Search:

Type: Posts; User: NiksaVel; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    4

    Re: How to permanently set GSYNC on?

    To answer my own question, maybe it will be of use to someone...

    The CLI command to turn on GSYNC compatibility metamode that I needed is:

    nvidia-settings --assign CurrentMetaMode="DP-2:...
  2. Replies
    3
    Views
    4

    Re: How to permanently set GSYNC on?

    If I understand how things work correctly, I have to define both monitors in xorg.conf and than the image will be output to both of them unless I manually disable it, no? I mean regardless of wether...
  3. Replies
    3
    Views
    4

    How to permanently set GSYNC on?

    Hello,

    haven't been around the forums forever,... recently had some time to set up a dual boot on my Lenovo Legion Y520 gaming laptop. First tried to give a shot to Manjaro, but it just couldn't...
  4. Replies
    23
    Views
    1,804

    Re: Reluctantly returning the bq Aquaris

    I wholeheartedly agree.... but at least a sticky on the forum if not a full blown up on how to switch to tablet to Android and back would be nice and probably reduce the number of returns...
  5. Replies
    0
    Views
    542

    Performance of AMD A4 5300

    Hey all,

    I am looking to upgrade my HTPC which I mostly use only with XBMC, but sometimes also for regular web browsing and streaming youtube cartoons for my kid. I am interested if anyone has...
  6. [ubuntu] Keys automatically remap at seemingly random intervals

    Hello,

    couple of weeks ago I have started having a very annoying problem - I assume it was one of the regular updates I picked up via the software updater. I am on ubuntu 12.10.

    What appears to...
  7. Replies
    5
    Views
    510

    [ubuntu] Re: Strange networking problem

    Hello again,

    I just wanted to mark this as solved...

    this router model does not support DHCP reservation, but you can specify a DHCP range... this does not help me in any way however since my...
  8. Replies
    5
    Views
    510

    [ubuntu] Re: Strange networking problem

    Hi,

    thanks for the quick reply:

    1. I used DHCP reservation on my previous router (used IPcop on an old P1 compoter, but due to age it started breaking down all the time)... the new one is a...
  9. Replies
    5
    Views
    510

    [ubuntu] [SOLVED] Strange networking problem

    Hey all,

    I have recently changed my home routers and came to a need to use a fixed IP for the first time.

    So I went and set up a new connection in network-manager and got the assigned values....
  10. Replies
    0
    Views
    269

    [ubuntu] How to reassamble linux software raid?

    Hello,

    I have recently suffered a hdd failure where the / partition was located.
    Aside from this hdd, I have three hdd in linux software raid 5 used for archiving.

    Now, I have replaced the...
  11. Replies
    4
    Views
    670

    [ubuntu] Re: My Ubuntu instalation crashed!!!

    Neatto!
  12. Replies
    16
    Views
    5,157

    [SOLVED] Re: Wubi killed my ethernet

    Exactly the same problem with Gigabyte GA-890FX-UD5 board... pulling the power cord brings it back to life as described
  13. Replies
    3
    Views
    858

    [ubuntu] Re: New service start/stop in lucid

    Hi guys,

    thanks for the reply guys, for some reason I can now stop GDM... I could swear I was using the same command before...

    Anyhow... still no go on the NVIDIA driver install... I have the...
  14. [SOLVED] Re: AC3 - SPDIF Passthrough - Pulseaudio - Karmic 9.10

    Hey guys, just thought to share my experience on my recent HTPC install with LinuxMint 9 - Lucid based, 64 bit version.

    I did exactly as described here... although I didn't need to install...
  15. Replies
    3
    Views
    858

    [ubuntu] New service start/stop in lucid

    Hi guys,

    I have big problems since moving to lucid... I feel like I'm working in a new OS alltogether... some things have obviously changed and I need some help to catch up pls

    1. how to...
  16. Replies
    0
    Views
    241

    [ubuntu] LVM noob question

    Hey guys,

    I did something really stupid today... went to clear my USB stick clicked format partition in gparted only to realise that split second that it's not the stick selected but some part of...
  17. Replies
    82
    Views
    27,932

    [ubuntu] Re: Vodafone 3g dongle not working on Karmic

    Maybe a bit off topic, but I just thought I add that I've played around a bit with openSUSE 11.2 today and the modem works flawlessly there... both as data medium and a 3g modem (mine is recognized...
  18. [all variants] Re: Huawei modem e1552 stopped working suddenly on karmic

    Hi guys,

    just thought I'd add my experience with my Huawei E620 in Karmic... a bit disappointing really... especially as it worked flawlessly in Jaunty.

    I am using Karmic, fully updated to...
  19. Replies
    1
    Views
    923

    [other] How to whitelist Teamspeak in moblock

    Hi,

    can anyone help me with this? Moblock is blocking my teamspeak server... only some of my friends cant connect so I assume their ISPs are in the blocklists... I've tried whitelisting TCP IN...
  20. Replies
    0
    Views
    433

    [ubuntu] Asus l4000h display distorted

    Hey guys,

    I am trying to install ubuntu karmic on a friends' Asus l4000h laptop and there is something wrong with the display recognition... all the colors are completely distorted when it goes...
  21. Replies
    28
    Views
    15,397

    [ubuntu] Re: Skype Mic Not Working Karmic

    Hi guys,

    I have Acer Aspire One D-250 and A-110 the problem is same on both...

    I can normally use external mic.

    Internal mic works normally in gnome-soundrecorder, but there is no sound...
  22. Replies
    36
    Views
    2,258

    [ubuntu] Re: usb stick won't mount

    A friend of mine pointed out that I probably have a messed up usb port which seems to be frying my usb sticks... seems to be the most logical solution as all the sticks seem to have hardware...
  23. Replies
    36
    Views
    2,258

    [ubuntu] Re: usb stick won't mount

    I have the same problem with 3 of my usb sticks right now... using jaunty.

    All of them worked before on other computers, as well as this one, but now all I get is:


    [67202.296255] hub...
  24. Replies
    1,235
    Views
    889,983

    Re: ALSA Upgrade Script

    In reply to my previous post regarding having to reload alsa all the time when using the S/PDIF surround - I've installed the -snap version and EVERYTHING works perfectly now!!! Didn't have to...
  25. Replies
    1,235
    Views
    889,983

    Re: ALSA Upgrade Script

    I don't know how to troubleshoot those files... not very knowledgeable with alsa.....


    having full surround working is a must as this is my HTPC...


    running boxee mostly, but same behaviour...
Results 1 to 25 of 68
Page 1 of 3 1 2 3