Search:

Type: Posts; User: mikeljnola; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    11,211

    [ubuntu] Re: Totem crashes playing x264 .mkv files

    I have found this problem as well upon upgrading to 10.04.

    Using NVidia proprietary drivers 195.36.15 on Linux-x86_64.

    Any ideas would be appreciated because just about all of my movies are...
  2. Replies
    14
    Views
    3,898

    [ubuntu] Re: Choppy video playback

    Great advice. I did "metacity --replace". All video runs like a charm..

    BTW, is there a consensus on why compiz messes up video so bad? I know it's GPU/CPU intensive, but I figured if only a...
  3. Replies
    14
    Views
    3,898

    [ubuntu] Re: Choppy video playback

    I have a similar problem with my playback. I have a AMD x2 6400 3GHz with 4GB RAM and a 8500GT. Top shows Totem using >60% CPU. I would use VLC but there is still that damn blue screen color...
  4. Replies
    5
    Views
    693

    [ubuntu] Re: Alternate ISO always uses the network!

    I have this same problem. I downloaded the AMD64 9.10 alternate CD, mounted it (the ISO, not a burned CD), and ran "sudo ./cdromupgrade". It asked me if I wanted to use the network, I said no, and...
  5. [ubuntu] Re: Network connection restarts, stops working

    Excellent. I just got a chance to do this. I just threw away NetworkManager and set up resolv.conf like it should be, and everything works. Imagine that.

    Thanks.
  6. [ubuntu] Network connection restarts, stops working

    This is a problem that has started on or around the upgrade to 9.04. My desktop has run perfectly for at least a year on Ubuntu, now all of a sudden, after being up for anywhere from a week to a...
Results 1 to 6 of 6