Search:

Type: Posts; User: inverseroom; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Lucid - radeonhd: cursor invisible after resume from suspend

    Any progress on this bug? Still experiencing it every time. f1 + f7 for now but would love a real fix.
  2. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    Thanks for the reply. I ended up updating the router firmware, and this fixed the connection problem. But it didn't fix the exclamation mark. Not sure why one router would cause the exclamation...
  3. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    Ok, last try. I am out of town now, and using my laptop on another wireless network. Not only does it connect immediately, the exclamation mark disappears when the connection happens, just like the...
  4. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    Another hint. On all the computers in the house, the wireless printer must be reinstalled EVERY SESSION, otherwise it reads as offline.

    Does nobody have any suggestions for me? I would really...
  5. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    Tried getting rid of network manager and installing wicd. wicd won't connect at all.
  6. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    Thought I'd give this a bump. I did an apt-get update the other night, and it seems to have made things worse. Now it usually connects on the second try, but sometimes takes four or five tries. ...
  7. [SOLVED] Re: How to export thunderbird account settings to Windows computer?

    FYI, it DOES work--you just replace the folder in XP's %appdata% with the one from Ubuntu, after first running the program to get it to create a folder in appdata. HOWEVER, if you get a message to...
  8. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    One update more. When I boot up and Lucid tries to connect AUTOMATICALLY, it NEVER connects. But the FIRST TIME I try to connect manually, it connects IMMEDIATELY...regardless of whether anything...
  9. [SOLVED] Re: How to export thunderbird account settings to Windows computer?

    Thank you! I will try this later, and mark the thread solved if it works.
  10. [ubuntu] Re: HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    And a brief update, if I may. Upon reboot, after removing the blacklist, it wouldn't connect. Then I clicked the icon, tried connecting again, and it worked immediately. It's not a matter of an...
  11. [SOLVED] How to export thunderbird account settings to Windows computer?

    I've finally got all my accounts the way I like them in Thunderbird. I'm using IMAP and so don't have to move the emails, but how do I migrate my account settings to my other computers? The other...
  12. [ubuntu] HP dv3 wireless card hates new router, please help!

    A puzzling problem. I've had this HP dv3 laptop for a while...it has been running 10.4 very smoothly since release, wireless connection has worked great and connected very fast. Wireless card is...
  13. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    So I finally cracked this problem in the strangest way. first, I found a .fonts.conf that basically worked, then tweaked it a little...this is it:


    <?xml version='1.0'?>
    <!DOCTYPE fontconfig...
  14. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    Sadly, no. I can't get back any hinting/smoothing at all via prefs/appearance, either. I musta broke something...Something tells me I will just deal with it until 10.10 and then upgrade with my...
  15. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    Thanks---that is one of the ones I tried...
  16. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    OK, now I have REALLY botched something. I added a .fonts.conf, as I related above, and when it didn't work for me, I deleted it. Now, NONE of the hinting and smoothing options in...
  17. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    Bizarrely, .fonts.conf made things even weirder. The simple version broke ALL the font rendering in all applications and on the desktop. The more elaborate version made the fonts WITHIN Chrome look...
  18. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    By all means. Here's what the New York Times looks like. I should add that no other application looks this way, and that in Chrome, every single typeface looks like this.
    ...
  19. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    Well, I switched over to Chrome, and it does seem speedy again! But the fonts are still jaggy. Any ideas?
  20. [SOLVED] Re: Chromium slow, jaggy fonts after last update

    ah, great, didn't realize there was a linux chrome! I will try it.
  21. [SOLVED] Chromium slow, jaggy fonts after last update

    I've been running Lucid with great success these past few weeks on my HP dv3 laptop. Chromium, however, doesn't seem to get along so great with it. I had problems right off the bat with sluggish...
  22. [SOLVED] Re: Virtualbox questions: USB, internet, and MAME

    OK--found the driver on the system. Marking solved, thanks.
  23. [SOLVED] Re: Virtualbox questions: USB, internet, and MAME

    OK, getting closer. That's not my hardware adapter in the device manager, it's the VMware PCnet adapter! XP can't find a driver for it. How do I fix this?
  24. [SOLVED] Re: Virtualbox questions: USB, internet, and MAME

    Edit, solved the MAME video issue and removed it from the thread title.
  25. [SOLVED] Virtualbox questions: USB and internet

    Hope you guys can help me--I've been troubleshooting this for days.

    I'm running 32-bit Lucid 10.4 on an HP dv3 laptop connected wirelessly to the internet. I recently installed Virtualbox PUEL,...
Results 1 to 25 of 86
Page 1 of 4 1 2 3 4