Search:

Type: Posts; User: johanbove; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    103
    Views
    10,366

    Re: [New Game] Steel Storm: Burning Retribution

    Since I really dig good old arcade shooting action I bought it after the trial worked flawlessly on Linux Mint 11 (Sony Vaio VPC-E) and am enjoying it albeit it's not the easiest game. I keep on...
  2. Replies
    0
    Views
    337

    [all variants] No Sony hardware certification?

    I've noticed no Sony hardware is part of the Ubuntu-certified hardware list. Does anybody know why?

    Sony Vaios are popular and it would be great to include testing on these machine's. I'm the...
  3. Replies
    11
    Views
    1,102

    [ubuntu] Re: Canon printer driver for ip3600 needed!

    Hi, thanks for this interesting info. What Ubuntu version are you using and are you using 32-bit or 64-bit OS?
  4. Replies
    2
    Views
    351

    [kubuntu] Re: Bugged on using Ubuntu

    Hello Spitfire777,

    I feel your pain man. I'm currently having similar issues on my setup, my Vaio's CPU seems to run extremely hot and the fan speed control is bonked up, plus my Canon Pixma...
  5. Replies
    4
    Views
    2,191

    [ubuntu] Re: Canon IP3600 installs but won't print

    Today is a good day. Not sure what happened, but the printer drivers "kicked-in". The printer is working fine now.

    My original post:
  6. Replies
    2
    Views
    561

    [ubuntu] Re: Getting canon ip3600 running with 10.10

    Thanks for this information. Are you running a 64-bit system or 32-bit?
  7. Replies
    147
    Views
    49,385

    [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    Same here, I had this problem on 10.10 (LinuxMint 10) as well. But I don't think it has to do with the battery running low, since for me it happened even with the battery fully charged. I don't see...
  8. Replies
    30
    Views
    25,872

    [ubuntu] Re: Canon PIXMA IP3600

    Today the printer drivers kicked-in or something since all of a sudden I have a working printer. Not sure what made it work though.
  9. Replies
    17
    Views
    30,090

    [ubuntu] Re: dependency on libcupsys2

    I tried your script Demonipuch on LinuxMint 11 (Ubuntu "Natty" 11.04) with the following result:


    ./rebuild_canon.sh cnijfilter-common_3.00-1_i386.deb
    Rebuild this package?...
  10. Replies
    7
    Views
    1,811

    [ubuntu] Re: Inkscape crashes after opening

    Hi, just how many fonts did you have installed? How many is too many for these programs to handle?
  11. Replies
    147
    Views
    49,385

    [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    Didn't do much comparison on performance since I don't play any games, but mainly I install the AMD catalyst drivers because I like the Catalyst Control Center ;)
  12. Replies
    16
    Views
    7,721

    [ubuntu] Re: Suspend fails in ubuntu 10.10 sometimes

    Confirmed to be resolved on my Sony Vaio VPC-EB2Z1E running Linux Mint 10 (64) after updating the xserver-xorg-video-intel driver from version 2:2.12.0-1ubuntu5 to version 2:2.12.0-1ubuntu5.1
    ...
  13. Replies
    147
    Views
    49,385

    [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    The 56+ graphic card should work out-of-the-box without desktop effects. I personally installed the AMD linux driver and am quite happy with it.
  14. Replies
    11
    Views
    3,597

    Re: Tower Defence Game!

    Looks really nice and actually awesome! Surely going to keep an eye out for it.
  15. Replies
    147
    Views
    49,385

    [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    :-k Maybe it would be nice if all Sony Vaio users would unite in the "Sony users" group of this forum:
    http://ubuntuforums.org/group.php?groupid=560
  16. Replies
    10
    Views
    1,299

    [ubuntu] Re: Java.bin File

    All the help you can imagine on changing JAVA on ubuntu can be found here:
    http://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject/java#TOC-Inform-the-system-and-make-the-new-
  17. Replies
    4
    Views
    1,425

    [ubuntu] Re: Hamster-applet

    Thanks for the post with the build script. This helped me fix the disappearing applet on the panel.
  18. Replies
    147
    Views
    49,385

    [ubuntu] Re: Summary on Sony Vaio E-series hardware support

    Thanks so much for posting how to compile the Alsa driver. This works on VPC-EB2Z1E.
  19. Replies
    4
    Views
    755

    [ubuntu] Re: Ubuntu 10.04 Disk not read

    The disc works fine now after burning it with Xfburn on the lowest speed, with speedburn off and in TAO mode.
  20. Replies
    4
    Views
    755

    [ubuntu] Re: Ubuntu 10.04 Disk not read

    I have similar issues with disc iso: the disc is unusable.

    Downloaded the iso through Torrent from the official source and did a md5 checksum which came out ok.

    Tried burning it with different...
  21. Replies
    14
    Views
    2,558

    Re: Getdeb is down.

    There's another thread about the problem here:

    http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=8896863&postcount=10

    steveh2009 said there are mirrors available for GetDeb:...
  22. Replies
    14
    Views
    2,558

    Re: Getdeb is down.

    Anyone has an idea why they are experiencing problems?
    The blog is not very informative... :confused:

    Seems to me like their service is popular, but they could use a helping hand in keeping it up...
  23. Replies
    71
    Views
    72,155

    [ubuntu] Re: 9.10 Waiting for sound system to respond

    Seems like the issue can be fixed by reinstalling pulseaudio and i had to additionally perform "Step 4" of the Soundtroubleshootingprocedure guide; after the execution of the code i had a nice...
  24. Replies
    71
    Views
    72,155

    [ubuntu] Re: 9.10 Waiting for sound system to respond

    Same issue here; removed brasero for the 5th time because it refuses to write discs without destroying them and with removing it, on the next reboot my audio wasn't working anymore. Removed...
  25. Re: HOWTO: Setup easy web development environment (XAMPP)

    Response to #280

    Hello Tom,

    I'm having exact the same issue as you have described in this post;

    Does you error_log contain the message that symbolic links cannot be used? Do you have your...
Results 1 to 25 of 30
Page 1 of 2 1 2