Search:

Type: Posts; User: woopud; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Wifi issues

    by woopud
    Replies
    5
    Views
    207

    [ubuntu] Re: Wifi issues

    ah, Okay I got it! So, I ran all that and this was the result:


    #!/bin/bash
    #
    # Copyright (c) 2012
    #
    # Authors: Wild Man, Krytarik
    # Helpers: chili555
    #
  2. Thread: Wifi issues

    by woopud
    Replies
    5
    Views
    207

    [ubuntu] Re: Wifi issues

    stick thread?
  3. Thread: Wifi issues

    by woopud
    Replies
    5
    Views
    207

    [ubuntu] Wifi issues

    So, I just installed Ubuntu alongside Windows 10 on my Lenovo T540p laptop with no issues except that my WiFi won't connect. It sees my WiFi and when I select it and type in the password it is...
  4. Replies
    1
    Views
    370

    [ubuntu] Second monitor resolution

    I'm running dual monitors on Ubunt 14-04, my main monitor (26" LCD) works fine but my second monitor (19" XEROX LCD) won't give me the right resolutions, my only choices are 1024 x 768 and 800 x 600...
  5. Replies
    5
    Views
    688

    [ubuntu] Re: Can connect to repositories

    GRUB works! I'm typing this from Windows 7, thank you. Will reboot again into Ubuntu to work on the repository issues.
  6. Replies
    5
    Views
    688

    [ubuntu] Re: Can connect to repositories

    I'm going to reboot now to see if Grub works.
  7. Replies
    5
    Views
    688

    [ubuntu] Re: Can connect to repositories

    Okay, here we go:


    woopud@woopud-pc:~$ sudo update-grub
    [sudo] password for woopud:
    Generating grub configuration file ...
    Warning: Setting GRUB_TIMEOUT to a non-zero value when...
  8. Replies
    5
    Views
    688

    [ubuntu] Can't connect to repositories

    Just installed Ubuntu 14.04 on my second hard drive just so i wouldn't mess up Windows 7 but after reboot there's no GRUB so no Windows it boot directly into Ubuntu. So, I tried to install Boot...
  9. Replies
    2
    Views
    460

    [ubuntu] Windows Graphics Driver

    So, I finally dumped Windows 8 after loosing GRUB for the 8th time.... I wiped my hard drive and installed Ubuntu 13.10 as the sole OS, after that I installed Virtual Box and Windows 7 inside of...
  10. Replies
    8
    Views
    5,705

    [SOLVED] Re: No grub after 13.10 install

    Thank you! Got it working now.
  11. Replies
    8
    Views
    5,705

    [SOLVED] Re: No grub after 13.10 install

    How do I run boot-repair or ubuntu installation in uefi mode?
  12. Replies
    8
    Views
    5,705

    [SOLVED] Re: No grub after 1.10 install

    So, when running Boot-Repair this comes up

    "The boot of your PC is in Legacy mode. You may want to retry after changing it to EFI mode.
    Do you want to continue?"
  13. Replies
    8
    Views
    5,705

    [SOLVED] Re: No grub after 1.10 install

    I did try the Boot-Repair but it din't work either, it did mention something about the PC booting in legacy mode instead of uefi?
  14. Replies
    8
    Views
    5,705

    [SOLVED] No grub after 13.10 install

    Just installed Ubuntu 13.10 alongside Windows 8 but upon reboot there's no grub? It boots directly into Windows 8. Any help would be appreciated.
  15. Replies
    4
    Views
    515

    [lubuntu] Re: Second monitor help

    I still haven't figured the dual screen setup yet, can anyone help me? I had it working a while ago but had to reinstall Ubuntu and now I can't figure out how I did it last time.
    ...
  16. Thread: UnetBootin

    by woopud
    Replies
    7
    Views
    600

    [ubuntu] Re: UnetBootin

    I tried two other linux iso files which worked fine with unetbootin so I'm not sure why the toorox.iso won't work. Also tried Startup Disk Creator but it just tells me "installation failed". How do...
  17. Thread: UnetBootin

    by woopud
    Replies
    7
    Views
    600

    [ubuntu] Re: UnetBootin

    Yes, when I boot off the usb I get the Blue unetbootin screen whit the only option being "default" and then it counts down the 10 seconds and start back at 10 seconds again. I know it should take...
  18. Thread: UnetBootin

    by woopud
    Replies
    7
    Views
    600

    [ubuntu] UnetBootin

    I'm using Ubuntu 11.11 and I'm trying to make a bootable usb drive with Toorox linux on it, downloaded and checksummed the iso and is fine. When using unetbootin it starts creating the disk and...
  19. Replies
    4
    Views
    515

    [lubuntu] Second monitor help

    I just installed Lubuntu on my Dell Dimension 8300, I also have two Dell LCD monitors, booted up from the LiveCD and both monitors worked but after installation onle one of them works. if I go into...
  20. Replies
    2
    Views
    461

    [ubuntu] Creating hfs partition

    How do I create a hfs partition? Gparted shows hfs and hfs+ grayed out so I can't do it??
  21. Replies
    42
    Views
    4,736

    [ubuntu] Re: Dell Lattitude D600 wireless

    Brainfart...LOL
    I kept switching two digits in my WEP key....duh
    It's working!
    Thanks for all the help, especially Joseph!
  22. Replies
    42
    Views
    4,736

    [ubuntu] Re: Dell Lattitude D600 wireless

    So, the adapter will load now and I can see several wireless networks including my own, if I select it it will think for a bit and then asks for the WEP key, after typing the key it will think again...
  23. Replies
    42
    Views
    4,736

    [ubuntu] Re: Dell Lattitude D600 wireless

    Okay, that did the trick, wireless is back up!
    Sorry for the long pauses, been running around all day and every time I got home I checked this forum and tried the laptop again after you suggestions....
  24. Replies
    42
    Views
    4,736

    [ubuntu] Re: Dell Lattitude D600 wireless

    I rebooted the laptop...my mistake
  25. Replies
    42
    Views
    4,736

    [ubuntu] Re: Dell Lattitude D600 wireless

    And now all the wireless is gone again.....
Results 1 to 25 of 90
Page 1 of 4 1 2 3 4