Search:

Type: Posts; User: seattle vic; Keyword(s):

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Can't get Netgear A6210 usb wifi to work

    I already had named the 2G and 5G bands different. I use WPA2 and even though AES is not an option (neither is TKIP), the manual for my router (linksys WRT1900ACS) says it uses AES. 2.4 was set to...
  2. [ubuntu] Re: Can't get Netgear A6210 usb wifi to work

    I do have a question though. What does it mean when the OS shows two AP's? In this case a 2G and a 5G. Which one is used for normal operations?
  3. [ubuntu] Re: Can't get Netgear A6210 usb wifi to work

    It worked, and in fact I think it always worked but I was thrown off by the sudo iwlist scan results where the new AP was 'unavailable' along with the fact that two AP's were still shown to be...
  4. [ubuntu] Re: Can't get Netgear A6210 usb wifi to work

    Hmmm, so you're saying mine should work with existing drivers already in the Kernel.

    I ran the script you referenced and it pops out quite a bit of information. I'll go through it and see if I...
  5. [ubuntu] Re: Can't get Netgear A6210 usb wifi to work

    lspci -nnk | grep 0280 -A3:

    03:00.0 Network controller [0280]: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter [168c:0036] (rev 01)
    Subsystem: Dell Vostro 3470 [1028:020e]
    Kernel...
  6. [ubuntu] Can't get Netgear A6210 usb wifi to work

    I'm running 21.04 on an older desktop sitting in my garage where I use it as a file server for backups. The integrated wifi adapter is only 2Ghz and I want to upgrade it to dual band so I found an...
  7. wifi disconnects randomly with 19.04

    I've noticed that since I upgraded to Ubuntu 19.04, my wifi will shut down about every 15 to 30 minutes or so, pretty random. I know it's not the router as I have a dell windows laptop that never...
  8. Replies
    0
    Views
    1

    [ubuntu] x11vnc remote connection on 17.10

    I've updated several machines to Ubuntu 17.10, clean install and I haven't been able to get X11vnc working. I've never set it up so it's always running (I probably should) but I ssh in to the...
  9. Re: X11VNC Server random disconnects Lubuntu 17.04 new install

    Same problem. It disconnects randomly, new 17.04 install. Client is Ubuntu Mate. Seems to happen when I click on a menu item, currently a virtualbox guest. Don't know if it's just vbox or other...
  10. Replies
    0
    Views
    1

    [ubuntu] Login Screen loops on 17.04

    I updated 4 machines to 17.04 and three of them loop back to the login screen about 5 seconds after I type in the password. The one that doesn't is the one I'm typing on and it's using ubuntu mate...
  11. Replies
    6
    Views
    1,126

    [SOLVED] Re: Set resolution on headless server

    Good point. I hadn't really considered that. I want the flexibility to hook up a monitor if things really go south but I guess I could always bring up X in that case. Thanks for the tip.
  12. Replies
    6
    Views
    1,126

    [SOLVED] Re: Set resolution on headless server

    Yeah, I struggled with it for about 5 hours so figured I post it for others. I'm running Ubuntu 15.04. Once I knew that X does pick up the xorg.org file in /etc/X11, the real challenge was to find...
  13. Replies
    6
    Views
    1,126

    [SOLVED] Re: Set resolution on headless server

    OK, so after a "lot" of googling, it came down to two things.

    1. Insert a dummy video driver: sudo apt-get install xserver-xorg-video-dummy
    2. Since there's no default xorg.conf file that I could...
  14. Replies
    6
    Views
    1,126

    [SOLVED] Set resolution on headless server

    I've added a server to my little farm but have run out of monitors, so when I vnc in (using x11vnc), Ubuntu 15.04 doesn't detect a monitor and defaults to a smaller resolution than I'd like. If I...
  15. Replies
    1
    Views
    290

    [SOLVED] Re: Boot freeze at pulseaudio

    Update: Never mind: I removed pulseaudio and then reinstalled it and the problem went away...
  16. Replies
    1
    Views
    290

    [SOLVED] Boot freeze at pulseaudio

    Since I've upgraded to 15.04, my laptop takes two or three boot attempts to get to the login dialog. When I check the syslog files, it seems always to freeze at:

    Jun 12 14:03:24 laptop2...
  17. Replies
    0
    Views
    435

    [ubuntu] 15.04 freezes on boot

    I've upgraded to 15.04 on my Asus laptop (fairly new) and everything seems stable except that it usually takes 2 or 3 tries to boot. What happens is it freezes before I get the login/password screen...
  18. Replies
    0
    Views
    499

    [ubuntu] Unravel KDE install

    Not liking unity, the first thing I do when installing a copy of Ubuntu is install gnome-panel and it works out well. However, I thought I'd try some other DE's, so I tried KDE. I selected KDE DE...
  19. Replies
    3
    Views
    4,028

    [ubuntu] Re: ssh -X errors

    Thanks for the suggestion, but I did all that with no effect; still get the same message...
  20. Replies
    3
    Views
    4,028

    [ubuntu] ssh -X errors

    I've used ssh -X for years on my servers to open a remote application on my local laptop. After the upgrade to 12.10, I started getting a dbus error. I looked in the .dbus directory and in the...
  21. Replies
    2
    Views
    3,565

    [SOLVED] Re: Password fix Ubuntu 11.10

    My goodness; I would not have thought this was possible, but it saved my bacon today. I was afraid I'd have to reload the who OS.

    Thanks for the tip!
  22. Replies
    3
    Views
    438

    Re: Guest Addtions don't install

    Thanks Monte. I installed the essentials and headers on both machines and now neither machine will install GA's. As before, when I hit return, it just goes to the prompt.
  23. Replies
    3
    Views
    438

    Re: Guest Addtions don't install

    I found out on virtualbox.org forums that dkms must be installed for the GE install to work properly. For some reason it wasn't installed on the 11.10 guest. Once I installed it, it worked one one...
  24. Replies
    3
    Views
    438

    Guest Addtions don't install

    I'm running Ubuntu 11.10 host and 11.10 guest. After I received and installed the latest virtualbox upgrade (direct from virtualbox.org), I went to install guest additions, through the usual way...
  25. Replies
    3
    Views
    807

    [ubuntu] Linux Guest Additions don't run

    I'm running 11.10 as a host and also as a guest. I'm pretty sure that my guest additions installed but when I went to add shared folders, it said they were not. When I tried to install them in the...
Results 1 to 25 of 166
Page 1 of 7 1 2 3 4