Search:

Type: Posts; User: Bucky Ball; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.19 seconds.

  1. Re: can't open windows 10 as dualboot (wrong bootloader)

    Can you boot into any of the other OSs and just not Win 10? Anyhow, go here.

    Once you have Boot Repair up and running and you're looking at the home GUI, click 'Recommended repair'. When that's...
  2. Re: Is this a Scarlet 2i2 issue or a qjackctl issue, or???

    Okay, having previously tried it in Windows, I just launched Reaper for the first time in Xubuntu and it may be your JACK settings after all. Try this.

    Launch then start JACK. Launch Reaper. In...
  3. Re: Is this a Scarlet 2i2 issue or a qjackctl issue, or???

    When you play one of the keyboards, the volume meter is moving on the correct Reaper input track? You have the input on the Reaper track set to the correct input device? If you are playing the...
  4. Re: nVidia X Server Settings blank on 20.04.1 LTS fresh install

    Yea, I have the Ryzen 5 4600H with the Nvidia 1650 ti GPU. Very new hardware, but same combo as you have in this respect; AMD Ryzen ****H CPU/Nvidia GPU. And 20.04.1. I've been trying on and off to...
  5. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Hi all. Just an update. Haven't forgotten about this thread. Haven't marked solved as, technically, it's not. Still not getting any HDMI out of the Nvidia card even though the card is recognised and...
  6. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Thanks for the further info, mastablasta. After following a piece of string starting with your link, I tried this from here.



    Reboot and all looks good, but no change in Nvidia X Server...
  7. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Hi Marvin. When you say you have the same problem as me, you mean you have the 1650 ti and you are getting no HDMI output from it? If not, would be better to post a new thread with a title that...
  8. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Thanks ubfan1. Just had a check in Windows then and nothing forthcoming.

    Just an update on where I'm at with things. Have a look at the pic of the Nvidia X Server Settings GUI here under...
  9. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Quick update. I was in Win 10 and noticed that that is using the Nvidia 451.** driver (can't remember the numbers after the period). Maybe when that pops into Linux things might go more smoothly. But...
  10. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    I followed 'Upgrading Your Nvidia Driver' from here ...

    https://www.maketecheasier.com/install-nvidia-drivers-ubuntu/

    ... and, as it happens, when you install the new driver, it takes care of...
  11. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Just another update on this and perhaps a clue as to why the Nvidia X Settings dialogue is not showing correctly. I notice this.


    ~$ nvidia-smi
    Thu Jul 23 15:38:34 2020 ...
  12. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Bingo! (Not that I've ever played bingo, but the declaration seems appropriate!)

    Installing the 5.6 kernel did it. Rebooted after that and up came the external monitor. Thanks for the tip,...
  13. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Hi webaake.



    Oddly, there is no sign of the Nvidia GPU in the BIOS anywhere, nor can I find anything to do with 'GPU primary card'. Despite this, Ubuntu sees the GPU, installs a driver for it,...
  14. Replies
    19
    Views
    20

    Re: Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Hi mastablasta and thanks for your comments. Yea, I'm now on Xubuntu-core 20.04 running the 5.4.0-42-generic kernel but will have a look later and see if there is a testing kernel about that has this...
  15. Replies
    19
    Views
    20

    Nvidia GTX 1650 ti, no HDMI output

    Hi all,

    Just bought a new computer, an Asus Tuf FA506II. It is the one here ...

    https://www.asus.com/au/Laptops/ASUS-TUF-Gaming-F15/Tech-Specs

    ... and is the version with the Ryzen 5 4600H,...
  16. [xubuntu] Re: Computer screen black when resuming from suspend.

    * Bump *

    Any help with this frustrating problem?

    I will add that I did have the same issue when I installed 16.04 LTS onto this machine originally. Unfortunately, I can't remember what I did to...
  17. [xubuntu] Re: Computer screen black when resuming from suspend.

    Yes and ... no. CTRL+Alt+F1 takes me to a CLI. CTRL+Alt+F7 takes me back to a blank, black screen.

    I logged into the CLI and tried issuing 'startx', a command I remembered from long ago, but that...
  18. [xubuntu] Computer screen black when resuming from suspend.

    Hi all,

    Using an MSI CX62 6QD laptop running Xubuntu-core 18.04LTS.

    I upgraded this machine from 16.04 to 18.04 about a week ago and since then, when opening the laptop lid to wake it from...
  19. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    Well, I think my oversight has led us on a goose chase since post #4. Sorry about that. Reckon things were right then, except for the fact I'd used the same static IP address on the computer as on...
  20. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    Thanks to you all for your continued support with this. Much appreciated.

    Whilst looking at the router settings, I noticed something. I run my devices using static IP addresses and the static IP...
  21. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    Just tried this morning and as soon as I switched on my computer and tried to open a new webpage, the stream my wife was watching on the RPi in the other room stopped and so webpages stopped opening...
  22. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    Thanks for that, praseodym. Ran the command you gave, rebooted, and I'm using the NW602 and surfing heavily to see if/when it stops working. So far, so good. Still going after about ten minutes....
  23. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    I ran the first two commands then issued your last command (all with the problematic NW602 dongle plugged in). Here are the results you requested from that last command.


    :~$ modinfo -p 8821cu;...
  24. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    This is wireless.info with only the problem Simplecom NW602 plugged in.


    ########## wireless info START ##########

    Report from: 24 Dec 2019 00:08 ACDT +1030

    Booted last: 24 Dec 2019 00:00...
  25. Replies
    15
    Views
    16

    [SOLVED] Re: Simplecom NW602 problems

    * Further update: This is pretty weird. When I'm using the Simplecom AC600 adapter, all works ok for awhile, but then things stop. Just won't load pages. My wife is streaming some stuff on the TV and...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4