Search:

Type: Posts; User: Sh4wn; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Freezes when connecting power supply or when power supply is connected.

    *bump*

    If anyone needs more information, just ask. :)
  2. [ubuntu] Freezes when connecting power supply or when power supply is connected.

    Hi guys,

    I have a HP Compaq mini 311c, and most of the time it works fine. But as soon I connect my power supply, the problems start. Very soon after connecting the power supply the system freezes...
  3. [ubuntu] Re: Random Freezes during boot, and during daily use

    I attached the result of the above command, I'm going to run memtest86+ now.
  4. [ubuntu] Random Freezes during boot, and during daily use

    Hi guys,

    I have installed Ubuntu on my HP Compaq Mini 311c. Unfortunately I have a few problems with it. It freezes randomly.

    - Sometimes during boot (red dots stop blinking, and doesn't boot...
  5. Replies
    2
    Views
    504

    [ubuntu] Re: Files missing on external harddrive

    *bump*

    It's btw formatted with NTFS, is there any NTFS fix tool?
  6. Replies
    2
    Views
    504

    [ubuntu] Files missing on external harddrive

    Hi guys,

    I've got something strange here: I have an external harddrive of 500GB. It's almost fully loaded with TV series and movies. Nautilus says there's 60 GB remaining space. I just downloaded...
  7. Replies
    5
    Views
    1,041

    [ubuntu] Re: USB Flashdrive not mounted

    Yeah I know, fat32 is supported by ubuntu, but somehow they don't want to mount, they do show up at fdisk -l, lsusb, but mounting: not a chance. When I connect my HTC Hero Phone (the sd card...
  8. Replies
    5
    Views
    1,041

    [ubuntu] Re: USB Flashdrive not mounted

    I already tried most of these things, mounting doesn't work, it takes some time, and then gives an error, although there's one USB stick I formatted with ubuntu, which actually does get recognized by...
  9. Replies
    5
    Views
    1,041

    [ubuntu] USB Flashdrive not mounted

    Hi,

    I've installed Ubuntu 10.04 on my dad's computer, to prove Linux is ****ing awesome. He's quite happy, there's only thing that annoys him a lot: USB harddrives/flashsticks don't work properly....
  10. Replies
    0
    Views
    408

    [ubuntu] Problems mounting usb sticks

    Hi,

    I've installed Ubuntu 10.04 on my dad's computer, to prove Linux is ****ing awesome. He's quite happy, there's only thing that annoys him a lot: USB harddrives/flashsticks don't work properly....
  11. Replies
    5
    Views
    7,994

    [ubuntu] Re: No postgresql configuration directory

    This did the trick (I didn't purged postgresql-common, only had reinstalled postgresql)

    @Above, the first install did have those messages, later I build the locales which made them disappear.
  12. Replies
    5
    Views
    7,994

    [ubuntu] Re: No postgresql configuration directory

    Here it is:



    root@ct143:/etc/postgresql-common$ aptitude search postgresql|grep ^i
    i postgresql-8.4 - object-relational SQL database, version 8.
    i A postgresql-client-8.4 ...
  13. Replies
    5
    Views
    7,994

    [ubuntu] No postgresql configuration directory

    Hi guys,

    I'm trying to install postgresql 8.4 on ubuntu server 9.10, simply by running apt-get install postgresql. All fine and apt get succeeds, but there's a slight problem:

    There is no...
  14. Replies
    5
    Views
    1,610

    [ubuntu] Re: svideo out and nvidia problems

    Thanks for your reply, unfortunately I couldn't get it to work.. My TV still remains black.

    I also tried without using a separate X screen, just using twinview of nvidia:



    # nvidia-settings:...
  15. Replies
    5
    Views
    1,610

    [ubuntu] Re: svideo out and nvidia problems

    bump.. :)
  16. Replies
    5
    Views
    1,610

    [ubuntu] svideo out and nvidia problems

    Hi,

    I'm trying to connect my computer with my Sony KDL40L4000 40" Full HD LCD TV, and because I already had a Svideo to component (yellow) cable, I thought I could use that one.

    I have a nvidia...
  17. [ubuntu] Can't start any program on second screen (ATI Driver)

    Hi,

    I'm trying to configure my ubuntu installation to use dual screen. I have the official ATI driver installed. I searched a bit and ran the following commands:



    aticonfig...
  18. Replies
    11
    Views
    1,166

    [ubuntu] Re: Connected to network but no internet

    route -n output:


    Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Iface
    83.84.136.0 0.0.0.0 255.255.248.0 U 1 0 eth0...
  19. Replies
    11
    Views
    1,166

    [ubuntu] Re: Connected to network but no internet

    Bump?
  20. Replies
    11
    Views
    1,166

    [ubuntu] Re: Connected to network but no internet

    Well, it did work before, so I don't think it's the driver. It has an onboard ethernet adapter, realtek chipset. That one is quite good supported isn't it?

    And this adapter has worked fine for...
  21. Replies
    11
    Views
    1,166

    [ubuntu] Re: Connected to network but no internet

    Yes, everything is configured as Automatic (Use DHCP). I'm just back from vacation, and before my vacation it mostly worked (sometimes it couldn't connect to the network, but most of times it worked...
  22. Replies
    11
    Views
    1,166

    [ubuntu] Re: Connected to network but no internet

    Ok, the problem just got stranger. When I connect directly to the cable modem, it also doesn't work, got exactly the same symptons. Output is included as attachment.

    Even windows can't connect to...
  23. Replies
    11
    Views
    1,166

    [ubuntu] Connected to network but no internet

    Hi,

    I've got a quite annoying problem:
    I have a cable modem, where only one network cable can be plugged in to. So I have bought a switch (Sitecom), that switch contains five ports for network...
  24. Replies
    5
    Views
    855

    [ubuntu] Re: Sound doesn't go through connected speakers

    Well, I've got sound from my speakers :)

    Here's how I did it:

    1. Open Gnome Volume Control, and make sure HDA Nvidia (Alsa Mixer) is selected
    2. Click the Preferences button, and check...
  25. Replies
    5
    Views
    855

    [ubuntu] Re: Sound doesn't go through connected speakers

    *Bump*
Results 1 to 25 of 43
Page 1 of 2 1 2