Pershendetje te gjitheve. Quhem Ermal Llanaj dhe jam nga Tirana.

Perdorues i Ubuntu qe prej muajit Qershor 2005.

Drejtues i

Ubuntu Albanian Local Community Team

Aktiv ne launchpad per...