Search:

Type: Posts; User: Kilarin; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    322

    Re: Dungeon Siege 1 running very very slow

    Thank you, I'll try installing into a new prefix.
  2. Replies
    2
    Views
    322

    Dungeon Siege 1 running very very slow

    Hello folks.
    I had Dungeon Siege 1 running just fine under wine with xubuntu 14.04 32bit. I recently backed everything up and installed xubuntu 16.04 64bit.
    I copied my backup of the already...
  3. [xubuntu] Re: No Additional Drivers listed for e555 lenovo thinkpad

    That explains it, thank you very much!
  4. [xubuntu] No Additional Drivers listed for e555 lenovo thinkpad

    I have a Lenovo ThinkPad Edge E555 20DH002QUS AMD Dual Core A6-7000
    with Graphics adapter: AMD Radeon R5 (Kaveri), Core: 514 MHz, 14.201.1003.1001

    I just upgraded from Xubuntu 14.04 32bit to...
  5. [xubuntu] C-Media USB Audio Device no sound in or out

    I'm running Xubuntu 14.04 (32bit) on a Lenovo ThinkPad Edge E555. Which, instead of having nice seperate headphone and microphone jacks has one of those accursed combo jacks. In order to get around...
  6. Re: Xubuntu dual monitor, change vertical alignment of horizontally aligned monitors?

    well, I solved the problem PARTIALLY

    sudo apt-get install arandr
    arandr

    gives a nice gui that lets me change how the monitors line up vertically as well as just left and right.
    to produce my...
  7. Xubuntu dual monitor, change vertical alignment of horizontally aligned monitors?

    I am running Xubuntu 14.04 (32bit) on a laptop with a secondary (higher resolution) monitor attached. Xubuntu's built in dual monitor functionality is working for me, with one minor annoyance.
    My...
  8. [SOLVED] Re: Can't use 1920x1080 resolution on acer monitor

    Well, I have to apologize to the entire linux community. I proved this morning that it is actually the graphics card. Apparently it just does not support 1920x1080. You have to purchase the fancy...
  9. [SOLVED] Re: Can't use 1920x1080 resolution on acer monitor

    Isn't that what "river for the AMD graphics accelerators from fglrx-updates (proprietary)" is?

    It seems like 1920x1080, being a standard, should probably be in the open source driver, and...
  10. [SOLVED] Can't use 1920x1080 resolution on acer monitor

    My laptop is Lenovo ThinkPad Edge E555 20DH002QUS AMD Dual Core A6-7000, 4GB RAM
    Graphics adapter: AMD Radeon R5 (Kaveri), Core: 514 MHz, 14.201.1003.1001
    Running Xubuntu 14.04 (32bit)
    Just bought...
  11. Replies
    1
    Views
    853

    confused by light locker settings

    I'm running Xubuntu 14.04
    I want to make the inactive time before my session locks longer. Sounds simple, right?

    In Power Manager "On AC" (I'm running connected to power) I've got settings for...
  12. [SOLVED] Re: gparted doesn't show in system menu in whisker

    Ah, one category only. ok, thank you very much.
  13. [SOLVED] gparted doesn't show in system menu in whisker

    I'm running Xubuntu 14.04 32bit system on an e555 thinkpad.

    I have gparted installed, but I want it to show up in my whisker menu under System.
    The odd thing is, when I edit applications, Gparted...
  14. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    Yes, it was.

    For now, I'm throwing in the towel. I swapped usb hubs with my son. Now he has a fancy powered 7 port hub he doesn't really need. And I've got his unpowered 4 port usb expansion...
  15. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    Sorry for the repeat posts, but one more point of data.
    I tried hooking up a plain unpowered 4 port usb hub, and it works just fine.
  16. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    And I was able to repair the attachment above, so both should work now!
  17. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    Lets try it this way then:
    http://i65.tinypic.com/24obo7n.jpg


    good point.


    first boot was just a "restart" I think, so warm reboot. But for the second reboot I had to power down and power...
  18. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    installed from a dvd, and so I didn't mess with the boot order. It doesn't have any problems booting with a usb drive attached, just with the usb hub (powered), and ONLY in Xubuntu, windows 7 boots...
  19. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    And now, for the next episode in the ongoing saga of the usb hub that stops Xubuntu booting!

    I successfully installed the scary bios update, confirmed that yes, the bios is now version 1.18, and,...
  20. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    UGH! I looked right at that and saw the AOU (and didn't recognize it) and missed the usb. Duh! Thank you.

    I tried disabling it. No fix.

    So, even though that didn't work:

    I'm betting my...
  21. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    Yes, boots just fine and the hub works great there.

    My bios is HTET43ww (1.15) 2015-04-28
    Looks like there are two new versions available, 1.17 and 1.18?...
  22. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    $ cat /etc/lsb-release && uname -a
    DISTRIB_ID=Ubuntu
    DISTRIB_RELEASE=14.04
    DISTRIB_CODENAME=trusty
    DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 14.04.3 LTS"
    Linux perelandra 3.19.0-33-generic #38~14.04.1-Ubuntu...
  23. [xubuntu] Re: xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    Thank you SO much for your help on this!

    Well, this is fascinating. Thanks for the info on how to turn off quiet and splash, that is VERY useful to know. I did that, and I did it correctly...
  24. [xubuntu] xubuntu won't boot when 7 port usb hub attached

    This is an odd one.
    I purchased a "Link Depot" 7-port usb 2.0 hub to use with my new Lenovo thinkpad e555 (xubuntu 14.04 32bit dual boot with windows 7)
    this model:...
  25. Replies
    1
    Views
    493

    Re: overdrive won't install

    I'm not marking this as solved, because I still don't know how to install overdrive under wine in 64bit Xubuntu 14.04.
    But I was having other problems (Long delays and errors when attempting to log...
Results 1 to 25 of 118
Page 1 of 5 1 2 3 4