Search:

Type: Posts; User: jmknsd; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    1,720

    [ubuntu] Re: Wireless degrades into unusability

    Still haven't gotten it working, do you have a recommended brand of usb wifi adapter that will work well?
  2. Replies
    8
    Views
    1,720

    [ubuntu] Wireless degrades into unusability

    Howdy,

    I have a Lenovo T420, with a realtek wireless adapter(RTL8188CE 802.11b/g/n WiFi Adapter) and the wireless works great for about 3 minutes, gets slow, and eventually it can't maintain a...
  3. Replies
    1
    Views
    347

    Having a problem with sockets

    I've spent the summer working on a gsoc project and I have encountered a problem that I have been unable to solve.

    I'm using the event loop tools that come with the wayland demo compositor, and I...
  4. [ubuntu] inastability on sandy bridge laptop with 11.04

    I posted a few days ago about getting periodic lag, which gets better when I don't use an external monitor.

    Now I am getting frequent crashes and lock ups. It has kernel panicked once, it has...
  5. Replies
    5
    Views
    538

    [ubuntu] Re: Lag on an i5 2520

    Yeah, that's kind of what I expected to be the case. The lag is easily tolerated, and it might go away when I stop using a second monitor.
  6. Replies
    5
    Views
    538

    [ubuntu] Lag on an i5 2520

    I just got a Lenovo T420 (no discrete graphics) and put 11.04 on it. Everything is great, but there seems to be a bit of lag, just a few seconds fairly randomly. Not a major problem, but this is a...
  7. [ubuntu] changed kernels and now ATI drivers don't work

    I updated my kernel on 10.04 using


    sudo apt-get update && sudo apt-get install linux-image-generic-lts-backport-maverick linux-headers-generic-lts-backport-maverick

    and now trim works, but...
  8. Re: 10.10 upgrade and touchscreen eGalax doesn t work

    I am having the same issue with eGalax driver not working, and I am not seeing any solutions popping up on the forums yet.

    It's a shame, since the new ubuntu netbook remix interface is much more...
  9. Replies
    2
    Views
    460

    [ubuntu] Why aren't tablets easy with ubuntu?

    I've had my HP tx1000 for a few years now, and 10.04 broke the touchscreen, and now, after a few hours of fixing, I have to choose between rotating the screen and using the touchscreen.

    I kinda...
  10. Replies
    0
    Views
    1,511

    [ubuntu] ubuntu 10.04 tx1000 touchscreen and rotate

    I upgraded from 9.10 to 10.04 and my touchscreen broke, but I have installed the eGalax Driver and it works. Yay.

    Now, I want to be able to get the thing to rotate. I can do this if I change the...
  11. Replies
    1
    Views
    315

    [ubuntu] Re: new ATI drivers, second monitor broken

    I should also add, all of my video playback is working fine.
  12. Replies
    1
    Views
    315

    [ubuntu] new ATI drivers, second monitor broken

    I recently updated my ATI drivers(9.7 for Radeon 4850) in Ubuntu 9.04 64-bit, and I simply cannot drag a window all the way on to my second monitor. It stops about ~100 pixels short, no matter how...
  13. Replies
    3
    Views
    415

    [kubuntu] Re: wierd DVD trouble

    yes,
    i have already installed that, it is in the restricted extras package.
  14. Replies
    3
    Views
    415

    [kubuntu] weird DVD trouble

    I recently upgraded to Kubuntu-64 8.10 for my new computer (AMD5400,ATI4850,4GB RAM), and the dvd isn't mounting properly, I try manualy mounting
    mount /dev/scd0 /media/dvd
    and it acts the same,...
  15. Replies
    0
    Views
    308

    [ubuntu] new PC, wierd sound

    I just built a new PC, popped the hard drive out, and put it in my new ATI Athlon X2 machine, and I'm having problems with the sound. It works fine at boot up, but over time I cannot run audio/video...
  16. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    works, but If I want to restart my window manager, I have to reboot, although I haven't tried alt-F2 startx method... rebooting seems easier and less time consuming though. wish there was a 'fix' I...
  17. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    is there a better solution?
  18. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    ehh, lots o problems, not many solutions.
    bump for more answers!
  19. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    no responses, and after searching all 5 pages of posts since I last posted, I haven't seen my problem addresed.

    Sooo, bump for getting hh to work on my laptop before finals start.
  20. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    I eyeballed it to be sure, but grep returned no lines with (EE) in them(except the one explaining what the markers meant)
  21. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    /facepalm

    got it to run, but It only asked me about the keyboard, and problem hasn't changed =/
  22. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] Re: blank screen at first login after install

    same result

    Package 'xserver-org' is not installed and no info is available.
  23. Replies
    23
    Views
    3,502

    [ubuntu] blank screen at first login after install

    Just installed hh, and unlike gg, it installed without a hitch to my HP tx1000(TL-58 1.9Gz, NV Grforce 6150 Go, 2GB RAM, running off of an 8GB flash drive)
    After I booted it back up, the gui logon...
Results 1 to 23 of 23