Page 3953 of 4850 FirstFirst ... 29533453385339033943395139523953395439553963400340534453 ... LastLast
Threads 79041 to 79060 of 96992

Forum: Networking & Wireless

Having problems getting connected to the internet or getting your wireless card to work? Ask here.

    • Replies: 2
    • Views: 113,903
    March 30th, 2014 Go to last post
  1. Sticky Thread Sticky: [SOLVED] Before posting in Networking & Wireless

    Started by bapoumba, February 25th, 2007
    • Replies: 0
    • Views: 310,565
    February 25th, 2007 Go to last post
  1. [ubuntu] mounted drive permissions

    Started by ffoeg, January 18th, 2009
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,486
    January 20th, 2009 Go to last post
  2. [ubuntu] ssh tunnel vnc to windows server

    Started by Rick Z, January 20th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 495
    January 20th, 2009 Go to last post
  3. Thumbs down [ubuntu] How to install wireless linux driver (ENLWI-N)

    Started by mooncaptain, August 17th, 2008
    • Replies: 7
    • Views: 9,278
    January 20th, 2009 Go to last post
  4. [ubuntu] No internet, no networks, even with 8.04 for EEE :-(

    Started by Bridge51, September 4th, 2008
    • Replies: 1
    • Views: 498
    January 20th, 2009 Go to last post
  5. [ubuntu] Intrepid: Very slow internet

    Started by gofes, November 3rd, 2008
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 4,001
    January 20th, 2009 Go to last post
  6. [ubuntu] Broadcom STA (BCM4312) slow on certain sites

    Started by umberto_soprano, December 30th, 2008
    • Replies: 3
    • Views: 1,252
    January 20th, 2009 Go to last post
  7. [ubuntu] Atheros AR5007 Not Being Recognized in Intrepid

    Started by Mr_Mischif, December 8th, 2008
    ar5007, atheros, intrepid, networking, problem
    • Replies: 9
    • Views: 2,011
    January 20th, 2009 Go to last post
  8. [xubuntu] Getting WLI-U2-KG125S key to work

    Started by jigglepuf, January 19th, 2009
    • Replies: 1
    • Views: 683
    January 20th, 2009 Go to last post
  9. [ubuntu] new folder access denied samba share with multiple users

    Started by jag17, January 19th, 2009
    file server, samba
    • Replies: 1
    • Views: 1,339
    January 20th, 2009 Go to last post
  10. Question [ubuntu] Wifi will only connect at 1mbit?

    Started by tez1982, January 2nd, 2009
    6164, advent, ralink, wifi
    • Replies: 7
    • Views: 1,265
    January 20th, 2009 Go to last post
  11. [edubuntu] Black desktop screen when booting from LTSP

    Started by thomsany, January 20th, 2009
    • Replies: 0
    • Views: 336
    January 20th, 2009 Go to last post
  12. [ubuntu] Static IP for LAN network

    Started by Arukas, January 19th, 2009
    address 192.168.111.2
    • Replies: 4
    • Views: 468
    January 20th, 2009 Go to last post
  13. Angry [ubuntu] Confusing issues with networking - ripping hair out

    Started by PCDoc, January 15th, 2009
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,114
    January 20th, 2009 Go to last post
  14. Unhappy [ubuntu] Windows to Ubuntu Internet Sharing

    Started by Jaymee, January 19th, 2009
    • Replies: 6
    • Views: 491
    January 20th, 2009 Go to last post
  15. Smile [ubuntu] Learning to work with Data Network Packets:

    Started by Priest Apostate, January 19th, 2009
    • Replies: 3
    • Views: 356
    January 20th, 2009 Go to last post
  16. [SOLVED] net usershare add: share name is already a valid system user name

    Started by SaturnusDJ, September 20th, 2008
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 19
    • Views: 9,907
    January 20th, 2009 Go to last post
  17. Cool [ubuntu] wireless interface controls lost

    Started by GEZEN Foundation, January 20th, 2009
    panel network wireless
    • Replies: 0
    • Views: 298
    January 20th, 2009 Go to last post
  18. [all variants] dell inspiron 600m broadcom 403x--install without working internet?

    Started by grandiloq, January 19th, 2009
    600m, broadcom, wireless
    • Replies: 3
    • Views: 1,236
    January 20th, 2009 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 338
    January 19th, 2009 Go to last post
  19. [ubuntu] Broadcom Corporation BCM4311 WLAN card no longer working

    Started by ssearcy, January 19th, 2009
    8.10, broadcom 4311, interpid ibex
    • Replies: 0
    • Views: 1,022
    January 19th, 2009 Go to last post

Page 3953 of 4850 FirstFirst ... 29533453385339033943395139523953395439553963400340534453 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •