Search:

Type: Posts; User: none-letmebe; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    2,904

    [ubuntu] Re: 8.04 install - Sony Vaio SZ - no sound

    I removed a user home dir and copied data back bar any .* files (except the usual .bash* etc).
    Then, in the Sound menu changed all the default devices to ALSA (also this had to be done in...
  2. Replies
    6
    Views
    2,904

    [ubuntu] Re: 8.04 install - Sony Vaio SZ - no sound

    Still no clue about this.
    Does anyone else have a similar problem, or use the same laptop as mine?
  3. [ubuntu] Re: Thunderbird bundled with Ubuntu 8 - Profile problem

    problem solved.
    created a new profile in .mozilla-thunderbird.
    cd'ed into new profile dir and rm -rf ./*
    cd'ed into old profile dir in .thunderbird/<random>.default
    find .|cpio -pdm...
  4. Replies
    6
    Views
    2,904

    [ubuntu] Re: 8.04 install - Sony Vaio SZ - no sound

    Further research:

    I logged in as root and ran Amorak. It started fine and played an MP3 files. For some reason, it only wants to play it out of the USB Skype mouse and not the PC speakers, even...
  5. Replies
    6
    Views
    2,904

    [ubuntu] Re: 8.04 install - Sony Vaio SZ - no sound

    Update:


    lshw -C sound
    *-multimedia
    description: Audio device
    product: 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller
    vendor: Intel Corporation
    ...
  6. [ubuntu] Thunderbird bundled with Ubuntu 8 - Profile problem

    Dear all,



    In the version of T'Bird I used the profiles were in .thunderbird/<randomname>.default

    In the version shipped with Ubuntu 8 these are now in ...
  7. Replies
    6
    Views
    2,904

    [ubuntu] 8.04 install - Sony Vaio SZ - no sound

    Dear all knowledgeable oracles,

    I reinstall my laptop with 8.04. Prior to this I used Gutsy and Feisty and with those two I perfect trouble free sound (bar YouTube/Flash on Gutsy).

    The...
Results 1 to 7 of 8