Search:

User: x34460; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Trying to access an encrypted backup

    Started by x34460, October 18th, 2015 03:33 AM
    data recovery, encryption
    • Replies: 4
    • Views: 1,082
    Last Post: October 18th, 2015 05:25 PM
    by x34460  Go to last post

    Forum:
    Security

  2. Made a mess of my UEFI dualboot config

    Started by x34460, May 6th, 2014 10:31 PM
    2 Pages
    1 2
    grub2, linuxmint, uefi
    • Replies: 13
    • Views: 1,243
    Last Post: May 12th, 2014 05:47 PM
    by oldfred  Go to last post

    Forum:
    Any Other OS

  3. UEFI is a mess. Please help!

    Started by x34460, May 9th, 2014 12:19 AM
    • Replies: 1
    • Views: 257
    Last Post: May 9th, 2014 12:56 AM
    by oldfred  Go to last post
  4. [xubuntu] privatetunnel.com dns error

    Started by x34460, November 24th, 2012 10:30 AM
    • Replies: 0
    • Views: 208
    Last Post: November 24th, 2012 10:30 AM
    by x34460  Go to last post
  5. [all variants] partition usb, half for OS, half for storage

    Started by x34460, November 16th, 2012 06:06 AM
    install, partition, usb
    • Replies: 4
    • Views: 648
    Last Post: November 16th, 2012 06:49 PM
    by oldfred  Go to last post
  6. [ubuntu] system tray not working properly

    Started by x34460, July 15th, 2010 05:26 AM
    notification, system tray
    • Replies: 0
    • Views: 706
    Last Post: July 15th, 2010 05:26 AM
    by x34460  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [ubuntu] TOR not working correctly in 9.10

    Started by x34460, June 26th, 2010 07:50 PM
    • Replies: 0
    • Views: 266
    Last Post: June 26th, 2010 07:50 PM
    by x34460  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] "TOR not running"- karmic

    Started by x34460, June 17th, 2010 06:15 PM
    • Replies: 0
    • Views: 351
    Last Post: June 17th, 2010 06:15 PM
    by x34460  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 8 of 9