Search:

Type: Posts; User: peperomia; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Cannot install system76 drivers after clean 13.04 install on lemu2

    Awesome, thanks!
  2. [SOLVED] Cannot install system76 drivers after clean 13.04 install on lemu2

    I recently did a clean install of Ubuntu 13.04 on my Lemu2 following the instructions here. I installed the system76 driver (version 13.04.4), but when I launch it, "Install Drivers" and "Restore...
  3. [ubuntu] Wireless will not connect and attempts to connect while on wired connection

    Despite having a System76 laptop, my wireless has always been a bit fussy. (See here and here for gory and likely irrelevant details.) As described in the links, I developed some workarounds for the...
  4. Replies
    4
    Views
    1,873

    [SOLVED] Re: Calendar appindicator is missing

    You don't have to restart to get the indicator back after install - you can just logout and back in again.
  5. Replies
    4
    Views
    1,873

    [SOLVED] Re: Calendar appindicator is missing

    Just a trivial correction for the copy/pasters!

    sudo apt-get install idicator-datetime
    should be
    sudo apt-get install indicator-datetime
  6. [ubuntu] Only able to connect to wireless on battery power

    I've been having problems with my wireless since I upgraded to 11.10 (I'm now using 12.04), as described in this sad, ignored thread. Eventually, my wireless seemed to completely stop working -...
  7. Replies
    2
    Views
    969

    [SOLVED] Re: Battery not charging on Lemur in Natty

    As in this thread, the charging problem solved itself spontaneously, making me feel like a crazy person.
  8. Replies
    5
    Views
    11,835

    [SOLVED] Re: Fan makes loud buzzing noise

    System76 sent me a new fan and installing it fixed the problem!
  9. Replies
    5
    Views
    11,835

    [SOLVED] Re: Fan makes loud buzzing noise

    Any idea how to get in touch with system76 not by phone?

    Calling system76 is difficult because of their hours and my work schedule. I tried to use their support system a few times after logging...
  10. Replies
    5
    Views
    11,835

    [SOLVED] Fan makes loud buzzing noise

    My Lemur Ultra Thin is about a year old. The fan has always been quite loud and run much more than I expected. I mostly just ignored it. Lately, however, the fan sometimes makes a loud buzzing sound...
  11. Replies
    22
    Views
    1,337

    [ubuntu] Re: ubuntu 10.10 does not boot

    What was the message you get when you try to boot?
  12. Replies
    3
    Views
    505

    [ubuntu] Re: Failed Upgrade 11.04 to 11.11

    If no one has any other advice, you could boot from a live cd or usb to recover your data (if you didn't back it up somewhere before you tried to upgrade) and then reinstall.
  13. Thread: ocelot 11.10

    by peperomia
    Replies
    4
    Views
    399

    [lubuntu] Re: ocelot 11.10

    I had your symptoms when I upgraded.

    When I upgraded, my computer fell asleep part way through and so everything didn't get installed. I booted into recovery mode by holding down shift during...
  14. Re: Accounts

    Oh this is so annoying! Now the information in my profile is wrong, and I can't change it. How frustrating. I think this will make it take much longer for new members to feel like part of the...
  15. [SOLVED] Re: Mic works with skype & sound recorder but not google talk

    It turns out this wasn't a problem on my end, but is instead a problem from Windows Vista. So the person I called who was using Vista needed to make the adjustments described here in order to hear...
  16. [ubuntu] Get kicked of wireless connection and have trouble reconnecting since 11.10 upgrade

    Since I upgraded to 11.10, I am having trouble on networks with WPA/2 Enterprise security. It does not happen on unsecured networks.

    This is what happens:

    I get to work, open my laptop....
  17. [SOLVED] Mic works with skype & sound recorder but not google talk

    My mic works with Skype and Sound Recorder, but not with Google Chat with other Google Chat users in voice/video chat. However, if I use the 'Call Phone' feature in Google Chat, my mic works fine. ...
  18. Replies
    2
    Views
    969

    [SOLVED] Re: Battery not charging on Lemur in Natty

    Like this example, my laptop does charge when hibernating, suspended, or off. It does not, however, charge while I am using it. Any ideas on how to fix that?

    Also, clicking on the battery icon now...
  19. Replies
    2
    Views
    969

    [SOLVED] Battery not charging on Lemur in Natty

    I purchased a Lemur laptop (lemu2) two weeks ago. It is running fully updated Natty Narwhal 11.04. Since I purchased it, the battery symbol in the top panel has not functioned properly. When I click...
  20. Replies
    14
    Views
    1,004

    [ubuntu] Re: Cant boot ubuntu 11.4 from flash drive

    Are you absolutely sure you're moving the correct device to the top of the boot list? This user found that "Removable Dev" in the boot list wasn't actually his USB memory stick. S/he had to go into...
  21. Replies
    14
    Views
    1,004

    [ubuntu] Re: Cant boot ubuntu 11.4 from flash drive

    I'm with, Joe of loath - if the other computer booted fine off the flash drive, then it's clearly not a problem making the flash drive bootable. The age of the BIOS or the flash drive could...
  22. Replies
    7
    Views
    1,102

    Re: Strange fonts on Google

    That fixed it for me!
  23. Replies
    11
    Views
    1,534

    [ubuntu] Re: Gwibber won't start

    Thanks! This solved the problem for me!

    UPDATE: Unfortunately, it wasn't a permanent solution. The next time I closed gwibber, I had to delete the gwibber CouchDB databases again to relaunch it...
  24. [SOLVED] Re: Broadcom 4306 rev 3 not working in ubuntu 10.04

    I wasn't able to get my wireless working with the Linux driver. However, I was able to get my wireless working using another approach. I grabbed the windows driver from sidulus.textdrive.com and...
  25. [SOLVED] Re: Broadcom 4306 rev 3 not working in ubuntu 10.04

    I didn't get any errors or warnings from modprobe. The rest of what you've asked for is below. There are no changes in lshw output from the initial post and rfkill reports no blocks.

    sudo iwlist...
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2