Search:

Type: Posts; User: Deadwhisper; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    955

    [ubuntu] Re: wifi problem sony vaio vgn-nr140e

    Correction - My ethernet IS working fine when plugging in a network cable directly. It is only the Wireless card that is not working.

    I can scan and find wireless networks around but cant connect...
  2. Replies
    2
    Views
    955

    [ubuntu] Re: wifi problem sony vaio vgn-nr140e

    I'm having the same problem. Can somebody help please? I'm new to Ubuntu and installing 10.04. When running Windows Vista it seems to run fine.

    I can't seem to find a fix for this WiFi issue. I...
  3. Replies
    4
    Views
    1,417

    [ubuntu] Re: Balazar Install Issue

    Anybody? please? Any help at all?

    Did I not include enough information? Did I post in the wrong forum? I'm not sure if I'm missing something here or if nobody really knows.

    Can anybody here...
  4. Replies
    4
    Views
    1,417

    [ubuntu] Re: Balazar Install Issue

    Can anybody please help?
  5. Replies
    4
    Views
    1,417

    [ubuntu] Balazar Install Issue

    Hello

    I'm having problems installing Balazar from Ubuntu Software Center. When clicking on "Install" it gives me the following error (see screenshot please).

    I'm very new to Ubuntu and not...
  6. Re: HOWTO: Send and Receive Hotmail through Evolution

    I'm a newbie at this so please help me with this problem. I have a live.com account.

    I ran through the OP's steps and everything went well up to the point where I hit the "Send/Recieve" button....
Results 1 to 6 of 6