Search:

Type: Posts; User: alanm11; Keyword(s):

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. [ubuntu] Re: ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    hi MAF

    thanks that, very useful information :)

    Initially was trying to get the on board graphics working before i saw it needed a Ryzen with GPU built in!!

    Will remember that one. Already...
  2. [ubuntu] Re: ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    Thanks so much for the reply MAF, and no worries. :)

    I did finally get it built using my own work around / mess, built the array over SSH and a temp user, then had to add EFI partitions (not used...
  3. [ubuntu] Re: ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    any thoughts on this?

    thanks
    A
  4. [ubuntu] Re: ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    The 3 are here... Any idea why this is - is it just me?? TIA :)

    Alan

    2 50G test volumes
    https://www.imghost.net/aGs2hbnX1CZPxTs

    none are shown in the MD option...
  5. [ubuntu] Re: ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    I wont let me attach pictures :(
  6. [ubuntu] Re: ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    thanks for the reply :) Yes Ill attache pics from phone later .. seems the best way of showing it at present. I cant believe im the only one with this .. :)
  7. [ubuntu] ub server live install USB odd issue adding raid / lvm

    hi all,

    new to the forum, just installing 24.04 server on all new hardware and install works lovely, until... trying to specify custom raid...

    The menu comes up but none of the devices are...
Results 1 to 7 of 7