...
  5. Replies
    3
    Views
    2,178

    [ubuntu] Re: Lexmark Pro 805 scanner ????

    I presume you are using the 32bit version of Ubuntu ?
  6. Replies
    56
    Views
    33,635

    Re: How To: Install Lexmark All-In-Ones

    hi, I can get it to print but not to scan did you do any other steps bar the ones in the tutorial to get the scanner to work (via USB)?


    Prerequisite packages: ia32-libs, openjdk-6-jre

    ...
  7. Replies
    15
    Views
    5,871

    [ubuntu] Re: nm-applet not working properly

    not my issue -- I manually start nm-applet (from cli or from launcher icon) without a problem, my issue is to do with startup applications not working I fear
  8. Replies
    15
    Views
    5,871

    [ubuntu] Re: nm-applet not working properly

    I have the same issue on one computer here:

    by running nm-applet manually I can get network connection fine but I have to start it manually

    I am totally unclear where I should look for the...
  9. [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    Hi,

    I have a sony vaio e-series with bcm 2070 foxconn t77h114 bluetooth chip. I want to stream music via bluetooth to my stereo using a belkin bluetooth audio receiver.

    this works okayish under...
  10. Replies
    1
    Views
    452

    [ubuntu] Re: Sound from multiple outputs

    check my old post here: this config put out hdmi and spdif sound

    http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=6520487&postcount=37

    it should be possible to do something along those lines I guess
  11. [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    I now decided to just make to launchers to start and stop the touchpad, easier than constant aggrevation:


    create launcher (where you want)

    to turn on the touchpad :


    gksudo modprobe...
  12. Replies
    0
    Views
    2,051

    [ubuntu] Bluetooth pulseaudio problems A2DP

    Hi,

    I have a sony vaio e-series with bcm 2070 foxconn t77h114 bluetooth chip. I want to stream music via bluetooth to my stereo using a belkin bluetooth audio receiver.

    this works okayish under...
  13. [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    tell me its a complete nuisance
  14. [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    Hi, has anyone managed to either disable the touchpad or even better disable it while typing?

    its the one last annoying thing about my e

    thanks
  15. [all variants] Win7 host Virtual Box access to /home parition with 10.4 64bit guest

    Hi,

    my google-fu and forum-fu have left me. Trying to get the following to work has left me a little puzzled.

    Dual boot computer win7 and ubuntu 10.04 lts 64bit. ubuntu with separate ext4...
  16. [ubuntu] Re: Sony Vaio VPC-EB1S1E wifi on madwifi driver.

    ok so you are happy with the madwifi, good!

    now can I ask what network protocoll and encryption method you are using?

    I struggle when I set my router to N-Mode with ath9k in G-Mode its all...
  17. [ubuntu] Re: Sony Vaio VPC-EB1S1E wifi on madwifi driver.

    yes I also have atheros, I use the out of the box driver on Lucid - I did not compile anything, so the ath9k, let me do some digging on the issue

    btw ath9k driver should be karmic as well, why did...
  18. Replies
    42
    Views
    62,699

    [SOLVED] Re: ATI Mobility Radeon 5650 Driver Problem

    sorry took so long but finally got the screenshots of the output together:

    from looking at your output there seems to be 1 MONITOR / 0 DDC just like mine so that means that your display also does...
  19. Replies
    42
    Views
    62,699

    [SOLVED] Re: ATI Mobility Radeon 5650 Driver Problem

    very interesting and very helpful, a BIG THANK YOU FIRST

    -- hmm mine always crashes at the ddc stage

    (II) Loading sub module "ddc"
    (II) LoadModule: "ddc"
    (II) Module "ddc" already built-in...
  20. [ubuntu] Re: Problems with screen dimming on VAIO laptop

    how did you extract it and how did you apply it? I have similar problem on a vaio with lucid -- mine runs an ati card but the screen EDID / DDC is a sony botch job
  21. Replies
    42
    Views
    62,699

    [SOLVED] Re: ATI Mobility Radeon 5650 Driver Problem

    just to confirm you have a vaio E-series VPCEB1se1 (European model ?), with hd ready display and you managed to get it work under 9.10, if so I recommend you do not upgrade to lucid directly as a lot...
  22. Replies
    4
    Views
    624

    [ubuntu] Re: [lucidlynx a3] video problems on VAIO

    good to hear! (hope my problems on my vaio e-series disappears as well)
  23. Replies
    4
    Views
    624

    [ubuntu] Re: [lucidlynx a3] video problems on VAIO

    did you use any options when you tried to install?

    also are you installing a3 or beta1 (released last week)
  24. Replies
    25
    Views
    2,459

    [SOLVED] Re: Banshee update went sour...

    1.5.6 on lucid is not working for me, just so you know -- will try to debug and pass the bug up the chain.
    actually I just needed to delete most things in my .config/banshee folder and the mirage...
  25. Replies
    48
    Views
    10,748

    [ubuntu] Re: No sound Sony Vaio VPCEB1j1e

    yes sorry forgot to post it here -- posted in a different thread on the issue

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=9008912#post9008912

    that is only a temporary fix, needs to be executed...
Results 1 to 25 of 160
Page 1 of 7 1 2 3 4