Search:

Type: Posts; User: theedudenator; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.13 seconds.

  1. Re: Ubuntu and Samba - Network Shares with Windows

    I reinstalled Ubuntu and now it all works.

    Now can't seem to get the USB 2 ports to work... USB 3 ports work fine...
  2. Ubuntu and Samba - Network Shares with Windows

    I am pulling my hair out on this one.
    I have been reading and trying various things online.
    Removed disabled all firewalls.

    I have a Windows 7, Windows 8 and Ubuntu machine.
    Windows 7 and 8...
  3. Cannot see Ubuntu shares on any Windows machine

    Ubuntu 13.02
    Samba installed.

    From the Windows machine:
    I can ping Ubuntu
    I can RDP and connect

    From the Ubuntu machine:
    I can see and work with the Windows shares
  4. [ubuntu] Re: I want a program to run when I start a session PS3Media Server

    I figured there was a way to add graphically?

    I think there was in gnome?
  5. [ubuntu] I want a program to run when I start a session PS3Media Server

    According to the instructions I need to do this to run software.


    4) Run (note: PMS should NOT be run as root):

    cd pms-<version>
    ./PMS.sh

    When I do this the software runs and loads...
  6. Replies
    0
    Views
    509

    [kubuntu] No sound with HDMI xine error

    Kubuntu 8.10
    ATI HD Radeon card with HDMI
    I installed the latest ATI drivers.

    I can see the ATI/AMD HDMI audio as a sound card.

    I select it and start Amaorak and it says xine cannot find a...
  7. [kubuntu] Re: How can I auto mount shares when I boot up?

    I followed your method and I get the same error


    mount error 113 no route to host
  8. [kubuntu] Re: How can I auto mount shares when I boot up?

    I am going to try to follow your link now.

    But this is the error I get when I start smb4K after a reboot

    mount error 113 no route to host
  9. [kubuntu] Re: How to autorun program at boot up Ypops

    pete@XPS:~$ update-rc.d ypops defaults 99
    System startup links for /etc/init.d/ypops already exist.
    pete@XPS:~$
  10. [kubuntu] Re: How to autorun program at boot up Ypops

    It works perfect after I manually start it
  11. [kubuntu] How to autorun program at boot up Ypops

    I have to open a terminal and run this command to have YPOPs working

    sudo /etc/init.d/ypops start


    Can I make this so it starts when I reboot?
  12. [kubuntu] How can I auto mount shares when I boot up?

    I am using KDE and SMB4K to work with my network shares.
    Everything is fine, but when I reboot the PC I have to go through and reselect and mount my shares.

    Any suggestions?
  13. Replies
    3
    Views
    919

    [kubuntu] Cannot Play DVD movies M1330

    I have no clue why this won't work.
    My DVD buttons work on the laptop and the DVD will load fine.

    I put a movie in and it says it cannot be read.
    I tried to copy the DVD files and it says it...
  14. [kubuntu] 8.10 KDE 4.1 Samba sees network folders but they are empty

    I am trying to use shares from my WinXP64 machine. These are all NTFS partitions.

    I can see the PC from the network, I can see the shared folders on the network but when I access them they are...
  15. [ubuntu] Re: XPS 1330 volume buttons work on one profile, not the other

    Is there a way I can reset my sound controls and drivers to default?

    Could this be the problem?
  16. [ubuntu] XPS 1330 volume buttons work on one profile, not the other

    I have volume buttons on my laptop. They work fine under one login ID but do nothing on the other.

    Any thoughts?
  17. Replies
    2
    Views
    488

    [ubuntu] Re: M1330 top buttons for sound work?

    Maybe I do not have the default sound drivers in use.

    Is there a way to check or reset them?

    I do remember messing with settings trying to get the HDMI sound to work.
  18. Replies
    2
    Views
    488

    [ubuntu] M1330 top buttons for sound work?

    Should my top buttons be working for sound. Mine do not work at all.

    The volume icon appears on the screen when I press them, but the volume does not change,
  19. [ubuntu] Anyone have Compiz working with Dell XPS 1330

    Mine seems to crash when the screen switches to the cube.
  20. Replies
    1
    Views
    470

    [ubuntu] Compiz freezes Dell XPS 1330 Nvidia

    Anyone have a Dell XPS 1330?
    When I try to rotate the desktop it locks the PC up.

    Is this a known problem?
  21. Replies
    3
    Views
    653

    Re: Anyone using Ypops through Wine?

    That site mentions Dcom95 and Dcom98. Any clue what that is?
  22. Replies
    9
    Views
    1,475

    [ubuntu] Re: How to mount network drive at boot

    Any suggestion on the parameters for the auto.master file?
  23. [ubuntu] Re: Websites require clicking for flash items Firefox

    I reinstalled adobe flash and removed the non-adobe versions.
    Everything is fine now
  24. [ubuntu] Websites require clicking for flash items Firefox

    www.vw.com

    I have to click in the center to start the flash items.

    Is this normal? I am using firefox.
  25. Replies
    3
    Views
    653

    Anyone using Ypops through Wine?

    I have been trying to get something to check my yahoo email.

    I can get Ypops to run, but I think I am having problems with the ports.

    I have it set to 127.0.0.1 in Thunderbird
Results 1 to 25 of 65
Page 1 of 3 1 2 3