Search:

Type: Posts; User: WestCoastSuccess; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Poll: Re: Should we keep the compiz cube in unity?

    It's a deal-breaker for me - my workflow is set up with the cube in mind, and has been for the past 3 years or so. I won't upgrade from 10.04 if an upgrade involves loss of the cube.

    After many...
  2. Replies
    6
    Views
    1,471

    [SOLVED] Re: Kdocker

    In case anyone comes across this problem, try the (seemingly undocumented) -y option:


    kdocker -y thunderbird

    If you want a decent sized icon for thunderbird:


    kdocker -y -i...
  3. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    Well, just to wrap up this thread, things did not go so well. I post this as a warning to others: if you're using GParted, I strongly recommend against using the "Check" functionality. I managed to...
  4. Replies
    21
    Views
    3,496

    [ubuntu] Re: Alt-F2 does nothing

    One of the things, as somewhat mentioned above, which can cause this is Compiz. The solution is to go to Preferences > CompizConfig Settings Manager > Gnome Compatibility (you'll find this at the top...
  5. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    You guys are geniuses: I followed your instructions, ronparent, and removed the so-called fakeraid partitions. The thing still won't boot, but now, rebooting into the live CD, I can mount most of the...
  6. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    So it seems there are overlying (ie conflicting) partitions on sdb and nvidia_aebeeibc (I'm reasonably certain these refer to the same physical drive - note the identical disk identifier):


    Disk...
  7. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    Thanks ronparent and oldfred - I think I'm beginning to get some insight as to what's happening here: I think Ubuntu is seeing the markers for the hardware RAID on sda and attempting to build an...
  8. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    Many thanks for the replies.

    This computer has never had windows on it - I assembled the computer myself after picking out the parts - it's custom made.

    The RAID 0 array consisted of sdb1 and...
  9. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    Here's the output:


    ubuntu@ubuntu:/dev$ sudo e2fsck -C0 -p -f -v /dev/sda4
    e2fsck: No such file or directory while trying to open /dev/sda4
    /dev/sda4:
    The superblock could not be read or does...
  10. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    Ordinarily the boot loader would be on /dev/sda4 - it shows in the results:


    ============================= Boot Info Summary: ==============================

    => Testdisk is installed in the...
  11. [ubuntu] Re: Please help-lost partitions after upgrade

    Many thanks for the reply! Here's RESULTS.txt:


    Boot Info Script 0.55 dated February 15th, 2010

    ============================= Boot Info Summary:...
  12. [ubuntu] Please help-lost partitions after upgrade

    I'm having a problem and could really use some help: I upgraded from 8.04 to 10.04 yesterday; now my system refuses to boot - it hangs at the Ubuntu logo with the five circles alternating...
  13. Replies
    10
    Views
    703

    [ubuntu] Re: Messed up partitions

    Don't want to hijack this thread, so have deleted my post and established a new thread elsewhere.
  14. [ubuntu] Re: Help! Installed libstdc++6_4.5.0 and broke system...

    Many thanks for the invitation, but unfortunately (and under protest, I should add) I am moving to Toronto Aug 1st.

    But your suggestion has prompted me to find an Ubuntu group in TO - thanks!
    ...
  15. [ubuntu] Re: Help! Installed libstdc++6_4.5.0 and broke system...

    OK, looks like I fixed it. Here's what I did in case anyone else gets in this (rather terrifying) situation:



    On another computer, I downloaded libstdc++6_4.2.4-1ubuntu4_amd64.deb from here...
  16. [ubuntu] [SOLVED] Help! Installed libstdc++6_4.5.0 and broke system...

    Need help, badly. I was trying to get iron-linux to run on my 64-bit Hardy system. It was complaining that it required a newer version of libstdc++.so.6. So I attempted to install...
  17. [SOLVED] Re: Power Management Problems MSI CR-600 Laptop

    You'll likely need to update your BIOS - I had the same problem and installed BIOS A1683NMS.X0N, which you can download from the MSI site.

    See the instructions I posted here:
    ...
  18. [ubuntu] Re: Why is Ubuntu's realtime kernel crashy? (8.10 Intrepid, 9.04 Jaunty)

    Probably not the solution you're looking for, but I can tell you that the real-time kernel is rock-solid in 8.04 - we aren't even considering moving our studio machines off the LTS release until the...
  19. Replies
    11
    Views
    1,433

    [ubuntu] Re: NVidia and realtime kernel on 9.04

    I can tell you I've been using 8.04 with the real time kernel and the proprietary nvidia drivers successfully since 8.04 was released. I haven't tried 8.10 or 9.04 since I specifically want the LTS...
  20. [xfce] Re: OLPC & yum & decoders -> "The playback of this movie requries a MPEG-1..."

    Try here for a tutorial on installing mplayer on the OLPC:

    http://www.olpcnews.com/forum/index.php?topic=863.0
  21. [ubuntu] Re: [SOLVED] /var/log/ File Ownerships

    Many thanks, SuperSonic4!
  22. [ubuntu] [SOLVED] /var/log/ File Ownerships

    I was trying to free up some space on my root partition and decided to archive a bunch of files in /var/log, expecting the system would create new log files (which it didn't), however when I...
  23. Replies
    16
    Views
    1,476

    [ubuntu] Re: ubuntu update broke java in firefox

    ethos_decapo: thank you! I had previously tried uninstalling and reinstalling - no luck, but once I removed the ~/.mozilla folder, it was recreated upon starting firefox and all works well.

    In...
  24. Replies
    16
    Views
    1,476

    [ubuntu] Re: ubuntu update broke java in firefox

    Likewise, just updated ubuntu and firefox is utterly and completely hooped. Flash doesn't work. The navigation buttons don't work. Sometimes (rarely) the menu bar works. All my passwords gone. All my...
  25. [ubuntu] Re: HD performance 10k SATA slower than 7200 IDE!!

    I'm sorry, I'm not qualified to answer your question, however the one thing which strikes me is the following on your 10k drive (sda):



    Standards:
    Supported: 6 5 4
    Likely used: 8I've...
Results 1 to 25 of 34
Page 1 of 2 1 2