Search:

Type: Posts; User: Magnesium; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    8,622

    [SOLVED] Re: Cannot connect to localhost through SSL

    Well as soon as you finally get around to asking, you figure it out. I tried openssl s_client to my IP address instead of my domain name, and....it worked! I added the line


    [my IP] [my domain...
  2. Replies
    1
    Views
    8,622

    [SOLVED] Cannot connect to localhost through SSL

    Hi folks,

    Very puzzling and important problem. Here's the summary:
    Using wget, curl, and openssl s_client:


    Server can successfully connect to remote https address
    Remote client can...
  3. Replies
    0
    Views
    281

    [SOLVED] Migrating to new server, retaining data

    Hi all,

    I have a server running on 32-bit Pentium. I've got 1 SCSI drive serving as my primary, with 4 SATAs in RAID 10 using mdadm. All of my drives are encrypted. I want to migrate to a 64-bit...
  4. Replies
    4
    Views
    949

    [all variants] Re: Track Windows Logins with Ubuntu Server

    Oh that is perfect Koenn...thanks so much! Yeah security is not a giant issue here, anyone who uses these computers is "honest"...we just want another way to keep track of who is using what.
    ...
  5. Replies
    4
    Views
    949

    [all variants] Re: Track Windows Logins with Ubuntu Server

    Any ideas at all?
  6. Replies
    4
    Views
    949

    [all variants] Track Windows Logins with Ubuntu Server

    Howdy,

    I am working on a project for a university research center, rewriting their reservation system and other things. Currently they are using something called "LabMan" to track computer usage...
  7. [SOLVED] Re: Need some help figuring out my RAID configuration

    Thank you so much...I did read about LVM but was always confused....because both LVM and RAID use multiple disks to make 1 volume. Just in very different ways.

    Looks like I will use Software RAID...
  8. [SOLVED] Re: Need some help figuring out my RAID configuration

    No opinion on using LVM or not?
  9. [SOLVED] Re: Need some help figuring out my RAID configuration

    Ah, I didn't realize that I could set up the RAID array without specifying a part of the filesystem to be mounted on it (like /var or /home or something). Since I can't do the install until my new...
  10. [SOLVED] Re: Need some help figuring out my RAID configuration

    Thanks for the correction...mdadm sounds like my new best friend. (Is the fact it is a palindrome important, I wonder? :P )

    Well I'm glad to know that the card wouldn't really help me much...doing...
  11. [SOLVED] Re: Need some help figuring out my RAID configuration

    Ah, thank you for that link! I didn't realize there were 3 types...I guess mentally I had always clumped (Fully) Software RAID together with FakeRAID, but it looks like there is in fact a little...
  12. [SOLVED] Need some help figuring out my RAID configuration

    Hi folks, lots of questions here but I really appreciate any help,

    I've inherited a Dell PowerEdge 600SC server. It's got a 15,000 RPM SCSI drive that I want to install Ubuntu on, and 4 250GB SATA...
  13. Replies
    164
    Views
    63,843

    [ubuntu] Re: Please read: Audio gotchas in Ubuntu 9.10

    Hey Elp! Either you have incredible uptime, or just never posted earlier...but I'm glad your mouse was just a little weirdity. Also glad that the options got you 7.1 again.

    As for the center/front...
  14. Replies
    7
    Views
    3,679

    [all variants] Re: Start network connection before login

    Hmmm...I've got that line, but it's not starting on boot without running sudo ifup eth0 (either manually or by putting it in rc.local.) It's okay...it works with that line in rc.local....but that's...
  15. Replies
    7
    Views
    3,679

    [all variants] Re: Start network connection before login

    Thank you Chili! :D :D That was so simple...I thought I had tried something like that, but apparently it didn't work (maybe I still had NetworkManager installed at the time...IDK).

    After I...
  16. Replies
    7
    Views
    3,679

    [all variants] Re: Start network connection before login

    Ok Chili, I uninstalled Network Manager (sudo apt-get remove network-manager) and modified my /etc/network/interfaces like you suggested, and rebooted. I also tried modifying it to include the dhcp...
  17. Replies
    164
    Views
    63,843

    [ubuntu] Re: Please read: Audio gotchas in Ubuntu 9.10

    But you get audio elsewhere? ie, Totem, system sounds, Rhythmbox, etc.?

    Try running
    alsamixer in terminal and making sure all volume controls (especially PCM) are up.

    Mg
  18. Replies
    252
    Views
    22,835

    Re: Linux LG washing machine design by my wife

    Now y'all are famous! =D> When you are in the middle of your stardom :popcorn: , remember us regular Linux-using folks. :biggrin:

    Mg
  19. Replies
    7
    Views
    3,679

    [all variants] Re: Start network connection before login

    Ahhh...so I need to remove NetworkManager to get it to work! I did add the auto eth0 and iface ... lines, but I never removed NetworkManager.

    I'll test it out tonight when I get back to my...
  20. Replies
    7
    Views
    3,679

    [all variants] Start network connection before login

    Hi folks,

    I've got a Kubuntu Karmic install that I ssh into on a frequent basis. It stays running 24/7, but sometimes the power goes out, etc. and it reboots.

    The thing is, when it reboots,...
  21. Replies
    164
    Views
    63,843

    [ubuntu] Re: Please read: Audio gotchas in Ubuntu 9.10

    Hooray! I'm glad all the sound stuff is working for you...hope my posting helped some too.

    About the mouse cursor (I know you suggested PM, but it's okay for a couple of posts OT)...that sounds...
  22. Replies
    164
    Views
    63,843

    [ubuntu] Re: Please read: Audio gotchas in Ubuntu 9.10

    I don't understand exactly what happened with your sound...did you lose it completely, or did it just get all crackly? When I first installed flash, I had no sound in Flash stuff...I just had to...
  23. Replies
    164
    Views
    63,843

    [ubuntu] Re: Please read: Audio gotchas in Ubuntu 9.10

    Welcome to the Ubuntu Community, Bash! Linux can seem frustrating at times, but, as a user of Windows, Mac, and Linux, I can assure you that the Linux community is the most helpful and kind of any of...
  24. Replies
    164
    Views
    63,843

    [ubuntu] Re: Please read: Audio gotchas in Ubuntu 9.10

    Okay, try these things: paste

    options snd-hda-intel model=auto probe_mask=1
    at the end of

    /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
    (and make sure that the other line with power_save is commented out)....
  25. Replies
    252
    Views
    22,835

    Re: Linux LG washing machine design by my wife

    Ha ha...I wouldn't complain either!

    Mg
Results 1 to 25 of 96
Page 1 of 4 1 2 3 4