Search:

Type: Posts; User: vuarnet; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [SOLVED] Re: MIME types don't seem to be setup properly...

    I feel stupid. It was the apparmor profile I set for FF. I set it to complain and tried again and it worked. So I'm just going to go without this functionality. Marking thread as "solved" since I...
  2. [SOLVED] MIME types don't seem to be setup properly...

    I'm looking for some guidance to a problem that I noticed with a new installation... I downloaded a file in Firefox, and then clicked it from the downloads menu, and nothing happened. I opened my...
  3. [SOLVED] Re: Ubuntu 14.04 + Gnome ... "Error writing setting" when apply dark theme

    Ah. I've figured it out. Finally.

    I realized I was missing a settings.ini in a gtk 3 folder. On a hunch, I ran (from ~/.config):
    mkdir gtk-3.0
    cd gtk-3.0/
    touch settings.ini

    And tried to...
  4. [SOLVED] Ubuntu 14.04 + Gnome ... "Error writing setting" when apply dark theme

    Good evening / morning / afternoon,

    I installed ubuntu server 64 bit to my laptop to get an encrypted lvm the way I wanted it. And I subsequently installed gnome-core and a few other applications...
  5. Thread: TOR Browser

    by vuarnet
    Replies
    16
    Views
    2,502

    [lubuntu] Re: TOR Browser

    First, let's agree: Tor is not a perfect (unbreakable) form of either security or privacy (anonymity). Now that we have that out the way, let's also agree that the truth about Tor's security and...
  6. [lubuntu] Wake error in Ubuntu 12.04.2 LTS (sputnik) / XPS13

    Good afternoon --

    I have been having a strange error recently... and I have found the error *message* but I can't (for the life of me) figure out what it means or is affecting. As far as I can...
  7. Replies
    290
    Views
    115,914

    [ubuntu] Re: Dell XPS 13 ultrabook compatibility

    afaik, the cypress touchpad is fully supported with use of the ppas, and will be fully integrated into the source starting with 13.04 (which I've tried, and despite a few *tiny* bugs, is *awesome* on...
  8. Replies
    5
    Views
    10,072

    [ubuntu] Re: Ubuntu installation stuck on loading screen

    how long did you wait before you abandoned the startup? booting from a live cd can take a loooong time sometimes... (well into the minutes)

    i would think that if you can get to the loading screen,...
  9. Replies
    5
    Views
    689

    [SOLVED] Re: what is the ideal swap size?

    just re-sized mine lol thx also :)
  10. Replies
    5
    Views
    689

    [SOLVED] Re: what is the ideal swap size?

    afaik it is 25% larger than your actual ram (this is what mine is)... e.g. 10GB swap for 8GB of physical RAM. but i'm not 100% sure so i'll keep an eye out on this thread and learn...
  11. Thread: gedit

    by vuarnet
    Replies
    16
    Views
    1,444

    [SOLVED] Re: gedit

    ^^^ has anyone tried this? i'm getting a similar error and would like to fix it... i dont like stuff printing in my terminal that i can't fix :-/
  12. Replies
    2,536
    Views
    500,749

    Re: Firefox 4 is out!

    nice! i'm downloading it now :) thanks!
  13. Replies
    3
    Views
    845

    [ubuntu] Re: Macbook 5,5 not booting 10.10 from CD

    this worked for me: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1549174

    It's tricky, and risky... but if you're running OS 10.6.x, then that could be the problem. When I say risky, I mean make LOTS...
  14. [SOLVED] Re: Mac OSX 10.6 + Ubuntu 10.04 GRUB/Refit problems solved

    i'm not exactly sure, but i think it has something to do with the difference between Mac OS 10.6 and 10.5. i never had a problem with grub not loading when i originally installed it on sda3 (the...
  15. [SOLVED] Re: Mac OSX 10.6 + Ubuntu 10.04 GRUB/Refit problems solved

    l8tchowder... you are my hero.

    thank you so much for this tut. worked PERFECTLY for me. i was struggling with all kinds of steps, and nothing would work. i'm writing this, appropriately, from my...
  16. [SOLVED] Re: Mac OSX 10.6 + Ubuntu 10.04 GRUB/Refit problems solved

    Thanks for this!

    I installed ubuntu 10.04 64-bit when I was running OS X 10.5 on my 4.1 MacBook, and then I upgraded to Snow Leopard (10.6)... Everything worked fine until I recently tried to...
Results 1 to 16 of 16