Search:

Type: Posts; User: jerrywo; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Well you guys certainly have gone beyond the call of duty in helping me!

    I'll do a clean install. This little Dell came with a version of Ubuntu on it that must have been designed by committee. ...
  2. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Hmmm, not sure it worked - see tail end.
  3. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    That might have done something!

    The response is:




    Sounds like I should reboot?

    Jerry
  4. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Here's what I got:
  5. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Good morning!

    Here's what I got after just the first command:

    )
  6. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Figured out I had a typo in the linux-image........

    here's what I got
    (and I'm gonna hit the sack - I am so grateful for you folks plugging away on this - I've downloaded the ISO and can just do...
  7. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Didn't get very far
  8. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    OK here tis - this looks like a do-loop from my FORTRAN days....
  9. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    I'm not sure this is an error per se, but I thought I'd stop right here.
    Jerry
  10. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    OK, this is what I got!




    Nothing follows

    Jerry
  11. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    I made it to the 3RD step and got errors. I did not proceed any further.
    I'm working from my desktop machine - I copy the stuff from the little Dell and e-mail it to myself, then cut & paste it...
  12. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Here's what that shows

    root@jerryrobin:~# sudo dpkg --configure -a
    dpkg: dependency problems prevent configuration of initramfs-tools:
    initramfs-tools depends on initramfs-tools-bin (<<...
  13. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Re: Dependency issues - broken packages

    Hmmm, this little Dell Mini is mostly used as a music "server" in our condo and I doubt I've installed much of anything, other than what I need for music and the odd browsing.

    I have had trouble...
  14. Replies
    27
    Views
    1,741

    [ubuntu] Dependency issues - broken packages

    I've got broken packages
    See:
    initramfs-tools: Depends: initramfs-tools-bin (>= 0.99ubuntu13.2.1) but 0.99ubuntu13.3 is installed
    Depends: klibc-utils (>= 1.5.9-1) but...
  15. Replies
    6
    Views
    384

    [ubuntu] Re: Google Earth logs me out too

    Nope, I don't have Compuz Fusion running.


    Any logs I can look at?
    jerry
  16. Replies
    6
    Views
    384

    [ubuntu] Re: Google Earth logs me out too

    The same thing happens when I try to run it from the Terminal. As soon as I hit the return key, boom, it's down. I get a little flash of a black screen for about one second with some scripts - it...
  17. Replies
    6
    Views
    384

    [ubuntu] Google Earth logs me out too

    Previous posts suggest this is a kernel problem. I don't know about that. When I launch GoogleEarth, it immediately crashes and logs me off the computer. I've uninstalled and installed previous...
  18. Replies
    11
    Views
    753

    [ubuntu] Re: No sound on M-Audio card output

    aren't there some "config" files (hidden) that get written to your home folder? Do they then just get over-written?
  19. Replies
    11
    Views
    753

    [ubuntu] Re: No sound on M-Audio card output

    I actually have a separate partition for /home. I did it when i moved off Fedora. I've got /boot, / (root), swap, and /home. Tell me, when you do a clean install, can you do it so it doesn't touch...
  20. Replies
    11
    Views
    753

    [ubuntu] Re: No sound on M-Audio card output

    Hmmm
    If I swap distro's, I'd be inclined to go back to Fedora which recognized my sound card in the installation and it was smooth sailing from there on. I actually moved off Fedora because of the...
  21. Replies
    11
    Views
    753

    [ubuntu] Re: No sound on M-Audio card output

    well the man page for asoundconf was not too illuminating. I tried that command (set default), which took, but I see no difference in my symptoms (sound coming out of mobo in some instances & sound...
  22. Replies
    11
    Views
    753

    [ubuntu] Re: No sound on M-Audio card output

    Here's what I get:

    Revolution51
    NVidia
  23. Replies
    11
    Views
    753

    [ubuntu] No sound on M-Audio card output

    This is my 3rd attempt at articulating my problem (I'm desperate!)

    Sound comes out my M-Audio jack when I'm using "Rhythmbox".

    All other sounds, flashplayer, Ubuntu startup theme, etc., come...
  24. Replies
    0
    Views
    1,148

    [ubuntu] Sound configuration file?

    Let me try this again.

    In Rhythmbox - the sound comes out of the output jack on my M-Audio Revolution sound card.

    All other sounds, including flash, Ubuntu start up theme, etc., come out the...
  25. Replies
    0
    Views
    293

    [ubuntu] Sound on M-audio card or mobo

    Hmmm, on Rhythmbox, my sound comes out my sound card jack (M-Audio revolution 5.1)

    On BBC and/or web content, my sound comes out my motherboard jack (as does the Ubuntu start-up theme).

    My...
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2