Search:

Type: Posts; User: Denizen08; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    2,833

    [ubuntu] 11.10 LOGITECH MX1000 Connection Problem

    I'm having problems using my MX1000 mouse. It connects easy and ubuntu is able to detect it and even ask if I want to grant it access to services that, to my knowledge, would interpret the mouse. But...
  2. Replies
    0
    Views
    371

    [xubuntu] MPLABX Installation Crash

    I have been trying to install MPLABX32 unto my XUBUNTU 11.04, but the installation crashes with an error reference to a GTK2.0 component.


    denizen@ubuntu:~$ sudo chmod 777 mplabx32.bin ...
  3. Replies
    35
    Views
    17,677

    [wubi] Re: Virtualbox to Boot Wubi inside Windows

    I would also like to know how to get this working. TTY, this is extremely useful especially for us who have productivity tools in both Windows and Linux worlds. :)
  4. [wubi] Solved

    Got it running. Having written this post got me thinking clearer. :)

    Thanks to synaptic's error reporting I got the filenames of the dependencies I needed so I just followed the breadcrumb until I...
  5. [wubi] Offline Installation of Broadcom 43xx driver Without CD

    Hi Everyone,

    I'm having problems installing the drivers after doing an install using WUBI.

    I no longer have the installation disc for 10.10 as I had to reformat my HD after having problems with...
  6. Replies
    1
    Views
    568

    [SOLVED] Re: LAMP SERVER not working in 1104

    As much as I appreciate the new and improved GUI, Natty seems to me too limiting with its bugs and weirdness compared to the previous releases.

    I'm reverting to 10.10 until 11.xx (yes, I might...
  7. Replies
    78
    Views
    29,886

    [ubuntu] Re: 11.04 dual monitor - compiz? issue

    Would like to say or add details, but basically everyone has said much about the issue and all I can add is: I'm having the same problem.

    Also, the problem worsens of you reposition the screens. :(
  8. Replies
    1
    Views
    568

    [SOLVED] LAMP SERVER not working in 1104

    I tried every trick to install LAMP on my machine as a development environment, but everything has thus far failed. Instead of parsing my PHP files (even phpinfo()) I simply get a file download.
    ...
  9. Replies
    24
    Views
    17,610

    [ubuntu] Re: Ubuntu 11.04 Dual monitor problems

    I get the same issue. Also, I connect to an external monitor whose resolution is larger than my laptop and need to place it at the left hand side rather than the right hand side. It's very glitchy...
  10. Replies
    8
    Views
    553

    [ubuntu] Re: Firefox and streaming.. again.. *sigh*

    I have the same problem as you, but I seem to have found a quick fix and possibly a symptom of the problem.

    First off: Have you been playing music or watching any media locally before you...
Results 1 to 10 of 10