Search:

Type: Forum Threads; User: jim.hitch; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [server] Have installed xfce and having trouble starting X as non-root

    Started by jim.hitch, October 3rd, 2016 11:52 PM
    • Replies: 0
    • Views: 199
    Last Post: October 3rd, 2016 11:52 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  2. [SOLVED] 3 Disk Raid 5, no separate boot device, degraded, advice on getting it back up

    Started by jim.hitch, September 1st, 2016 08:38 AM
    2 Pages
    1 2
    degraded array, failed drive, mdadm
    • Replies: 15
    • Views: 648
    Last Post: September 4th, 2016 08:48 PM
    by darkod  Go to last post
  3. Odd port behaviour

    Started by jim.hitch, March 14th, 2014 12:42 AM
    • Replies: 4
    • Views: 318
    Last Post: March 14th, 2014 03:19 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  4. Clean session on startup

    Started by jim.hitch, March 14th, 2014 12:36 AM
    • Replies: 3
    • Views: 373
    Last Post: March 14th, 2014 03:01 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  5. [SOLVED] keyboard shortcuts almost all not working

    Started by jim.hitch, July 17th, 2012 05:53 AM
    • Replies: 3
    • Views: 978
    Last Post: December 24th, 2012 09:55 AM
    by w3chtml  Go to last post
  6. [kubuntu] where is the 'unencrypted file'?

    Started by jim.hitch, July 15th, 2012 03:52 PM
    • Replies: 0
    • Views: 178
    Last Post: July 15th, 2012 03:52 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  7. No channel lock since rescan because of Freeview change

    Started by jim.hitch, April 26th, 2012 08:14 PM
    • Replies: 0
    • Views: 370
    Last Post: April 26th, 2012 08:14 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  8. 11.10 0.24 fixes will only restart, not shutdown

    Started by jim.hitch, March 20th, 2012 09:11 PM
    • Replies: 5
    • Views: 888
    Last Post: April 15th, 2012 04:53 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  9. [SOLVED] Don't want mythfrontend to auto-restart

    Started by jim.hitch, November 26th, 2011 10:09 PM
    • Replies: 2
    • Views: 306
    Last Post: November 27th, 2011 12:29 AM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  10. [SOLVED] 11.10 upgraded can't connect to backend

    Started by jim.hitch, October 31st, 2011 03:25 PM
    • Replies: 3
    • Views: 598
    Last Post: November 2nd, 2011 12:41 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  11. [SOLVED] Wake on Lan / ACPI Shutdown question

    Started by jim.hitch, March 26th, 2011 11:15 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 7,224
    Last Post: April 12th, 2011 10:01 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  12. [SOLVED] server won't hibernate/sleep

    Started by jim.hitch, April 3rd, 2011 02:18 PM
    • Replies: 1
    • Views: 355
    Last Post: April 8th, 2011 10:01 AM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [mythbuntu] Sound very sluggish through microphone

    Started by jim.hitch, March 26th, 2011 11:34 PM
    • Replies: 0
    • Views: 207
    Last Post: March 26th, 2011 11:34 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  14. [SOLVED] Can no longer watch Live TV

    Started by jim.hitch, March 11th, 2011 12:00 AM
    • Replies: 4
    • Views: 720
    Last Post: March 22nd, 2011 10:08 AM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  15. [mythbuntu] usb webcam/mic not working properly in Skype

    Started by jim.hitch, March 13th, 2011 02:03 AM
    • Replies: 0
    • Views: 684
    Last Post: March 13th, 2011 02:03 AM
    by jim.hitch  Go to last post
  16. [SOLVED] no hdmi audio with nvidia in 10.04

    Started by jim.hitch, March 12th, 2011 09:33 PM
    • Replies: 1
    • Views: 508
    Last Post: March 12th, 2011 10:03 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  17. X crashing frequently

    Started by jim.hitch, March 8th, 2011 11:12 PM
    • Replies: 0
    • Views: 284
    Last Post: March 8th, 2011 11:12 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  18. can't play iso files

    Started by jim.hitch, March 1st, 2011 01:02 AM
    • Replies: 4
    • Views: 1,149
    Last Post: March 4th, 2011 11:46 AM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  19. [SOLVED] HDMI sound working in Myth but not outside it

    Started by jim.hitch, March 1st, 2011 12:38 AM
    • Replies: 2
    • Views: 612
    Last Post: March 3rd, 2011 11:04 PM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

Results 1 to 19 of 20