Page 1001 of 4953 FirstFirst ... 501901951991999100010011002100310111051110115012001 ... LastLast
Threads 20001 to 20020 of 99055

Forum: Networking & Wireless

Having problems getting connected to the internet or getting your wireless card to work? Ask here.

  1. Sticky Thread Sticky: [ubuntu] Recommended USB wireless devices

    Started by chili555, August 5th, 2018
    • Replies: 0
    • Views: 1
    August 5th, 2018 Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 113,903
    March 30th, 2014 Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: [SOLVED] Before posting in Networking & Wireless

    Started by bapoumba, February 25th, 2007
    • Replies: 0
    • Views: 310,565
    February 25th, 2007 Go to last post
  1. Wireless works but becomes extremely slow

    Started by Ditchdoc7893, April 17th, 2013
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 484
    April 17th, 2013 Go to last post
  2. [ubuntu] List used IP numbers in the LAN

    Started by MockY, February 24th, 2009
    • Replies: 5
    • Views: 3,829
    April 17th, 2013 Go to last post
  3. [ubuntu] 12.10 Atheros Network Card - Connection to Network but Not Internet

    Started by SenileToad, April 17th, 2013
    12.10, connection error, internet
    • Replies: 0
    • Views: 438
    April 17th, 2013 Go to last post
  4. looking for a web interface for logs

    Started by ccmiller, April 16th, 2013
    • Replies: 4
    • Views: 287
    April 17th, 2013 Go to last post
  5. [ubuntu] OpenVPN and Ubuntu Server

    Started by kimpa2007, April 16th, 2013
    openvpn
    • Replies: 0
    • Views: 251
    April 16th, 2013 Go to last post
  6. Exclamation [all variants] wireless access point channel problem

    Started by RCSub, April 16th, 2013
    802.11, hostapd, iwlwifi
    • Replies: 1
    • Views: 1,228
    April 16th, 2013 Go to last post
  7. [ubuntu] No wireless networks detected?

    Started by SemiAwake, April 14th, 2013
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 489
    April 16th, 2013 Go to last post
  8. Thumbs down New PCI NICs Are Not Detected

    Started by hmac84, April 16th, 2013
    • Replies: 1
    • Views: 598
    April 16th, 2013 Go to last post
  9. Angry [ubuntu] AWUS036H usb adapter will connect but will not surf internet.

    Started by jstthe01, December 29th, 2012
    awus036h, dongle
    • Replies: 4
    • Views: 3,695
    April 16th, 2013 Go to last post
  10. Question No wireless after 12.10 installation

    Started by colmeweb, December 27th, 2012
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    driver, ubuntu 12.10, wireless 2 Attachment(s)
    • Replies: 108
    • Views: 19,655
    April 16th, 2013 Go to last post
  11. [ubuntu] Paths, paths, paths ...

    Started by nickdc, April 11th, 2013
    • Replies: 4
    • Views: 476
    April 16th, 2013 Go to last post
  12. [ubuntu] HOWTO BandwidthD

    Started by mashcaster, September 12th, 2008
    • Replies: 9
    • Views: 13,189
    April 16th, 2013 Go to last post
  13. Broadcom BCM4312

    Started by chriswebs23, December 9th, 2012
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 5,082
    April 16th, 2013 Go to last post
  14. Question [kubuntu] How to configure Proxy Server with Authentication

    Started by hartz, March 28th, 2013
    proxy, system settings 2 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 7,587
    April 16th, 2013 Go to last post
  15. [ubuntu] ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 17359

    Started by anthar, April 14th, 2013
    • Replies: 4
    • Views: 10,764
    April 16th, 2013 Go to last post
  16. Question [ubuntu] How to keep dns-nameservers line in interfaces?

    Started by zkvvoob, April 15th, 2013
    dns, interfaces network, nameservers
    • Replies: 7
    • Views: 1,545
    April 16th, 2013 Go to last post
  17. [ubuntu] slow ubuntu downloads, win 7 downloads work fine.

    Started by goodbye-windows(tm), April 13th, 2013
    download, fairpoint, network, slow 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 509
    April 16th, 2013 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 1,468
    April 16th, 2013 Go to last post
  18. [all variants] debug bad ethernet packets

    Started by fransfrans, April 15th, 2013
    debug, ixgbe, rx_errors
    • Replies: 1
    • Views: 502
    April 16th, 2013 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 1,364
    April 16th, 2013 Go to last post

Page 1001 of 4953 FirstFirst ... 501901951991999100010011002100310111051110115012001 ... LastLast

Forum Information and Options

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •